Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 914
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 665
Струва ми се, че имаше Делукс ликьор, но не го търсех и само мисля, че го мярнах, но пък забелязах, че бонбоните, които похвалих липсват.

# 1 666
Талоните за 50% отстъпка от конкретни артикули само за общо 5 бр от всички предложения ли важат (напр. 2 пици шунка+1 сирена+2 маргарита) или по 5 бр от всеки артикул ( 5 бр сирена + 5 бр маргарита и тн...).
  Питам защото помня в темата, че имаше някакъв проблем с тези талони и на касите беше олелия - според касиерите общо 5 бр артикула можело да се вземат, а не 5 от всяко предложение. Това май на Т.Александров беше като го отвориха?

# 1 667
Има 2 ликьора - стандартния и с шоколад. Назад има техни снимки в темата

# 1 668
Момичетата, искам да купя маратонки на сина ми, но няма възможност да ги мери веднага. Как стои въпросът с връщането на обувки, ако не му станат?

# 1 669
  • shumen
Мисля,че с касовата бележка и може да ги върнеш.

# 1 670
Тук ли коментирахте боите за яйца на Йоткер?
Скрит текст:
Тази вечер във Фантастико ги щракнах , да знаете как изглеждат

А тези ....сигурно са много добри, но цената ме разби

Май ще си карам с капсулките, егати цената!

# 1 671
Именно. Онзи ден не гледах марки, но видях сходни цени (пак Ф.) и понеже имам капсули (които добре хващат, без жълтия цвят само,  и на яйца, които не са бели) реших към тях да допълня за опит с пастелната боя от Лидл, та тази година ще тествам и нея (но за нея специално ще търся бели на цвят яйца).

# 1 672
Вчера бях в К. и случайно видях бойте на Йоткер, бяха по 2 лв. Тия бая са надули цената от Ф.

# 1 673
Миналата година взех бои с вълшебен флумастер от Лидл (не помня марката), но май не стана нищо особено с тях.

# 1 674
Още един плюс за Йоткер. Ползвам друга боя, но миналата година детето си я хареса от К., тази с два цвята, която е. Хубави станаха яйцата. Цената и на мен ми се струва, че беше 2-3 лв. Но напоследък с вдигане на цените на какво ли не нищо чудно и 5 лв да е станала.

# 1 675
Вчера бях в К. и случайно видях бойте на Йоткер, бяха по 2 лв. Тия бая са надули цената от Ф.
Най-отляво на снимката има и по 1.80, вероятно тези същите са били по 2лв.
Аз ще си взема от тях за проба, мерси Денилче.

# 1 676
Тук ли коментирахте боите за яйца на Йоткер?
Скрит текст:
Тази вечер във Фантастико ги щракнах , да знаете как изглеждат

А тези ....сигурно са много добри, но цената ме разби

Миналата година ме беше яд, че съм изпуснала боите на Heitmann в Лидл. Бяха по 2 лв. Имаше тези:
Скрит текст:
и от снимките на denyil Express Farben
Скрит текст:
В последния момент си ги намерих, Zartes Pastell, и много им се зарадвах, 2 опаковки взех, но останах разочарована. Цветовете станаха много, много бледи. Яйцата ми бяха бели.

# 1 677
Когато ходих във Ф. видях, че цените на боите в кутии са по 5-6 лева и затова взех и пастелната от Л., на Heitmann е, 2.49 лв.  (Като на снимката от горния пост е.)
Сега погледнах пак снимката на Денил, боите по 7-9 лв са именно на Heitmann.

# 1 678
Аз миналата година ползвах тези в скрития текст на Mi Ra 629058, ето какво се получи при мен:

Скрит текст:
Тези са само пастелни

А тези по-назад, шарените, са с капки от Експрес Фарбен
Останалите са с лук и изрязана хартия. Така или иначе се събираме за Великден, мисля да заложа на пръсканите тази година, както и на тези с лук и онези най-отзад, с листенцата. Ефектни са. Другите ще донесат стандартни цветове Simple Smile

Тази сутрин уважих повечето петъчни промоции - салати, пилешко филе, фолио от купона, взех и гръцки йогурт, вишни (не успях да се доредя, докато бяха на купон), нес кафе... Направо не разбрах как хвръкнаха 30 лв. Но да сме живи и здрави. Иначе яйца ххл на Раковски нямаше. На тяхното място имаше.. олио Joy Нямаше интерес към ориза, явно невсички са гледали Мика вчера, хората обаче носиха пакети юфка на касите, явно и тя е на промо, не съм обърнала внимание.

# 1 679
  • Sofia
Ето ги и тези от пакетчетата с иконите.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 09:57 от Morena

Общи условия

Активация на акаунт