Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 772
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Пловдив
Взех Ципура, чай с мента по турски стил и формичка сърце
С ментата е марокански.

# 2 086
  • Бургас
Не препоръчвам да ядете хек - има много филми по какъв начин се отглежда-най-често във виетнамски ферми във фекални води. Пълна с бактерии ...
Това не се ли отнасяше за пангасиуса ?

# 2 087
Да, щях да питам същото, защото по-горното съм го чела за пангасиуса...Лидълският хек мисля, че е аржентински.

# 2 088
  • shumen
Риба от Лидл не купувам.
Аз утре ще ходя до лидл че да взема от луканката 3 за 7,38.

# 2 089
  • In transit
Не препоръчвам да ядете хек - има много филми по какъв начин се отглежда-най-често във виетнамски ферми във фекални води. Пълна с бактерии ...
Обърка хека с пангасиус.

# 2 090
  • Бургас
Като говорим за объркване, да кажа на Моренка че нещо бърка в представата за тортила чипс, защото втори път казва колко лесно и бързо се прави. Беше споменала как го прави със запечени тортила питки, но дефакто той се прави от царевично брашно и няма нищо общо с тях Wink Иначе от запечени тортилки и лаваш стават наистина вкусни крекерчета като се запекат до хрупкавост и се начупят после Heart Eyes

# 2 091
Да не е визирала точно тортила чипса? Той също се запича- я със сирена, я с кайма....

# 2 092
  • Sofia
Брадата, нали царевични или пшенични - все са тортили. И чипсът и от двете е тортила чипс. Simple Smile
Е, сега ако лидълският чипс е бил царевичен - ясно, ама пак като го няма остава да си приготви човек пшеничен чипс, че не продават царевични тортили или поне не са масови.
Иначе направата им на чипс е все една и съща. Simple Smile

# 2 093
Ау, никак не е едно и също дали човек ще яде царевица или пшеница. Дори хора без храносмилателни затруднения могат да го усетят. Така една жена обясняваше, че човек може да си направи кафеено масло като сложи малко кафе в зехтин. Да, ама не. 😃

# 2 094
  • Sofia
Ама кой казва, че е едно и също за ядене?

# 2 095
  • Бургас
Тортила чипсът си е с консистенция на чипс, а запечените тортила питки стават като крекери - има разлика и във вкуса и в усещането Wink Иначе все е вкусно, ама са различни неща Simple Smile

Нова тема ще пусна утре привечер, че клепача е паднал почти до 90% вече Blush

# 2 096
  • Асеновград
Подарявам
Скрит текст:

Аз бих се възползвала от купона за биричката , ако някой не го е взел. Благодаря!
Аз също имам два излишни купона за бира. Пишете ми на съобщение.

# 2 097
Подарявам
Скрит текст:

Аз бих се възползвала от купона за биричката , ако някой не го е взел. Благодаря!
Аз също имам два излишни купона за бира. Пишете ми на съобщение.
и аз имам, ако на някого му трябват Simple Smile

# 2 098
Подарявам
Скрит текст:

# 2 099
  • Велико Търново
И аз подарявам купон за кексчета като на пийк Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт