Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

  • 114 840
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 620
  • На изток от Ада
  • Мнения: 10 608
Наирянка, сока с манго е с 25 % плодово съдържание.
За мен чай, сладолед може. Общо взето няма интересно.

# 1 621
  • София
  • Мнения: 12 234
Благодаря за новата брошура! Малко неща ми хванаха погледа. Плодовете в шоколад, чаят в турски стил (чудесен вкус) , пастата Хариса, каймак (обожаваме) , пресен кадаиф, ............................
Извинявай, но къде ,или по скоро на коя страница е този пресен кадаиф, два пъти гледах и не можах да го видя, а и къде да го потърся, при кои продукти, благодаря. Тази паста "Хариса" която съм купила преди време така си и стои, за какво я ползвате, пак благодаря!

# 1 622
  • На изток от Ада
  • Мнения: 10 608
Кадаифа е на стр 23, горе в ляво.

# 1 623
  • In transit
  • Мнения: 14 322
Марчева, харисата я хапват мъжете вкъщи, примерно на хот дог или където се слага нещо люто. Аз толкова люто не ям. Арабите я ползват и в разни ястия, сосове.

От новата брошура си харесах замразните фалафели. Много ги харесвам, когато искам да направя нещо бързо за ядене.

# 1 624
  • Мнения: 5 681
И моя мъж харесва харисата, на мен също ми допада, но ми е твърде люта. Преди я пускаха в опаковки тип паста за зъби. Като цена май излизаше същото.

# 1 625
  • Мнения: 5 671
За тези Ексклузивни талони иска код. Какъв е тоя код?

# 1 626
  • Мнения: 8 027
Марчева,  Хариса си купувам специално за рецептата на Ил( Щъркелово гнездо)
 http://ilrai.blogspot.com/2019/02/blog-post_24.html?m=1

# 1 627
  • Мнения: 397
И яйцата поскъпнаха. Но замаскирано. Вместо Л купуваме М за същата цена. Вместо подово отглеждане ни пробутват от клетъчно отглеждане, същите опаковки.

# 1 628
  • Sofia
  • Мнения: 22 631
Благодаря за новата брошура! Малко неща ми хванаха погледа. Плодовете в шоколад, чаят в турски стил (чудесен вкус) , пастата Хариса, каймак (обожаваме) , пресен кадаиф, ............................
Тази паста "Хариса" която съм купила преди време така си и стои, за какво я ползвате, пак благодаря!
Като всички останали пасти с люти чушки. Simple Smile
Както и Мики писа...  освен това забърквам малко от Харисата в кисело мляко - сос за разни неща... като арабска пастия например. Simple Smile   Към майонеза също съм добавяла за пикантност.
Суровия кадаиф и аз ще взема ... за увиване на Халуми е супер.  Simple Smile
И още неща харесах от новите промоции макар не много.

# 1 629
  • Мнения: 9 050
Има ли в постоянен асортимент бадемовото брашно? Ако да, колко грама е опаковката и каква му е цената? Благодаря.
Има да, май 4 лв за 200г последно беше. Не съм 100% сигурна за цената.
Не е в ПА бадемовото брашно. Пускат го от време на време. И не е бадемово брашно, а са фино смлени бадеми (има разлика). Последно беше 4,99 за 200 гр.

# 1 630
  • Мнения: 2 469
Какво е ПА ?

# 1 631
  • Мнения: 9 050
Постоянен асортимент.

# 1 632
  • In transit
  • Мнения: 14 322
Има ли в постоянен асортимент бадемовото брашно? Ако да, колко грама е опаковката и каква му е цената? Благодаря.
Има да, май 4 лв за 200г последно беше. Не съм 100% сигурна за цената.
Не е в ПА бадемовото брашно. Пускат го от време на време. И не е бадемово брашно, а са фино смлени бадеми (има разлика). Последно беше 4,99 за 200 гр.
За сладкарските цели, за които го ползвам не виждам разлика. Доста по финно смляно е от лешниковото например.

# 1 633
  • София
  • Мнения: 12 234
Скрит текст:
Има ли в постоянен асортимент бадемовото брашно? Ако да, колко грама е опаковката и каква му е цената? Благодаря.
Има да, май 4 лв за 200г последно беше. Не съм 100% сигурна за цената.[/spoiler]
Не е в ПА бадемовото брашно. Пускат го от време на време. И не е бадемово брашно, а са фино смлени бадеми (има разлика). Последно беше 4,99 за 200 гр.
В момента, от предишните дни, видях бадемово брашно, имаше и за мен това е бадемово брашно, много е хубаво, ако са още по смлени бадемите ще бъде вече паста, така че много си е точно бадемово брашно.
Благодаря за насоките за кадаифа, благодаря и за пастата "Хариса", няма да я хвърлям.

# 1 634
  • Мнения: 11 784
Когато правя френски макарони с това бадемово брашно и го пресявам, остават по-едри частички. От Ф. купувам по-хубаво като финост на смилане, но е по-скъпо. Поне го има целогодишно. Това в Лидл някъде след Великден изчезва, докато се изчерпят складовите им наличности. После се появява към Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт