Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 052
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 585
Олио при нас имаше днес, ВСЕКИ купуваше по няколко бутилки. Ние не ползваме олио...една бутилка в годината ни стига.
Заредих с детските шампоани с аромат на цитруси. Само това си харесваме. В нова опаковка са.
Бриьош с шоколадови капки вкъщи са любими, още повече, че са в индивидуални опаковки.

# 586
  • In transit
Да, и аз забелязах, че всички купуваха олио. При нас всеки втори мъкнеше по едно стекче към касите. Ние също ползваме 2 бутилки на година и не съм вземала.
В Била даже бяха изпразнени рафтовете с олио.

Обаче обиколих три филиала, докато намеря от тези шоколадовите мюсли. Навсякъде имаше по едно кашонче или по няколко бройки само от сините/розовите. За съжаление не обърнах внимание дали е задраскан етикета или просто имат проблеми с доставките.
Скрит текст:

Намерих един, единствен айвар...последния останал само в единия филиал. В другите даже нямаше етикет.
Червените портокали са изчезнали тотално...втора седмица не намирам никъде.

Иначе от новата брошура си харесах прясното сирене, въпреки, че цената му хич не ми харесва...и ми се струва, че там спекулата е доста висока, ама ще взема една кутия.

# 587
Якетата са много симпатични, нооо....
Защо само малки размери? Дори едното е само S!

# 588
Малеее, ще  има сирене другата седмица, ама каква е тази цена 😒😒

# 589
  • Велико Търново
Цената на сиренето е кофти, май ще купуваме президент салакис, и без това производителя е един и същ... Както и цената.
Водоструйка няма да купуваме, снощи с ММ единодушно решихме, че маркуча с бързата връзка, които ни е наличен би ни задоволил потребностите, имайки предвид настоящата инфлация.
За спестените 280 лв ще трябва да търся приложение... Така като гледам цените на всичко и тренда, няма да ми е трудно.

# 590
  • Перник
Момичета, с какво готвите, че ползвате толкова малко олио? То, и аз бих ползвала малко, ама ММ минава след мен и на всичко добавя Rolling Eyes Той не харесва зехтин, но го уведомих, че както вървят нещата, май ще е по-добре да захаресва Grin

# 591
  • На изток от Ада
Да, яквтата са останали явно. Дай да ги мушнем в брушурата. Много умно! Може да ги питам какви са тези размери. Иначе ще спестя 35лв.

# 592
Вече взехме да гледаме от какво да спестим , вместо какво да купим. Много тъжно ми става като се сетя. И ние миналата, и тази , че и следващата, ще спестим от много искани, но толкова необходими сега неща.

# 593
Момичета, с какво готвите, че ползвате толкова малко олио? То, и аз бих ползвала малко, ама ММ минава след мен и на всичко добавя Rolling Eyes Той не харесва зехтин, но го уведомих, че както вървят нещата, май ще е по-добре да захаресва Grin

аз ползвам зехтин, мас, много масло /уви/. олио много малко, даже не знаех, че е толкова поскъпнало.
тъпа следваща брошура за мен, ура.

# 594
  • София
У дома олиото върви със страшна сила. Мъжът ми доста го ползва като готви. Та купуваме направо по стек напоследък. Иначе на салатите зетхин, но си готвим с олио.

# 595
Цената на сиренето,  че расте е ясно, но да има почти 1/3 опаковки в това състояние,  на тази цена....
Скрит текст:

# 596
Олио не ползваме изобщо, зехтин малко. Без мазнини се готви вкъщи, но ползваме семена и ядки.

Търся купон за белгийските гофрети, ако някой реши, че му е излишен.

# 597
  • In transit

аз ползвам зехтин, мас, много масло /уви/. олио много малко, даже не знаех, че е толкова поскъпнало.
+1 Основно зехтин ползвам от години, краве масло също, но не прекалено. Свинска и патешка мас малко. Олио само в някой кекс или сладкиш. И шарлан лятото на зелена салата.

# 598
Ей ся бях в Била, сложили табела че олио няма да бъде заредено до края на промоцията заради проблем с доставката....иначе по техен регламент са длъжни да предоставят друг подобен продукт на същата цена (ако не е променено последните седмици).

# 599
  • Sofia
У дома олиото върви със страшна сила.  Та купуваме направо по стек напоследък. Иначе на салатите зетхин, но си готвим с олио.
+1

tara 2, приятно ми е, че сте доволни, пак заповядай! Simple Smile

Соул, нямам купон гофрети, инак бих ти го метнала.

Общи условия

Активация на акаунт