Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 840
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 575
От този купон, който сте споделили за бисквити грандино - червени и сини - взех си. Тези с черен шоколад са отвратителни на вкус, даже любмият ми натурален шоколад не замаскира достатъчно, че да ми се дояде. Сините горе-долу ги изядох. Но и те са гадни

Относно намалението -50% е когато е до края на деня годността, на другите е -30%.

# 1 576
  • София
Аз пък преди време с купон също взех един пакет от бисквитите и много ми харесаха.

# 1 577

Здравейте, моля ако имате пречиствателя да дадете мнение, че мисля да си го закупя.

# 1 578
Мистик, показаната от теб напитка я видях вчера или онзи ден като нов продукт- с жълт етикет, може да стигне и до вашите филиали скоро.

# 1 579

Относно намалението -50% е когато е до края на деня годността, на другите е -30%.
И аз помня подобно, но на 10ти взех яйца на 50% със срок до 15-ти март, цели 5 дни.

# 1 580
Чудех се дали ементала се топи добре
Топи се, да, дори е класика за фондю. И в сандвичи е супер, но там само го загрявам да омекне, че иначе става лава.

# 1 581
# 1 582
Нищо съществено за мен няма в новата брошура. 🙂 Евентуално...могат да ме изненадат с някой интересен купон...🤔

# 1 583
  • София
Защо в разл.Лидл магазини има разл.стоки?
Например...в София има това

В Пловдив като питам ме гледат като извънземна Simple Smile
.
Хич не съжалявай за липсата. В Германия ги има във всяка верига. Дегустирах и ми докара киселини. А не да не пия...

# 1 584
Благодаря за брошурата, но аз нещо не си харесах, освен дентални кучешки пръчки.

# 1 585
А аз комплект с батерии , но няма да мога да отида да купя, та за мен нищо Wink

# 1 586
Еййй, браво на нас, колко сме разумни и икономични. 😀 И аз нищо не искам. Молете се за мен да не се подхлъзна по един часовник 🙈, нямам нужда.

# 1 587
Часовниците се появиха Simple Smile Не знам дали ще си взема нов, но ги чаках...
Аз не мога да отида днес за картони, защото имам ангажимент, а освен това и се разболявам (заради затоплянето на времето, случвало ми се е и преди).
Имам един Лидл+ купон за отстъпка от 2 лева, при покупка за над 35 лв - някой иска ли го?

# 1 588
И за мен нищо в другата брошура, е тази сьомга не можаха ли още малко да я намалят. 🙄

# 1 589
  • Пловдив
Благодаря за новата брошура! Малко неща ми хванаха погледа. Плодовете в шоколад, чаят в турски стил (чудесен вкус) , пастата Хариса, каймак (обожаваме) , пресен кадаиф, млякото на Верея и може би някои великденски сладки неща. Оризовият чипс е с интересни вкусове и му се чудя още. Нектарът от манго ще го гледам с колко % плод е.

Британското масло със сол как е? А бамята в доматен сос опитвали ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт