Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 286
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 405
  • In transit
Mikkey, аз също отворих вчера една опаковка от същото гръцко и си е ОК. Да не е била пробита някъде опаковката?
Ами не, беше си добре вакумирано. Преди време ми се беше случило със същото сирене, след престой в хладилника да се надуе опаковката. Но тази си беше добре вакумирана. Надявам се да е инцидент наистина.

# 406
  • Sofia
... Три мъжки тениски комплект взех...тъкмо му купих на моя подарък за 8 март, те ми секнаха далаверата. 😃
Разсмя ме...
Ама пък проблемите с доставките ги наблюдаваме от месеци...
При нас пък пекарната беше пълна.
И ония десертчета в бурканчетата от иберийската седмица, дето уж нямало да пристигнат  и днес си стояха в хладилника.

# 407
  • София
Доста време не съм ви чела и може и да сте коментирали, но може ли някой да сподели този спрей в брошурата за килими дали е хубав? Имам бял килим и върху частта, през  която  най-често вървиме вече сивее , слагах дори белина и не се оправя... Дали този спрей ще свърши работа?

# 408
Нещо им става с доставките - сектора с кроасани и подобни стои от няколко дни празен, при яйцата също. Гевреците с гауда и поничките Милка въобще не са дошли.
Но пък хора, хора.... 6 каси отворени и опашките са между стилажите. 🙄 Три мъжки тениски комплект взех от коша със 7 лева, не минаха на касата, не показвал нищо етикета. Зарязах ги там, ама се нервирах...тъкмо му купих на моя подарък за 8 март, те ми секнаха далаверата. 😃
На 7мо число само при изключително спешни случаи отивам на такова място, като преведат пенсиите и става нещо страшно по магазини и аптеки... В повечето случаи поглеждам пак календара и решавам че нищо не ми е чак толкова спешно Grinning

# 409
  • София
Ха, тази връзка с пенсиите не я бях забелязала. Ще си знам за нататък.
Заради пустите гевреци с гауда се завлякох, че детето мре за тях. Те пък не дошли.

# 410
  • Sofia
Натка, изобщо не съм ги връзвала нещата... Чудих се днес на навалицата в банката, пред касата на  Изипей... в хлебарницата на площада пък хлябът свърши рано, рано...

# 411
И аз не си я слагах на сърце тая дата толкова, докато не заработих в аптека Grinning
Вече много внимавам да съм си напазарувала основно преди точно преди 7мо число, да нямам ходене по банки и плащане на сметки точно тогава, а в голям супермаркет само под сериозна заплаха можеш ме вкара.

# 412
Да, коментираше се спрея за килими и дамаски, че е хубав. Аз също ще взема, но евентуално утре, защото днес забравих.

# 413
Да попитам - различават ли се по нещо опаковките на картофите по селски - обикновени и пикантни?
Не, на късмет е. 😁 Преди бяха само ХХЛ партидите така май, но вече няма гаранции. 😆
Леми, аз не подслаждам заквасената сметана изобщо, ям си я натюр. Днес добавих малко кисело мляко и вишни. Още 2 "късметчета" излязоха от вишните.😃 Май в опаковките с повече по-малки по размер вишни се случва по-често. Явно на малките трудно се махат костилките. Иначе са си вкусни, както обичайно. 😍
Соул, по 35 ст са мини пърленките. Очаквах 70 ст и нагоре, докато четях коментарите за тях😄 Взех 2 броя, за кутията за училище; мисля, че ще и' харесат на моята дъщеричка...доста симпатично изглеждат.🙂
Софи, ти ли питаше за микрофибърните кърпи? На опаковката на зелените има показан и телевизор, затова реших, че е подходяща. И май пишеше, че не надрасква повърхностите и почиства само с вода- изпробвано, от телевизора в кухнята изчисти с лекота пръски от прясно мляко, сок и др. подобни...🙂

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 22:26 от dolce miele

# 414
Долче, не знам какво си очаквала, но за да направиш обективно сравнение, трябва да сравняваш един и същ грамаж. В случая сравнявах цената на кг. Иначе може и да е много евтино нещо, да е само 10 ст., а да е 10 грама и това да го прави всъщност доста скъпо. Мини пърленките излизат скъпо, не бих ги купувала. Но гледам, че на доста хора не им се получава тая преценка, купуват чедър, примерно, доста по-скъп, само защото разфасовката идва по-евтино заради малкия грамаж.

# 415
Соул, честно казано, за артикул, който купувам инцидентно, чак толкова не сравнявам цената на килограм с тази на обикновените пърленки. Нито грамажите сравнявам. Т. е. 35 ст/брой за артикул, който няма да купувам често или по много, не ми обърква сметките. 😉 За нещата, които купувам в по-големи количества, правя преценка колко ще ми струват на кг. 🙂

# 416
Божее, добре, че мъжа ми не сколаса да отиде до Лидл днес... 😅
Малко офф топик, но в родният ми град (приблизително 15 000 души) преди няколко години свършиха парите в банкоматите на седмо число. Беше и петък, когато има пътуващ пазар. Колко хора се караха с касиерите в банките, че им излезнала бележка от банкомата, а не им пуснал пари. 🤣
Та, в Лидл е редовно откъм възрастни, особено в този в Редута, там стъпих веднъж и няма да повторя никога! Заради хората, не заради магазина, той е като цяло ок. Всеки взел от най-огромните колички и отиват на касата с 2 банана, 1 пакет ориз и 1 вафла. 😅

И аз не си я слагах на сърце тая дата толкова, докато не заработих в аптека Grinning
Вече много внимавам да съм си напазарувала основно преди точно преди 7мо число, да нямам ходене по банки и плащане на сметки точно тогава, а в голям супермаркет само под сериозна заплаха можеш ме вкара.

# 417
Лудница беше днес при нас, никак не се сетих, че утре е 8ми и се купуваха китки на килограм.
Аз хвалих препарата за килими и дамаски, но! е в нова опаковка, което в 99% от случаите до сега е равносилно на влошено качество. Ще го пробвам тези дни и ще споделя впечателния. Но някак нямам големи надежди Sad
Взех си и аз вишни най-накрая, но при нас имаше само един вид от микрофибърните кърпи. Ще снимам моите от предишни зареждания, на всяка има зашит етикет за какво се използва. Тази за прах е уникална, за прозорците също много ми хареса-с гола вода и после с хартия подсушавам и светват, няма замазано, няма черти.

# 418
Аз съм в Редута, ама ходя нощем, когато сме само касиерите и аз. И въпреки това едно бабе ми устрои засада при салфетките веднъж, да ми се ожали, че има подагра. Спестих й аз кво имам Joy

За съжаление обаче и откъм зареждане и наличности е бедна работа. Най-доволна съм от Младост и Скобелев, но са ми далече и съм пазарувала в тях инцидентно. Утре имам работа по центъра, може да преслушам някой, в който не съм била, ако ми остане време.

# 419
Направи ми впечатление, че днес дори в Кауфланд съобщаваха по уредбата, че има проблем с разплащанията с карти...а това там ми се е случвало много, много рядко.
Хоп-троп, в Кауфланд видях, че има същите кърпи за стъкло- светлосини, в опаковката обаче има 1 брой, цената е 1,75 лв. Има и опаковка от 3 броя /и те идентични с лидълските/. Междудругото, зелените микрофибърни кърпи от Лидъл се водят точно "dusters", т. е. за прах ще са подходящи.
Адалинд, е защо не и' каза и ти какво ти е? 😁😛

Общи условия

Активация на акаунт