Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 361
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 315
Що пък ми изтриха мнението ?

# 316
Баба ми ги държеше в мазето, при касата с олио Stuck Out Tongue Closed Eyes

На мен 30 яйца ми стигат за месец. Добре че ги взех оня ден, че ся в тоя сняг - подхлъзна ли се, заминали са Joy

Купих един лют сос, тип Табаско и сега съжалявам, че не взех повече. Май не е в постоянния асортимент, то изобщо имат ли чили или нещо люто (ама да не е кетчуп)?

# 317
Бяхте писали, че лидлската галета е хубава. Обаче на мен ми залежават количества. За какво я ползвате и как?

# 318
  • Sofia
Бяхте писали, че лидлската галета е хубава. Обаче на мен ми залежават количества. За какво я ползвате и как?
Аз много ползвам (макар не готова) вместо брашно в сместа за всякакви кюфтета - месни, зленчукови или други. И за панировка, точно защото си я правя сама и я оставям по-едра, та за хрупкавост.  И също много ползвам за поръска на разни неща - в загрята и овкусена мазнина, слагам трохите и разбърквам... може само така, а може  и с разни добавки - свежи магданоз, мената, др. и ядки.

# 319
  • In transit
Всякакви кюфтета и крокети, които пека на фурната ги овалвам в галета и така ги изпичам.
Също пилешки филета, в каймата когато прявя кюфтета също слагам галета, вместо хляб.

# 320
Купих един лют сос, тип Табаско и сега съжалявам, че не взех повече. Май не е в постоянния асортимент, то изобщо имат ли чили или нещо люто (ама да не е кетчуп)?
Може ли снимка, че и момчето у дома е фен на лютите сосове.

# 321
  • Sofia
Може ли снимка, че и момчето у дома е фен на лютите сосове.
По кошниците на хладилниците/фризерите, често се мотае сос Пири-пири.

# 322
Моето дете може да изяде белтъците на 5 яйца и да пита за още. Че и всеки ден иска .  И на мен ми е по- спокойно като има. Бабичка да направя, кексче, омлет. Абе, трЕбе си Wink
Пилето- вчера го сложих да го орка без капчица вода в тавата. Като му махнах фолиото, имаше 2 пръста вода в тавата.

# 323
  • София
Изключих и не може да се сетя литровият полски кефир Пилос цена 1.99 ПА ли беше?

# 324
Баш Piri-Piri е сосът. Идеално щом е в ПА, при нас беше нареден при седмичните промоции и се изпопритесних да не си го приберат Satisfied

# 325
Във вихъра на нввмх, бях спокойна единствено така 😎

# 326
Благодаря ви за поясненията за лютия сос. Този го имам, очаквах друг да е обсъждания.

# 327
пири-пири не е в ПА, но в повечето случаи го има сравнително дълго, след като го пуснат тематично. Понякога и на -30%.
От известно време гледам в нашия магазин, че са останали кашонче/две от ошава за Бъдни вечер на цена около 0.80. Това друг път не се е случвало.

# 328
  • Sofia
пири-пири не е в ПА, но в повечето случаи го има сравнително дълго, след като го пуснат тематично.
Точно.

# 329
Мерси, Дени, ще си взема още няколко тогава. Аз гледах само при кетчупите и горчиците и не видях изобщо чили/люто там.

Общи условия

Активация на акаунт