Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 805
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 90
Точно в приложението Lidl е, но не в Lidl +, вероятно него имаш инсталирано

# 91
  • Sofia
От новите промоции тези забелязах, като някои са сигурни, други ще гледам/чета и каквото сабя покаже...  

Скрит текст:

С какво приложение се правят списъците, че при мен в Лидл апп няма опция за списък или не съм я открила?
Долното.

# 92
Доволни ли сте от хлебопекарната, която се върти из Лидл от някоя предишна седмица?

# 93
  • Пловдив
Ядосаха ме с купона за помело Confused  Гледах, четох, ме пише дали важи за червено или за жълтото...взех червено. Бяха в една касетка, на етикета същия бар код. На касата хем разл.цена, хем не отчита. Купонът бил за жълтото ми казаха.

# 94
  • Пловдив
Bradley Cooper, Morena,
Благодаря ви! Супер сте!
Честит празник!

# 95
  • София
Освен едно тофу и пастет друго не видЕх за мен.

# 96
Цените в новата брошура на хранителните неща са направо уау
Точно това ме впечатли от новата брошура...
Кои продукти ви впечатлиха, аз не обърнах особено внимание 🤔
Банани на 3 лв., тиквички на 5 лв. и т.н.

# 97
Много съм доволна аз, че ще пускат спрея за килими. Много го харесвам, дано да успея да си взема. И гъбичка вълшебна. Микрофибърните кърпи ще погледна, веднъж бяха пускали едни, в които тази за прах е уникална. Заради нея още един пакет взех и от тогава все други модели пускат, нищо общо.
Салам подкова никога няма да повторя. Подлъгах се по мненията тук, но той е само жили. Ужас. Може пък само моят да е бил такъв.

# 98
Не сте случили на салама явно. Моят е чудесен, съжалявам, че не взех повече. Изобщо всичко от френската седмица се оказа много сполучливо, а признавам си бях предубедена. Брито е много хубаво също. Новата брошура с нищо не ме впечатли на пръв поглед, което е добре след италианската и френската седмици.

# 99
Много съм доволна аз, че ще пускат спрея за килими.
Как се ползва този спрей? За сухо почистване ли е?

# 100
И хранителни и нехранителни,  всичко е нагоре ...
Джегингс 17.99, миналата седмица дългия клин беше 11.99, сега -13.99..
Skk ,нашата водоструйка е точно същата..супер е 🙂
Аз ще гледам да отида, заради Акция Блясък  и нещо друго обичайно.
А Гелът ОМО става ли ..🤔

# 101
Много съм доволна аз, че ще пускат спрея за килими.
Как се ползва този спрей? За сухо почистване ли е?

Да, за сухо. Пръскаш и след 20 мин. май беше с прахосмукачката минаваш. Аз го използвам върху мокет. Майка обаче успя да изчисти супер замърсен диван използван от квартиранти. Не можах да повярвам, честно казано. Но не е много икономичен.

# 102
  • In transit
Долче, явно имаш голям фризер Joy...в моя онзи ден едва наврях един намален пакет с био грах от 750г... Rolling Eyes

От новата брошура се зарадвах на натуралния сок Кулянка, 3 литровите. Много е вкусен.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 15:45 от Mikkey

# 103
  • Велико Търново
Sofi to, надявах се да се включиш и да подкрепиш конкретния вид! Благодаря!!!
Ще се купува, ясно, въпреки че ми свиди толкова много пари, но... Ще се водоструйвам Simple Smile

# 104
  • На изток от Ада
Sofi_to, гела на Омо не ставал

Общи условия

Активация на акаунт