Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 768
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 60
Аз искам една готварска книга на Морена и Лидл или по добре направо Морена да ме осинови. Обикновено имам същите продукти като нея, но не ми хрумва да ги сготвя така Simple Smile

# 61
  • СОФИЯ
Днес заложих на зеленчук. Домати от външно черните, авокадо в мрежа, краставици и био моркови. Колко са био е друг въпрос. И едно гаспачо, да не съм капо от иберийската.

# 62
Вишните бяха 2лв.
Някой иска ли купон за мляко с ориз ? 2 бр за 1.30

# 63
  • In transit
Искам резенето и пуканите чушлета на РС, жълта ряпа, цветни моркови, ревен, касис, папая, карамбола, маракуя, бок чой, повече видове гъби, повече видове цвекло, манголд, черно зеле, броколини,  кълнове... и да са в ПА. Simple Smile
Да не са го спрели?
Аз пък искам радикио да почнат да предлагат. Даже знам, че има български производители, поне миналата година имаше...омръзна ми да ходя до метро за него. Sad

# 64
  • Пловдив
Вишните бяха на 2.99
Пускали ли са лилави моркови в Лидл?
Аз искам да пуснат пароструйка.

# 65
  • Sofia
Искам резенето и пуканите чушлета на РС, жълта ряпа, цветни моркови, ревен, касис, папая, карамбола, маракуя, бок чой, повече видове гъби, повече видове цвекло, манголд, черно зеле, броколини,  кълнове... и да са в ПА. Simple Smile
Да не са го спрели?
Аз пък искам радикио да почнат да предлагат. Даже знам, че има български производители, поне миналата година имаше...омръзна ми да ходя до метро за него. Sad
О, да и него.  И жълти тиквички, и домати цветни...
А резенето не знам, не съм питала, но го няма от известно време.

# 66
Здравейте, не знам дали сте пробвали лютеницата с боб, но аз днес пробвах и останах разочарована. Изключително безвкусно нещо.

# 67
# 68
  • Пловдив
Здравейте, не знам дали сте пробвали лютеницата с боб, но аз днес пробвах и останах разочарована. Изключително безвкусно нещо.
Аз си я правя сама с консерва червен боб на Freshona и една лютеница на майстора на ББП. Слагам пресен червен лук и Voila! People Angel

Sisi_91❇, благодаря за новата брошура! Заплюх си суши, инстантни нудъли за крайни случаи на работа, тофу, десертите с извара на Кулянка (предполагам са като сырок в Березка), някой друг препарат, нови туристически щеки, ще видя и веселите чорапки със сигурност. Някоя друга китка мисля да ми подарят . 🤣🤣🤣

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 00:16 от Наирянка

# 69
Аз си я правя сама с консерва червен боб на Freshona и една лютеница на майстора на ББП. Слагам пресен червен лук и Voila! People Angel
Просто си помислих, че като е на Родна стряха ще е хубаво, защото много от тяхните продукти са наистина хубави. Но с това много са се объркали.

# 70
  • shumen
Кексчета взех и се одобриха.
Взех и чоризо,но то не се хареса.

# 71
Вкъщи харесаха лютеницата с боб /обаче беше от предишно зареждане преди седмици/, аз не съм опитвала...
За мен нищо особено интересно в новата брошура...
Какви са тези неща? 🙂🤔

# 72
  • На изток от Ада
Ще видя джегингсите, спортните панталони, мойте любими рециклирани обувки...

# 73
Момичета какво стана с намалените вишни, имаме един глас за 2 и един за 2,99 лв. 😄

# 74
Момичета какво стана с намалените вишни, имаме един глас за 2 и един за 2,99 лв. 😄
Редовна цена 2,99 лв за пакет, миналата седмица с купона излизаха по 1,99 лв за пакет...От трите пакета третият излизаше безплатен. Далавера! 😃 Отчетох се с 6 пакета, а ако имах още място във фризера, щях да взема още поне 3...

Общи условия

Активация на акаунт