Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 935
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 680
stonefased. екстра са ти яйцата!

# 1 681
  • София
Виждам, че пишете за панираните калмари. Детето ги видя в брошурата и поиска, но аз казах, че са гадни, защото бях останала с впечатлението, че са само планировка с малко калмари вътре. Тези така ли са или аз съм в грешка?
Преди време взимах точно от тези, пак бяха намалени... описваш ги много точно. Калмарът не можеш да го усетиш като вкус, все едно ядеш бухти с нещо малко по средата, което не личи какво е.
По-добре да си вземеш малко истински калмарии да ги панираш. Като се сетя, че в Гърция са 7 евро порцията....тук за тези пари ще си взема почти килограм.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 09:44 от Cuckoo

# 1 682
  • София
Морена по колко слагаш от таблетките на цвят? Искам такова синьо, не съм то докарвала така никога. Моля те, напиши ми процедурата може и на съобщение, да не е спам 😃 Иначе при мен най-добре стават тези, които капваш боя и после триеш с ръкавици. От всички видове -седефена, мраморна, там каква имаше още. Сега съм взела тези седмичните от Лидл да ги видим. Направо ме отказахте с тези пастелени яйца, не знам какво очаквах като взех боята, ама явно не съм фен на бледите.

# 1 683
Защо, пастелните като гледам са станали като на кутията ? С бели яйца точно такъв резултат и очаквам, супер са си яйцата.
От елементарните бои в капсули (имам в срок на годност, вземани от минали години, не помня цена, стотинки някакви, май бяха около или по-малко от левче), постигам достатъчно добри резултати, сега и децата боядисват и не е главна цел ефектно нашарени яйца- просто се превръща в традиционно семейно забавление, заедно с почитането на празника, но цветовете стават достатъчно ярки, за да са красиви дори и само едноцветно боядисани яйца. Единствено за жълтата боя са необходими бели яйца, за да се забележи оцветяването, на традиционните кафяви черупки не се забелязва разлика с нея. Но пък при тези яйца другите цветове се подсилват от тъмната черупка, така че сигурно ще взема и от двата вида яйца, стига да намеря бели (но в едно малко магазинче от кварталните обикновено намирам- и 6 яйца за целта са достатъчно).

# 1 684
  • Sofia
Деси, те са в пакетчета,  изсипвам  боята в буркан с гореща вода и оцет и слагам горещите яйца. Това е.

Скрит текст:

И на мен ми изглеждат доста бледи пастелните.

# 1 685
на нас ни харесаха калмарите, но ние сме въглехидратонеустойчиви.

# 1 686
На практика пастелените си станаха като на кутията, но пак не ми харесаха Joy Миналата година, като видях как стават, направих горе-долу по 1 от цвят и приключих. Проблемът беше, че и от печатите оцветяването не падна (ползвах бели яйца). Както и да е, тази година ще взема препоръчаните от вас. За тези с иконите за поредна година чета хубави отзиви, за което ви благодаря Heart

# 1 687
  • Пловдив
Да попитам за сгъваемите матраци, тези дето стават на стол като се сгънат - не знам кога са ги пускали, но гледам един в нашия ЛИДЛ и то намален, заслужават ли си?
Скрит текст:

# 1 688
Точно от тези бои на Heitmann  по 2-2.50 лв. не сме доволни - миналата година бях накупила от Лидл на цялата рода. Няма да казвам какъв беше отзвукът от възрастното поколение, но с две думи, не се одобриха изобщо. Едната ми леля ми звъня по време на боядисването да ми се кара защо съм купила изветряла боя, нищо не ставало 😁
Вчера им взех от Б. тези единичните цветове с иконите докато още има от всичките 6 цвята и да ми е мирна главата.

# 1 689
На мен ми харесва яйцата да са различни през годините - ярки, бледи...все тая. Само 5-7 лв. за пакетче боя не ми харесва. 😁

# 1 690
  • София
В никакъв случай не казвам, че пастелните не са хубави. Станали са идеално, просто аз  явно не съм фен на бледите яйца. На кутията изглеждат примамливо, не знам какво съм си мислела, че ще стане. Грешката си е в моя телевизор. Добре, че ги показа тези с иконите, нз защо си представях таблетките, които се разтварят. Ще ги потърся и тях. В нашето семейство се боядисват адски много яйца, защото носим и на баба ми и за София си взимаме, за сестра ми. Нашите са свикнали да раздават на познати и колеги и боядисваме поне 60+ яйца. Та, търся някакви интересни неща, защото губим интерес иначе. Simple Smile Семейна традиция ни е всяка година нов начин/боя или техника да си измислим. Извинявам се за спама, ама като сте подхванали боите да се възползвам Simple Smile)

# 1 691
  • Sofia
Не си намирам снимка, ама да ви подсетя, че пъдпъдъчите са много ефектни сред големите яйца. Simple Smile

# 1 692
  • Mostly in my mind
На мен ми харесва яйцата да са различни през годините - ярки, бледи...все тая. Само 5-7 лв. за пакетче боя не ми харесва. 😁
и аз все експериментирам. декупаж ли не беше, натурално боядисване /пълен провал/ ли не беше. тази година не съм го измислила още.

# 1 693
Тъй като досега пастелно боядисани яйца не съм правила, реших, че за 2.50 лв бои (сравнено с цени на пастелни, май не бяха Йоткер от Ф.) е приемливо за проба, пък какво ще се получи- ще видя. Във Ф. имаше и някакви пастели за рисуване в/у яйца, но им липсваше цената, не я и проверявах на чек машините.
Стандартно ползваме капсулите, с такива цени по 7-8лв  кило риба се купува, а ефектно боядисване може да стане дори и с подръчни материали (люспи от лук, цвекло, и т.н). А , и декупаж много лесно става- за спуканите яйца е идеално прикритие 😀.

# 1 694
  • Sofia
През последните години ползвам само седефена на Метма и ми харесва - става бързо без да се цапа много. Перлената също не е лоша, но е за по-пастелни тонове.

Общи условия

Активация на акаунт