Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 226
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 390
Да, вчера ги загледах. За съжаление са двойно по-скъпи от нормалния размер.

# 391
Лидл днес - спасих на 3М скиорски ръкавици за -10лв.  нямам идея колко са стрували, ако някой помни да пише ...да видя имам ли сделка Wink Долнище на ММ за 20лв. много е хубав памука и за котьо една кола да си играе ама  нещо го е страх 🤣 от нея.

# 392
Хареса ни заквасената сметана на РС, а толкова отдавна не смеех да купя за проба...Сега заради промоцията взех,много я харесахме даже. Гъстичка е. 🙂 А какво не и' харесваха някои, припомнете ми...?🤔
Много съм доволна и от микрофибърните кърпи (по 2 броя, взех и сини, и зелени- и двата вида са супер)! 😍 И двата вида се справиха отлично с екраните на телефоните, този на дъщерята обикновено е порядъчно изцапан (нашите са с предпазни стъкла, иначе не знам дали и двата вида кърпи ще са подходящи за целта). Зелените кърпи, намокрени с малко вода, се справиха отлично и с екраните на телевизори и компютри. 🙂

# 393
  • Sofia
Хареса ни заквасената сметана на РС, а толкова отдавна не смеех да купя за проба... много я харесахме даже. Гъстичка е. 🙂 А какво не и' харесваха някои, припомнете ми...?🤔...
+1 
Не момня и аз кой и защо... мен лично ме подразни смяната на марката и оттам съмнението в качеството, което преди си беше хубаво. Simple Smile

# 394
Долче, на мен тази сметана ми бие на извара. Взимала съм отдавна, не знам дали не са я подобрили евентуално.
Може да и дам шанс още един път
Сега взех от Била, да пробвам тяхната марка.

# 395
Леми, ами, не ми бие на извара. Кремообразна (т.е. няма бучки или вид на извара) и гъста, стори ми се, че не е особено кисела, но и безвкусна не ми е. Аз най-често добавям към нея и по малко кисело мляко 4,5%. За домашно крема сирене ще е идеална. 😍
Морена, да, и моите опасения бяха такива за новата марка и производител съответно. Досега май не са я пускали в ХХЛ вариант от 500 гр?

# 396
Долче, аз за сладкиши я ползвам, и понеже не слагам захар, ми е важно да е вкусна, не малка част от сладостта идва от нея. Тогава като я пробвах и зърниста беше, и на вкус не беше окей, абе подобрена извара 😁
Може да я пробвам пак.

# 397
Скиорските ръкавици мисля,че бяха 15 лв. Мъжки и дамски.
А за детските 11.99 или 12. 99 🙂
Долче  какви са тези кърпи за екрани  монитори ли пише или 🤔🙂

# 398
  • Sofia
Леми, сега я пробвах пак... абсолютно гладка си е сметаната и не киселее. На мен лично не ми сладни, както и всяка друга заквасена сметана... и ми е вкусна.

# 399
  • София
Днес следобед ходих до Лидл  купих органайзер и подложка за багажника за колата, микрофибъните кърпи от 3-те вида, влажни кърпи за кухнята, пяна за килими и дамаска, от вълшебните гъби за почистване и пакет с панагюрска луканка и филе Елена. Купих и таблетки за почистване на котлен камък. Едва намерих не отворена кутия. Клиентите даже бяха скъсали кутиите. Казах на ксиерката, че не съм сигурна дали и моята кутия не е отваряна и дали всички таблетки са налични или някой си е харесал и е прибрал в джоба си няколко таблетки. Тя нищо не ми отговори.

# 400
  • Бургас
Да попитам - различават ли се по нещо опаковките на картофите по селски - обикновени и пикантни?

# 401
  • На изток от Ада
Взех джешгингси два, книга и гъби вълшебни. При вас има ли това

# 402
  • In transit
Това масло как е като качество?
Скрит текст:

И защо се нарича маслиново масло, а не зехтин? Някаква разлика ли има между двете 🤔
Екстра върджин е, но не е уау. За готвене става. За салати има по-хубави зехтини.

Така...да се оплача от гръцкото сирене Пилос, 400г, което беше на промоция скоро и коментирахме...днес отворих една бучка, да правя баница. Не беше надуто, запечатано си беше. Обаче, като го отворих вътре беше "облечено" в червена плесен, като сирене, което е стояло отворено.
Погледнах му срока, беше до края на май 2022. Измих го добре, поизрязах го, ама ме хвана яд. Следващата бучка като отварям ще направя клипче и ако пак е същото, мисля да го пратя към Лидл.
Най-вероятно е било замърсено самото сирене при производството.

Онзи ден като като купувахме кашкавал Пилос, който беше на промоция от петък, мм забеляза, че някои от пакетите също бяха с червена плесен, но там поне опаковките са прозрачни и се виждаше. На сиренето няма как да се види вътре какво има.

Днес в К. витрината с яйцата беше празна. Да не са спрели са снасят кокошките? Нещо да съм изтървала. Утре ще ходя до Лидл, дано там да има.

# 403
Mikkey, аз също отворих вчера една опаковка от същото гръцко и си е ОК. Да не е била пробита някъде опаковката?

# 404
  • София
Нещо им става с доставките - сектора с кроасани и подобни стои от няколко дни празен, при яйцата също. Гевреците с гауда и поничките Милка въобще не са дошли.
Но пък хора, хора.... 6 каси отворени и опашките са между стилажите. 🙄 Три мъжки тениски комплект взех от коша със 7 лева, не минаха на касата, не показвал нищо етикета. Зарязах ги там, ама се нервирах...тъкмо му купих на моя подарък за 8 март, те ми секнаха далаверата. 😃

Общи условия

Активация на акаунт