Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 862
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 485
Ефибуш, веднъж сглупих да купя ликьор... чудесно се разрежда с уиски.

# 1 486
  • Sofia
Ауу, с това раэреждане, бая глави ще окапят... Simple Smile

# 1 487
Моля, ако някой е купил дебелата готварска книга с рецепти българска кухня, да ми каже името на автора ( мъж беше), че да я търся в книжарниците.

# 1 488
  • Sofia
Моля, ако някой е купил дебелата готварска книга с рецепти българска кухня, да ми каже името на автора ( мъж беше), че да я търся в книжарниците.
[/quote
Илиян Димитров

# 1 489

Ами чудесно, тъкмо ще остане повече за нас Simple Smile
Уиски не понасям, но ликьора в следобедното капучино ми е върха ☕😁

# 1 490
При вас излиза ли този спам между постовете, или проблема е при мен?

# 1 491
Lemy, вчера мярнах едно такова, някакво рекламно вмъкване между постовете ще да е. То си и пише- спонсорирано. Почнали са като във ФБ.
Да не в спам сега моето- харесаха ми маслините от гръцката седмица, но поначало ги очаквах да са добри, и друг път съм купувала. Щеше да е добре да има такива постоянно.

# 1 492
Викам, да не ме е налазил някой вирус. : ))

# 1 493
При мен не е имало такива вмъквания между постовете /през телефона съм/. 🤨

# 1 494

Излиза ми и е мноооого досадно...

# 1 495
  • София
Пробвахме сиренето в марината с маслини от гръцката седмица. Нищо особено. Няма някакъв изразен вкус по-наситен. По-скоро е безвкусно. На всичкото отгоре се оказа в рапично масло, а не в зехтин. Но го видях у дома.

# 1 496
До мимичетата с рекламите, пробвайте някакъв адблокер да си сложите.

# 1 497

Излиза ми и е мноооого досадно...
излиза ми на другия телефон, во той е с по-нов софтуер, не знам дали е заради това. Излизат и по други сайтове, настройки няма да се махне, а е супер дразнещо.
Взех един вид от боята за яйца вчера. Много се чудих на пастелната. Някой пробвал ли я е?

# 1 498
Вчера взех пастелната боя за яйца, но не съм я пробвала досега. Обаче, според мен, добри резултати при нея би имало върху бели яйца, надявам се да мога да взема такива за Великден.

Онзи спам с рекламата и “красавеца” отскоро ми се появиха, от телефон гледам. И гледам да го прескачам, дразнещо окото от естетична гледна точка е.

# 1 499
  • Mostly in my mind
и на мен ми излиза тази досадна реклама/спам. даже се загледах. в първия момент си помислих, че е мнение

Общи условия

Активация на акаунт