Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 854
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Sofia
Това с рекламите между постовете го видях току-що и на лаптопа.  На отчаяни мерки ми мяза... толкова ми е досадно, та не виждам полза от рекламата...

Няколко пастелни яйца измежду ярки такива ми харесва, разбира се за всички цветове се предпочитат бели яйца, аз такива боядисвам, ще си ги набавя седмица предварително.

# 1 501
Аз не съм доволна от боята за яйца на Лидл. Няколко години я тествахме с идеално бели яйца и не стават хубави. Сега съм поръчала да ми донесат от Германия друга, но приемам съвети и за друг вид боя за яйца, която може да се купи в България.

# 1 502
Аз ползвам само тази с иконите на пакетчето. Вчера си взех от нея от Билла

# 1 503
  • In transit
Слагате си Adblock Plus и няма да виждате никакви реклами между постовете.

Вчера пак заредих няколко буркана Каламон от намалените. Като топъл хляб свършват. Като отворя буркана и на три яденета е заминал. Много са вкусни.
Морена, и при нас няма от изброените от теб зеленчуци и плодове. Особено за червените портокали съм много нещастна. Обаче резене и в Била няма вече.

На-сетне отворих гръцката извара в големите пакети по 500г от Критската седмица. Много е приятна на вкус и леко се разтича като кашкавал при печене. Направих чудесен селски пирог с нея. Ако има някъде останала ще взема още една.
Скрит текст:

# 1 504
  • Sofia
Аз ползвам само тази с иконите на пакетчето. Вчера си взех от нея от Билла
И аз тази харесвам, Била нали нямам, от Ф си я купувам и има 6 цвята, пък и перлената/седефената си взимам от там.

Мики, поне във Кауфланд имаше резене.

Пък адблока си е нож с две остриета... реклами няма, ама и някои видеа не вървят без реклами.

# 1 505
Взех някакви овесени бисквити 'с шоколад' с купон....ама шоколада едва се вижда как е мазнат на бисквитата..Joy дето имаше една реклама 'шоколада само го миришем'.
Излагация.

# 1 506
  • Пловдив
Взех някакви овесени бисквити 'с шоколад' с купон....ама шоколада едва се вижда как е мазнат на бисквитата..Joy дето имаше една реклама 'шоколада само го миришем'.
Излагация.
да, ама са вкусни Wink

# 1 507
  • София
И с и без шоколад купувам аз.

# 1 508
Стават, да...ама тоя прозрачен шоколад...Joy

# 1 509
Каламон са вкусни, но мекички стоят. От испанската седмица май имах някакъв буркан и бяха тамън, но костилките не се отделяха лесно и не ставаха за салати Rolling Eyes

Извара някаква награбих само защото беше намалена до смешни цени, за пръв път виждам Л да намалят до нещо различно от "30%", и аз ще правя такъв някакъв пирог (Мики, ти си вдъхновение Hands Thumbsup ) но планирам да сложа и сьомга вътре Thinking Имам излишни яйца и мислех най-после и аз да врътна "козунака на Морена" Hug обаче все отлагам, то това отнема цял ден, а и ми се свиди олиото Satisfied

Хич не ми е великденско тази година.

веднъж сглупих да купя ликьор... чудесно се разрежда с уиски.
О, Амаретото го разреждам така, иначе ми е твърде сладко и твърде слабо, че и бутилчето им е малко и много бързо върви иначе 😁

# 1 510
  • Sofia
Имам излишни яйца и мислех най-после и аз да врътна козунака... обаче все отлагам, то това отнема цял ден, а и ми се свиди олиото Satisfied

Хич не ми е великденско тази година.
Така си е еко го правиш наведнъж... ама замеси довечера тестото, да втаса в хладилника и утре оформяш и печеш - доста по - приятно е така, пък и ако си по-ранобудна, ще имате козунак за брънч. Simple Smile  Пък олиото при мен не е много. Simple Smile

И на мен още не ми е, ама се надявам след около две седмици...
То и Коледно някак не ми беше...  То с тия изолации....

# 1 511
ефибуш, то и аз затова разреждам, че иначе ми е като сладко сокче Joy
някой опита ли флатстека да сподели как е?

# 1 512
Имам излишни яйца и мислех най-после и аз да врътна "козунака на Морена" Hug обаче все отлагам, то това отнема цял ден, а и ми се свиди олиото Satisfied

Не съм запозната с козунака на Морена, но аз от няколко години си го меся в хлебопекарната и после пека във фурната, става си на конци и съм много доволна. Не отнема повече от 5-10мин. Ще потърся назад и рецептата, която вие ползвате, но ако наистина отнема много време не се виждам да го правя. От мързеливите готвачи съм Grinning

# 1 513
  • Sofia
Рафаела, то немоя, а Козунакът по принцип... си отнема време. Simple Smile Е, има и кратки варинти, ама не е това традицията и не е моето. Simple Smile
А козуначено тесто измесено с машина (каквато и да е тя - хлебопекарна или миксер) си е с конци, стига да не се прекали с брашното.
Има и козуначена тема. Simple Smile

# 1 514
И днес няма от промо Яйцата ХХЛ... олио има на воля по скъпо е от кило месо  🤣

Общи условия

Активация на акаунт