Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 920
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
Каймак  съм купувала от Турция, много хубав, плътен  почти като масло.То и за мазане го ползвах. Този сегашния го купих, но не го ползвах дълго време и го изхвърлих
 Иначе е подходящ да се гарнира Кюнефе, ако правите. Гледам сега за пръв път са пуснали пресен кадаиф за Кюнефе.

# 1 891
Не е за пръв път. От много време го има в ориенталските седмици.

# 1 892
  • Sofia
Не е за пръв път. От много време го има в ориенталските седмици.
Точно. И аз не взимам за сефте. Simple Smile

# 1 893
И точно за кюнефе искам да си намеря хубав каймак, но не знам от къде.
От вас се зарибих да пробвам кумкуат и много ми хареса, но намерих на пазара. Обикалям Лидъл и К., ама не откривам. Пробвох го в салата от настъргано сурово цвекло и накиснати орехи, страхотно върви и със сьомгата на тиган. Ама няма...

# 1 894
  • Sofia
Ми то  с риба/морски продукти всички цитруси вървят, та тичат даже, та що кумкуата да не... Simple Smile

Скрит текст:
Ей я... сьомга Салтимбока с цитрусова салата - портокал и резене.  И сос сок от  грейпфрут съм правила...

# 1 895
  • Майничка
...Момичетата от Пловдив, може ли да кажете дали има още от мини цитрусите в саксия някъде?
В 16ч. на "България" имаше само 2 саксии с оранжевки клементини или нещо подобно.

# 1 896
  • На изток от Ада
От мен подложки ментово, Дето Долс ги показа. Чай турски стил с ябълка. Закуски. Някой да знае как се прави френската закуска със стафиди?

# 1 897
  • Sofia
..Някой да знае как се прави френската закуска със стафиди?
Мяркала съм я, не съм я купувала.  Не е ли бутер тесто и тя?

# 1 898
Преди време бях взимала от някаква седмица, май гръцка, лозови сармички с киноа.
В ПА има ли някакви лозови сармички в консерва? Постни? Ако има при консервите с риба ли да ги търся?

Малко спам, но Морена! разкошни са кутийките и всички рецепти, които показваш. Респект!

# 1 899
  • София
Чушкова паста има ли в ориенталската седмица? Сякаш не я видях в брошурата, а много ми допадна и лютата, и обикновената.
Взех чушки Пикильо за първи път, хареса ми.
Тествах и тестото за пица от 0.64 лв, идеално е за тези пари.

# 1 900
  • При елфите ...
Чушкова паста има ли в ориенталската седмица? Сякаш не я видях в брошурата, а много ми допадна и лютата, и обикновената.
...
За какво и как я използвате?!?

# 1 901
  • Sofia
Благодаря за хубавите  думи, Хоп-Троп! Simple Smile

Тя е от друга седмица... алпийската май беше.

...
За какво и как я използвате?!?
За подправяне... като доматеното пюре.

# 1 902
  • На изток от Ада
..Някой да знае как се прави френската закуска със стафиди?
Мяркала съм я, не съм я купувала.  Не е ли бутер тесто и тя?
Не

# 1 903
  • In transit
Някой да знае как се прави френската закуска със стафиди?
Заповядай, https://www.mycookingcreations.com/2021/08/girelle-di-sfoglia-cr … pasticcera-e.html
и вариант с тесто за бриош: https://www.mycookingcreations.com/2020/03/blog-post.html

# 1 904
В Лидл са заредили любимия ми мицеларен гел. И този път взвх две опаковки

Общи условия

Активация на акаунт