Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 850
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Тестото за пица Делициоза от 0.64 лв. не е хубаво, така ли? Или трябва да се остави да се размрази и втаса хубаво?
Бутертестото.... не беше нищо особено, очаквах да бухне малко повече.

# 1 561
Скрит текст:
А каква е редовната /актуална/ цена на този ементал?
Пише, че е 6,60, т.е. намалението е 50%. Граби, народе!!
С удоволствие бих купила ементал на такава цена, стига промоцията да стигне и до Пловдив. 😃

# 1 562
  • София
Аз също днес минах в магазина на Искърско шосе и съм много доволна. Имаше от всичко, което не успях да взема миналия път, включае тестото за пица и кафе Лаваца. И имаше по мнооого. Взех и лаврак, който ми се стори бебе ама като искат Лаврак, това ще е. Скариди също си взех, чорапи за малкия, боя за яйца.. Миналия път ми дадоха някакъв хартиен купон, но нищо не ядяхме от него и го хвърлих, но сега ми дадоха 50% на пици Deliziosa.
Относно купон Iskar2 може да се ползва като го въведеш в Lidl Plus/ трите точки / Ексклузивни купони. И после се активира. Аз го бях забравила това, та не го използвах. Ще видим дали ще ходя другата седмица.

# 1 563
При нас времето е топло и ми се е приял сладолед. Кой е хубав от техните?

# 1 564
Подарявам
Скрит текст:

# 1 565
Британският със сметана в кутия от 2 литра. Черният с натурален шоколад на клечка. Бял на клечка с ягодова сърцевина.

# 1 566
  • In transit
Наскоро се обсъжда в темата, но се бъркам между двата вида сирене. Манури сурово ли си се яде или и него го запичате?
Става и сурово. Аз го запичам на тиган, като го намазвам само леко със зехтин; или саганаки (с лека панировка, запържено на тиган)
Скрит текст:

# 1 567
  • София
Британският със сметана в кутия от 2 литра. Черният с натурален шоколад на клечка. Бял на клечка с ягодова сърцевина.
Британския взех за пръв път и съм сигурна, че ако реша мога да изям целите 2 кг на веднъж 😑 Страхотен е. За сега се ограничавам само по една пълнена фунийка на ден..

# 1 568
  • Пловдив
Защо в разл.Лидл магазини има разл.стоки?
Например...в София има това

В Пловдив като питам ме гледат като извънземна Simple Smile

# 1 569
  • Пловдив
Най-вкусен в Лидл ми е сладоледът с орехи от ПА, а от седмичните промоции - соленият карамел и дулсе де лечето.

# 1 570
Никога не съм го виждала...за лятото ще е супер разхлаждащо. След десетина дни ми се очертава ходене до София, освен да мина и през Лидл.

# 1 571
  • При елфите ...
Хубави ли са тези картофи?!?

# 1 572
Да. Преди малко хапнахме салата от тях с рибката😀. Много вкусни и много бързо се сваряват.

# 1 573
Момичета, знаете ли на какъв принцип слагат -30% и зелен етикет -50% на стоки...искам да кажа, кога решават даден продукт подлежи на намаление..срокът на годност е фактор, но не го правят на всяка стока и то всеки път.. понякога се натъквам на страхотни попадения -50 , но не повтарят..може би чак след 3 месеца или нещо такова..но не мога всеки ден да проверявам или да дебна срокове, то е на случаен принцип но и на късмет...за ден и то свършило..

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 21:05 от Didity02

# 1 574
Имам излишни яйца и мислех най-после и аз да врътна "козунака на Морена" Hug обаче все отлагам, то това отнема цял ден, а и ми се свиди олиото Satisfied

Не съм запозната с козунака на Морена, но аз от няколко години си го меся в хлебопекарната и после пека във фурната, става си на конци и съм много доволна. Не отнема повече от 5-10мин. Ще потърся назад и рецептата, която вие ползвате, но ако наистина отнема много време не се виждам да го правя. От мързеливите готвачи съм Grinning
Моля за рецептата !

Общи условия

Активация на акаунт