Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 284
  • 2 117
  •   2
Отговори
# 360
  • Sofia
То и аз не го взимам за галета...  Simple Smile  В блендера  смилам за секудни. Simple Smile

# 361
Леми, разсмя ме! 😀 Преди няколко години си бях купила (намалени от Кауфланд) боядисани и сварени великденски яйца- 120 или 130 броя бяха, в кутии по 10 бр. 😅 Но за около левче опаковката си струваха. Изядохме ги преспокойно. 🙂
 Тарталета, аз писах за пловдивски Лидъл. Иначе в Италия също рядко яйцата в кутии стоят в хладилна витрина /там кори с яйца не помня да съм виждала, но може и да е имало 🤔/.
Само малката изяжда сигурно по повече от 10 яйца на седмица...🙂 Но и всички вкъщи обичаме яйцата, та нищо чудно, че вървят по повече в нашето домакинство.
Морена, какво има в онези малки стъклени бурканчета, които наскоро бяха с жълт стикер, че няма да са налични от първия ден на промоцията? Плодов крем, кисело мляко, крем карамел? 🤔 Така и не успях да ги видя в нашия филиал...
VYX, пастьоризираните белтъци в Кауфланд  мисля, че съдържаха разни добавки...Веднъж имаше намалени при нас и нещо ме отказа да ги купя...
Аз взех от микрофибърните кърпи за стъкло, както и други за полиране. По 2 броя са и двата вида. От шарените по 3 броя ще купувам по-нататък- не можах да разбера каква точно е разликата между тях и двата вида, които взех. 😄 Взех и заквасена сметана, 1+1 препарат за отпушване на канали и др. Взех и от замразените зеленчуци за супа с карфиол- едва успях да ги стигна, толкова нависоко са сложени при нас!🤐

# 362
  • Sofia
...Морена, какво има в онези малки стъклени бурканчета, които наскоро бяха с жълт стикер, че няма да са налични от първия ден на промоцията? Плодов крем, кисело мляко, крем карамел? 🤔 Така и не успях да ги видя в нашия филиал...

Това е едното - йогурт със сладко е

Скрит текст:

това е другото

# 363
О, благодаря! Аз пък изобщо не съм го забелязала този ръжен сухар. 🤔А би ми вършил добра работа не само като галета. Утре ще го потърся. С какво го смилаш?
Аз вземам редовно за децата. Той се троши много лесно дори само на ръка.

# 364
Живи и здрави да сте!
Само яйца ли ядете?
Развеселихте ме !
Хубава вечер!🙉
Хаха, не разбира се, макар, че доста вървяха. Преди Великден е правена снимката, за това са повечко.

# 365
Е с това трябваше да почнеш , хахах,
Ти изпляска снимката и каза ..аз като правех кето...
Помиских си боже тази жена сигурно е "изкукуригала"🤣🤣
и си затвърдих мнението да не правя никакви диети

# 366
И аз един бърз отчет - от Младост 3 Сф- от показаните в брошурата намаления ,нямаше абсолютно нищо, но пък ви взех коледни опаковъчни торбички за 1лв( от всички размери), блок с дебели шарени листове за моделиране ( 3 взех да има и за следващите), клинчета 2бр за 5лв за момата и един анцунг, две спортни горнища /блузи за брат и, някакви кутии, панделки ....абе бая се олях. Имаше намалени и бархетените долни чаршафи ( само на -20% ,ама взех ).
Взех си и лаленца , малките марули с купон, фокача, гофретите с купон....
Имаше намалени още пантофи на 6,99- за момче/момиче, детски боксерки 110/116 основно , бебешко спално бельо ...това ми направи впечатление.
Другите Лидъли сигурно съвсем други неща ще има Wink

# 367
Оферти за Вихрен, някой ако ходи и сподели  и брошура... Grinning

# 368
  • Sofia
Оферти за Вихрен, някой ако ходи и сподели  и брошура... Grinning
Скрит текст:
Ами споделила съм я...
За да се ползват офертите, трябва да се избере въпросния филал за любим.

# 369
То вярно, че ей къде е Коледа. 😃 Аз търся от градинските соларни светещи лампички, тях лятото ги пускат. Баща ми изхвърлил нашите, давали проблем, а бяха в гаранция. 😭😭😭 Моля да ми пишете, ако видите.

# 370
Оферти за Вихрен, някой ако ходи и сподели  и брошура... Grinning
Скрит текст:
Ами споделила съм я...
За да се ползват офертите, трябва да се избере въпросния филал за любим.

Да, ако не е избран филиалът, офертите не се виждат
 не намирам специалната брошура за филиала споделена Nerd

# 371
  • Sofia
...не намирам специалната брошура за филиала споделена Nerd
Може... ако има по-специална... https://www.bg-mamma.com/?topic=1417047.msg44395842#msg44395842

# 372
Някакви попадения при нехранителните намаления? Аз днес едва ли ще се добера до Лидл

# 373
Вчера гледам се появил нов купон в профила ми. Доста се зачудих, докато не проумях, че е за осми март. 😁 Та, уважили са ме този път. Днес щерката ми купи бамбони 😁
И дочаках органайзер за колата, вече си имам.
Вчера заредих обичайното олио по 2л (Марчева, благодаря, че сподели, че ти харесва, напоследък все от него купувам), брашно 2кг, овче сирене, прясно мляко "Олимпус", овесени ядки и фастъци с купони. Гледах една орхидея в керамична кашпа, но ми се досвидяха 20лв, а цветът много ми хареса (жълто-зелен). Ако ме чака и утре, ще си я подаря. 😊

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 14:30 от Fortuna

# 374
  • София
Подарявам тези купони

Общи условия

Активация на акаунт