Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 181
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Реално аз ще взема това за което съм помолила от даденият купон, а не и другите налични на предоставящи ми го.

# 241
Активираш само купона който ще подаряваш, снимаш кода на картата и пращаш.
След това си активираш купоните на нещата, които ще ползваш ти.
Обаче, като си отворя картата аз, ми излизат и номера ѝ, и двете ми имена. Има ли начин да не се показват имената, защото се въздържам от подаряване точно по тази причина. Не, че е нещо кой знае какво, но все пак 🤔

# 242
  • Sofia
Активираш само купона който ще подаряваш, снимаш кода на картата и пращаш.
След това си активираш купоните на нещата, които ще ползваш ти.
Обаче, като си отворя картата аз, ми излизат и номера ѝ, и двете ми имена. Има ли начин да не се показват имената, защото се въздържам от подаряване точно по тази причина. Не, че е нещо кой знае какво, но все пак 🤔
+ 1 дословно.
Нали наскоро ми подариха купони - в едния случай беше с име, в другия без. Та и на мен ми е интересно как...

# 243
  • Майничка
Вчера взех три пакета от мини чушките, единият замина сутринта на закуска - идеални са за пълнене с пастет от извара и сирене. Ако оцелеят до понеделник, ще си занеса за хапване на работа.

# 244
Аз си го зачеркнах в програмата за корекции  на снимки от телефона

# 245
  • София
Мен не ме притеснява, а и не гледам името, ползвам и трия.
Работя с лични данни, само по телефонен номер колко неща могат да се видят😂😂😂

# 246
  • Sofia
Вчера взех  от мини чушките, . ще си занеса за хапване на работа.
Аз тъкмо с тази цел - удобен е размерът за кутията с обяд... иначе не са евтини.

# 247
Има възможност да се отреже името, да. Иначе не всеки го притеснява. С някои хора през Вайбър си разменяме купони. Знаем си и имената, и лицата, даже и адресите. 😀 Но и аз работя с конфиденциална информация цял живот, и през ум не ми минава да тръгна да се ровя в личния свят на други хора. Би било доста ограничено и проява на много беден и скучен собствен личен свят.

# 248
  • Sofia
... и през ум не ми минава да тръгна да се ровя в личния свят на други хора. .
Е, да де... ама нали сме различни, та гаранция има и такива дето биха...
Не че тук, в темата знам какъв човек стои зад името, но...
само на хора от темата бих подарила купон и то на такива по-редовни, ако ме разбирате какво имам предвид... Simple Smile

...та не ми се иска чак толкова са се разпознаваме. Simple Smile
Мда... баш.  Особено както в последно време личните данни,  вече не са толкова лични...
Иначе във ФБ, съм ограничлиа снимките, които качвам в профила си до пъзелите ни и някой и друг пейзаж... и кутията с храна на щерката и още 1-2 кулинарни групи. И като снимам храна, не показвам друго - друга посуда и аксеоари, които говорят разни неща... . Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 10:51 от Morena

# 249
Соул, за толкова години във форума съм се начела на какво ли не, повярвай ми, има всякакви хора. Simple Smile
Иначе, имам много приятелки от форума с които се знаем и във фейса, и лично, но това са познанства след години писане във форума.
В лаковата тема що пратки сме си разменяли, ехей.
Изтрих си мнението аз, де да знам защо, викам - да не се обяснявам чак толкова. 😁

# 250
О, да, има хора всякакви. Няма проблем да изрежеш само баркода, в такъв вариант също са ми изпращали.

# 251
  • София
Леми изразяваш мнение, нищо лошо.
Кукумицини всякакви.

# 252
Значи, ананас няма и сутрин. Уж зареждали всичко при отварянето. Ми, бях на отварянето, нямаше. Майната му. Няма да ядем ананас, използвах купона - компенсация. Пилета имаше много

# 253
При нас бяха само 3 ананаса, и то захвърлени на необичайно място, върху други плодове. Нашият май е доста зелен, съдейки по хватката споделена тук - като дръпнеш листото, да се скъса лесно ( ако правилно съм запомнила). Та още не сме го разрязали.

# 254
Някой пробва ли сирене Тетиля? Има ли уау ефект? 🙂

Общи условия

Активация на акаунт