Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 908
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 650
За ориза не вярвам да има бой защото има доста опции за заместители (или поне така си мисля 🤔), но и мен много ме подразни Мика Зайкова днес.
Все пак другата седмица ще минем един стрес-тест с промоцията на ориза Баланс и ще стане ясно. 😁

# 1 651
Явно всички сме гледали Мика Зайкова Joy Аз не съм по ориза много, та ви го оставям целия на вас. Половинката няма и да разбере, ако не му сготвя.

Бях в Лидл на Тодор Александров. Яйца  XXL (почти) до тавана имаше. Пак взех, че ние стабилно ги ядем на ежедневна база. Имаше и лилави картофи, дори някои бяха със стикер за 50% намаление. Вакуум машина също видях. Уви, вече няма замразени шийки. А толкова ги харесвах за бульон Cry

# 1 652
Не знам каква е драмата с ориза. Ама този е 800 гр за 1.90, което не е кой знае каква оферта. В била до онзи ден беше 1 кг за 2.10

# 1 653
  • София
И мен не ме вълнува ориза, макар, че имам 2 пакета от Лидл басмати. После от К купих още 2 пакета.... Харесвам този ориз.
Купих от евтините червени домати. Добри са. Купих и от намалените ябълки, но взех малко, защото не знаех дали са сладки или кисели.

# 1 654
За обяд правих саганаки, ми то си е халуми, но много тънко, не ми хареса, и уж с подправки, но не се усещаха, освен че в кутията си е 50% въздух.  В хладилника още имам останки от сиренца от алпийската седмица, но не вървят и вече миришат на стари маратонки, мисля да ги метна в коша, това са единствените тематични сиренца с които не се разбрахме.

Значи сутринта влязох да похарча един купон, обаче касиерката каза че сигурно бил изтекъл бля бля, само дето аз не помня да съм го ползвала, помня че чаках да се появи за да ида, и то не се появи Rolling Eyes Много тъпо като няма дати в приложението и не личи кое кога, но съм сигурна че излезе съобщение за бонус, но така и не се яви като купон. А бележките ги трия на момента, не съм мислила че ще ми потрябват назад Angry
Обаче набрах сметка за друг бонус и само сложих всичко в колата и се върнахме обратно. На същата каса минахме и й се похвалих, че този път имам! Smile И вместо с две неща се прибрах с две торби пак, и три растенийца, един клематис и две цитрусчета. Вторият път дори влязох без пазарска торба и балансирахме като в цирка на излизане. Запасих се с пилешко и една голяма бутилка олио, защото народът беше изкупил само малките бутилки, нищо че като сметнеш тя цената същата на литър. ММ имаше купонче за безпари от пекарната, аз имах предния път, ей много ги раздават тия печива.

Ориз имам запаси, с брашното съм по-зле, само три-четири пакета😁

# 1 655
  • Sofia
Пийк, за мен например е оферта ориза Баланс (1кг /2.40лв,) когато да ида до друг магазн ще ми коства бензин или билети за транспорта.  Та дето се казва... за всеки влак си има пътници. Simple Smile

# 1 656
Днес влязох за ликьор и хляб много набързо и видях, че имаше калмари.
Взех два пакета да има във фризера, когато нямам време или желание да готвя.
Уикенда ще ходя за сосове, че са ми свършили, а аз не мога без тях направо.
Желираните бинбони тяхна марка как са като състав, някой поглеждал ли е?
Като харибо ли са или си имат повече добавки?

# 1 657
  • Пловдив
marchеva14, виждам, че са ти отговорили за кадаифа. Харисата мога и с хляб и сирене само да я ям. Много пикантна и вкусна ми е.
Правя и сос с тахан, хариса и лимон за печен патладжан с мляно месо.
С кисело мляко, хариса и лимон заливам варени яйца.
Купувала съм тази от тубичките до сега. В такава опаковка виждам за първи път.

Аз да повдигна питането си - бамя с домати в консерва - мнения?

Благодаря за новата брошура! Малко неща ми хванаха погледа. Плодовете в шоколад, чаят в турски стил (чудесен вкус) , пастата Хариса, каймак (обожаваме) , пресен кадаиф, ............................
Извинявай, но къде ,или по скоро на коя страница е този пресен кадаиф, два пъти гледах и не можах да го видя, а и къде да го потърся, при кои продукти, благодаря. Тази паста "Хариса" която съм купила преди време така си и стои, за какво я ползвате, пак благодаря!

Днес бях на бърз пазар и си купих нови щеки за ходене и от плодовите макарони.

# 1 658
Виждам, че пишете за панираните калмари. Детето ги видя в брошурата и поиска, но аз казах, че са гадни, защото бях останала с впечатлението, че са само планировка с малко калмари вътре. Тези така ли са или аз съм в грешка?
П. П. Като студентка в Пловдив хапвахме в един рибен ресторант калмари, много ми харесаха, все път това си поръчах. Преди време пробвах да панирам и изпържа, но не бях доволна от резултата.
Та, ако кажете, че тези са хубави (вярно е всеки има различен вкус, но все пак...) ще взема за проба.

# 1 659
  • София
Калмарите са много добри! Често купувам от тях.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 16:05 от Amiamo

# 1 660
  • На изток от Ада
Взе пижама, книга, еклери. И закуски френска а стафиди за - 50%и донот също на - 50 %

# 1 661

Значи сутринта влязох да похарча един купон, обаче касиерката каза че сигурно бил изтекъл бля бля, само дето аз не помня да съм го ползвала, помня че чаках да се появи за да ида, и то не се появи Rolling Eyes Много тъпо като няма дати в приложението и не личи кое кога, но съм сигурна че излезе съобщение за бонус, но така и не се яви като купон. А бележките ги трия на момента, не съм мислила че ще ми потрябват назад Angry
На " наличност и условия" пише от коя до коя дата ти е валиден купона

# 1 662
  • In transit
Виждам, че пишете за панираните калмари. Детето ги видя в брошурата и поиска, но аз казах, че са гадни, защото бях останала с впечатлението, че са само планировка с малко калмари вътре. Тези така ли са или аз съм в грешка?

Панировката се усеща повече, така е. Но и аз много ги харесвам, на фурна стават супер. С чаша винце чудесно вървят. Не са като панираните, които предлагат по заведенията. В ония се усеща калмара.

# 1 663
  • Пловдив
Тази седмица като пуснаха Deluxe серията има ли и от ликьорчето? Не съм ходила, а и не знам дали ще успея да ида до края на седмицата

# 1 664
Тук ли коментирахте боите за яйца на Йоткер?
Скрит текст:
Тази вечер във Фантастико ги щракнах , да знаете как изглеждат

А тези ....сигурно са много добри, но цената ме разби

Общи условия

Активация на акаунт