Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 205
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Долче,
Скрит текст:
заквасена сметана РС,  хрян (паста) от Делукса и копъра, който снощи купих намален (нарязах на ситно и след това стрих в хаванчето с малко сол за абразив)  и сол и малко олио от Лидл разбира се. Simple Smile

# 226
Морена, благодаря 🙂 Все забравям да купя заквасена сметана, време е да пробвам новата. 😃

# 227
На сметаната 12% не й е чист косъма. Стои сума време отворена на дъното и не се разваля. Ще я оставя още да видим.
Ся ананаси има ли някъде?

# 228
  • shumen
Кришите са супер и нашите.Аз взех само 2 за проба,но ще взема още.

# 229
  • София
Подарявам купоните за чушките, протеиновия пудинг и фъстъците, ако някой ги иска:

# 230
В нашия филиал, този на Раковски (София), и днес имаше наистина много неща от 1+1. Имам предвид хранителните, другите не съм ги гледала. Аз замразените банички уважих, но имаше колбаси, сирена. Чоризото беше намалено с 30%. Хубави парчоци плешка имаше, но почти са привършили. Нямаше кори с яйца М, та се чудя дали да не ида днес-утре пак в този на Възраждане. Заредих камерата, може да идва скъпата седмица в Лидл Joy

Във връзка със Сирни заговезни исках да взема слънчогледова халва. Знам, че традицията е с бяла, но исках слънчогледова. Нямаше ли преди на РС в консервни кутии? Въртях се, нищо не намерих.

# 231
  • София
Ето такъв тип има, нз дали е същата точно, наредена е до ядките.

# 232
  • На края на вселената!
Подарявам купони

# 233
  • София
Как точно става това с подаряването, че нещо не съм наясно.

# 234
  • На края на вселената!
Изпращам снимка на qr кода от моята карта лидл+ на лични. В лидл отваряте снимката, вдигате яркостта на дисплея и снимате обичайно. Обърнете внимание на екрана да е "Активиран лидл+"

# 235
Всички сте просто прекрасни с тези подарявани купони! 🌼

Бонбонесто розово, предпредпоследният и последният купон за какво са?

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 18:00 от soul81

# 236
  • София
Аз смятам, че ако някой може да се възползва от нещо, което аз не харесвам, защо не.

# 237
  • На края на вселената!
Всички се просто прекрасни с тези подарявани купони! 🌼

Бонбонесто розово, предпредпоследният и последният купон за какво са?

# 238
Втора седмица и 4 пазарувания и нямам нищо от скреча, не че ги ползвам всичките като ми се паднат...ама все пак...

# 239
  • София
Изпращам снимка на qr кода от моята карта лидл+ на лични. В лидл отваряте снимката, вдигате яркостта на дисплея и снимате обичайно. Обърнете внимание на екрана да е "Активиран лидл+"
А това ми е ясно, но ако аз искам да си ползвам моите купони, малко е тегаво.
Може да се получи така ,че да ги активирам за себе си, а да ги ползва другият човек, ако пазарува по същото време.

Общи условия

Активация на акаунт