Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 145
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 495
От гръцката седмица купих рендосано сирене. Вчера го отворих - отвратителен вкус. Не знам дали, защото е от овче и козе мляко, или е развалено, но не става за ядене, а в срок на годност.

# 496
И при нас залежава от него, явно не само ти не си го харесала, разчуло се е. 😃 Има и много френски сирена на -30%, но ми стига толкова.

# 497
Все по- надолу върви Лидл в качеството си. И все по- нагоре в цените си, въпреки намаленията от по 10-20 Ст.

# 498
  • софия
От гръцката седмица купих рендосано сирене. Вчера го отворих - отвратителен вкус. Не знам дали, защото е от овче и козе мляко, или е развалено, но не става за ядене, а в срок на годност.
И аз имам в хладилника, но не съм го отворила още. От последната гръцка бях купила на майка сармички, че много ги харесва. Каза, че не били същите.

Все по- надолу върви Лидл в качеството си. И все по- нагоре в цените си, въпреки намаленията от по 10-20 Ст.
Това е тенденция навсякъде и ще се задълбочава.

# 499
Пийкок, и все по-зле ще става, не само в lidl, с тези цени на горива и така нататък. Какво ли ни чака от април....
Някой ползвал ли е този препарат за керамични котлони? С пастата в кутия нещо не се разбрахме, мисля да пробвам това:

# 500
О, цените не ги чака намаление. Всичко е на горе, поне от нещата, които купувам всяка седмица или на 2 седмици. Дори и салфетките вече са с нова цена от 99 ст., до скоро бяха 89.

# 501
Щях да отбележа , че вече почти няма неща под 1 лв в магазините

# 502
То вие какво ядете ... треволяк. Като се раззелени на поляната да хапвате на въздух. Да му мислят тези дето да свикнали "от кокъл" но не са се научили да го гледат/ловят Simple Smile

# 503
Вярно треволякът във Ф. вчера беше по 99 ст. марулката и 4 лв. за 200 гр. коприва.
Килограм врат без кост скоро беше по 6-7 лв. пак там.

# 504
  • На изток от Ада
Леми, този препарат го харесвам? Пробвай го.

# 505
Щях да отбележа , че вече почти няма неща под 1 лв в магазините
Няма да е лъжа..
При вас има ли подправкат за пиле на Кения? Не  виждам от много време и все забравям да питам .

# 506
Какви са тези жалейки по кокал и масло... в пости сме. Grin Вече дори не чакам брошурата, само да ми бърка в джоба. Харесах си разни неща от новата на Фантастико. Е, ако Лидл пуснат коледните сапуни, ще взема. Laughing

# 507
  • На изток от Ада
Соул, сапуните за Великден! 😀

# 508
Може да се окажеш пророк, миналата година май точно преди Великден ги пуснаха. Wink

# 509
В румънската брошура наскоро мярнах нови видове течен сапун Сиен, вероятно великденски. Но тези сапуни вече не ми представляват интерес, изсушават кожата на ръцете ми (особено портокаловият коледен, другите аромати от коледните не ми харесват). Лошото е, че и при децата, като ги ползват забелязвам същото.

Общи условия

Активация на акаунт