Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 776
  • 2 117
  •   2
Отговори
# 2 070
В крайна сметка им писах за сутиена преди да го отворя, с две думи получих отговор със стандартната им политика за връщане до 30 дена и през приложението 60 дена, продукта трябва да няма следи от употреба и да е в отличен търговски вид - считам, че в крайна сметка мога да го върна ако не ми е точен по размер.
Ако се направят на интересни ще им покажа имейла Grinning
Няма проблем с връщането. В неделя върнах, защото чашка Д въобще не отговаряше на номера.

И аз ти писах по-напред, че върнах един сутиен онзи ден. Никакъв проблем.

Аз също взех Д и не отговаря. Имам други 2 от там с чашка Д и са ми супер.

# 2 071
  • СОФИЯ
Купих три бодита с чашка Д, харесвам модела, продаваха го преди година май. Пробвах едното и е ОК, ама като ви чета за проблеми с размери, май ще отворя и другите две.
Днес приключвам дни на зеленчуци и купих 1 домат и 1 краставица. По 0.80 лв парчето излиза  на бележката, изненадах се.

# 2 072
  • София
някой взе ли челник - удобен ли е за настройка - видях че е с много степени...

# 2 073
Здравейте, заслужават ли си спортните дрехи и маратонките от днес? Удобни ли са?

# 2 074
  • Велико Търново
Аз мноооого харесвам филето от аржентински хек! Май е единствената риба която ям с кеф и без миризма!
Майка ми и баща ми, ме предупредиха да не ям тази "гума", веднъж им бях взела и категорично ми казаха " не давай това на децата Simple Smile". На мен пък си ми харесва. ММ също я яде.

# 2 075
Аз мноооого харесвам филето от аржентински хек! Май е единствената риба която ям с кеф и без миризма!
Майка ми и баща ми, ме предупредиха да не ям тази "гума", веднъж им бях взела и категорично ми казаха " не давай това на децата Simple Smile". На мен пък си ми харесва. ММ също я яде.
И вкъщи го ядем всички. Панирам на фурна, става по-хубаво от пилешко филе Simple Smile

# 2 076
  • Пловдив
Пийпъл, доволни ли сте от течността за, чистачки? Концентрата?

# 2 077
И на мен ми харесва хекът. Много крехък и вкусен, става също за секунди на тиган, без мазнина и панировки.

# 2 078
  • Велико Търново
Хахаах, аз го Пека във фурната 30 мин.... Ама то вече е ясно че хич ме няма в печенето Simple Smile

# 2 079
Може преготвянето да го е "гумирало" 🙂, не съм пробвала какво ще му стане след 30 минути. 🙂

# 2 080
  • Велико Търново
Може преготвянето да го е "гумирало" 🙂, не съм пробвала какво ще му стане след 30 минути. 🙂
Страхотен е! Леко хрупа, но ние сме свикнали Simple Smile

# 2 081
  • София
Само да кажа, че тестото за пица у нас се превърна във фокача и се одобри от всички вкъщи.

# 2 082
Готвя хека за малко време. Е, не чак за секунди в тиган, но не и половин час. 🙂

# 2 083
  • Sofia
Не препоръчвам да ядете хек - има много филми по какъв начин се отглежда-най-често във виетнамски ферми във фекални води. Пълна с бактерии ...

# 2 084
  • На изток от Ада
Взех Ципура, чай с мента по турски стил и формичка сърце

Общи условия

Активация на акаунт