Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 037
  • 2 117
  •   2
Отговори
# 645
  • София
https://morrennaa.blogspot.com/2020/03/blog-post_16.html?m=1

Мерси Морена, в сравнение с предишната бременност тази е песен. От сега ме сърбят ръцете като пуснат бебешки дрехи в Лидл 🤭

# 646
Да, и аз забелязах, че всички купуваха олио. При нас всеки втори мъкнеше по едно стекче към касите. Ние също ползваме 2 бутилки на година и не съм вземала.
В Била даже бяха изпразнени рафтовете с олио.

Навсякъде имаше по едно кашонче или по няколко бройки само от сините/розовите.

Иначе от новата брошура си харесах прясното сирене, въпреки, че цената му хич не ми харесва...
Да и аз видях, до мен стек 6 броя..на каква цена излиза бутилката? Не видях в брошурата да има намаление..знам че в К олиото бе 3лв промо..
Не съжалявай мюслите..по-добре вземи обикновенни и черен шоколад отделно..
Прясното сирене и аз искам ама цели 2лв отгоре спрямо 4.50лв само преди 4 месеца..

# 647
  • In transit
Дидити, не иска мм...предложих му. Искал си тия, харесвали му.
За олиото нямам идея колко е цената, само видях, че се купуваше.

Чудни кюфтенца станаха със зеленчуковия микс на Лидл. Пак взех един пакет, дано да е в добро съотношение. Grinning
Скрит текст:

# 648
  • Sofia
Да, и аз забелязах, че всички купуваха олио. При нас всеки втори мъкнеше по едно стекче към касите. Ние също ползваме 2 бутилки на година и не съм вземала.
В Била даже бяха изпразнени рафтовете с олио.

Навсякъде имаше по едно кашонче или по няколко бройки само от сините/розовите.

Иначе от новата брошура си харесах прясното сирене, въпреки, че цената му хич не ми харесва...
... Не съжалявай мюслите..по-добре вземи обикновенни и черен шоколад отделно...
Баш така правя аз... жълтия пакет овесени ядки, кувертюра 52% и т.н.  

Скрит текст:

И шокоаладово

# 649
Долче,  и при нас има само от пролетната супа, другия вид го няма  от отдавна Sad .Тази вечер стана на манджа (с плешката от Л.) вместо супа-одобри се.
Скрит текст:

# 650
  • shumen
А слипове за момчета някой знае ли дали ще пуснат скоро?

# 651
  • На изток от Ада
Клин и маратонки от мен. Долс, забравих за меда!

# 652
Е, медът...е на тази "тънка" цена 😬😵😷 и ме отказаха...Ще купя от големите буркани, но някой път, когато съм с по-малко покупки 😅

Леми, пробвай пак заквасената сметана, че вече е на тази цена (на 8-ми март още си беше 2,49 лв):

Купих някакви намалени с 30% гурме френски пастети с червени боровинки и с ябълка или круша- на филийки са, могат да се завиват (сигурно са желирани, за да е така), пак намалени бутилки с кефир (по 1,18 лв), намален зелен лук, от оферти и с купони някои неща- бриош кифличките, чабатите с маслини, 2 детски душ гела/шампоана...май всичко беше с някаква отстъпка 😀
Детските душ гелове/шампоани са с аромат на банан- интересното е, че имаше с 2 цвята по капачките (светлозелено и тъмнозелено), същото беше и с варианта сладолед с курабийки- пак с два различни цвята отгоре. Другите 2 вида изобщо не мога да ги открия налични в магазина, когато са на промоция, оферта или с купон...🤔 Признавам, че и банан намирам за първи път намален, само заради аромата го взех. 😃 Иначе сме заредени с 2 или 3 опаковки от сладоледа с курабийки. 😅

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 02:24 от dolce miele

# 653
Добре, че ползвам бутилка олио на два месеца. Вчера в Лидъл имаше само няколко туби от по 5 литра. Аз си взех зехтин Примадона за 13 лв, че в Кауфланд нямаше намаление на моят.
И аз мисля, че народа като се запаси, ще секне интереса.
Аз си търся що годе читав кашкавал на добра цена, може да се разходя до Кам, макар че тази верига нещо съм я отсвирила.
И малко смях от фейса:

# 654
Леми, чакам Лидъл да намалят зехтина, че да заредя...хората, докато си зареждат от олиото, от известно време гледам, че не му обръщат внимание даже и като е намален...Големият наплив е за олиото...Но като отвсякъде повтарят "инфлация", "поскъпване"...🤷‍♀️
Това за оливерника беше добро 😆

# 655
# 656
Олио сякаш по-малко ползвах преди, но напоследък докато видя наличностите вкъщи и те се оказват привършващи.
Откакто правя млечна майонеза не малко олио заминава с нея, по този повод искам да благодаря на дамата, която сподели трика с лимоновия сок, nad_tab (ако не греша ника) - снощи правих пак такава майонеза, изцяло с продукти, закупени от Лидл (Верея на оферта, лимони, румънското олио), малко лимонов сок сложих и не се разби добре, стана на пяна, обаче като добавих още лимонов сок стана точно както трябва и се оправи грешката, а иначе, ако не знаех, че става с последващо разбиване при добавяне на още сок - щях да си имам само млечен сос.

# 657
Добро утро! Търся купон за млечна напитка с кафе от скреч-а, ако има кой да ми услужи? аз предлагам тези и седмичните

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 09:16 от Didity02

# 658
Хуните са минали и през Кам маркет 😄 или от магазина са го прибрали. Иначе взех от кашкавала смес на 14 лв, да видим. Преди време съм взимала едно македонско сирене, което не се ядеше от сол

# 659
Здравейте, някой взимал ли е такъв съд за готвене и доволни ли сте:)

Общи условия

Активация на акаунт