Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 108
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 480

Бушона трудно поддържа стоките в гаранция, все нямало точно тези консумативи и др.
За извънгаранционно- оправяйте се сами...

# 481
  • Асеновград
Честит 8 март  . Моето пожелание :

# 482
  • На изток от Ада

Бушона трудно поддържа стоките в гаранция, все нямало точно тези консумативи и др.
За извънгаранционно- оправяйте се сами...
Тъпо. К поне връща пари веднага. То няма общо с казуса на жената с казанчето ДЕ. ТО смисъл няма да поръчваш от Германия и доставка, дори и посредник да се ползва... Хм имам чисто нов зъбен душ, дали да не го продам?
Ох и аз ще се сблскам със сервиза... За ууред за разпенване на мляко.

# 483
Честит празник и от мен!🙂
Тази вечер гледах определена стока...служител с огромна количка (с картони в нея) ме помоли да му направя място- а аз се опитвах да си избера нещо от един рафт. Помислих, че просто иска да се разминем, то си личеше, че аз не просто вървя /бях се спряла и разглеждах/...Преместих се накъдето каза служителят, а той си "паркира" количката точно там, където се опитвах да разгледам преди това😆 и започна да оглежда има ли кашончета за изхвърляне...бааавно.🙄 Ами, отказа ме от покупката.
Иначе съм впечатлена от зареждането- още има от сиренето 800 гр на цената на 400 гр, ядки 1+1, както и още някои други от промоцията 1+1.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 22:57 от dolce miele

# 484
  • shumen
Честит празник и от мен.
Аз от тия миксове спрях да вземам точно затуй.Два или три пъти вземах и все имат по малко от нещо.

# 485
Моите миксове с моркови, броколи и карфиол са с приблизително еднакво съотношение моркови/карфиол/броколи, даже на снимката не се вижда, но на дъното има и още броколи и карфиол:

# 486
И в "моя" микс зеленчуците бяха сравнително по равно количество. Давам идея за оползотворяването им 😉
Скрит текст:

# 487
Който търсеше масло на промоция, ако сте от София, до днес включително, има Монарх във Фантастико. Аз заредих доволно.

# 488
Нямам претенции какво има в миксовете, все стават супер Simple Smile
Дали ще намеря козметичните помощници -гъби, четки ?има ли интерес към тях тези дни?

# 489
Дали ще намеря козметичните помощници -гъби, четки ?има ли интерес към тях тези дни?
При нас на Пещерско шосе имаше вчера. При цветята и при намаленията беше интересът на хората, както и при хранителните стоки.
И аз нямам претенции към миксовете от зеленчуци, обаче се надявам при Соул да е било случайност с многото моркови, а не просто новата партида...🤔
Като стана дума за зеленчукови миксове, при вас има ли го този от 1,19 лв за супа с брюкселско зеле, карфиол, зелен боб и др.? При нас вчера бяха заредили само от другия вид- този с картофи, зеле и не помня още какво...🤔 Не ям картофи, затова предпочитам карфиоления...Иначе за първи път видях тази част от фризера заредена докрай- за мен (160 см) са поставени толкова нависоко, че някой като вземе пакетите отпред и аз трябва да подскачам в смешни пози, за да успея да придърпам някой пакет и за мен...😆

# 490
  • в кукувиче гнездо
Страхотен пазар вчера в ЛИДЛ и много добри попадения. Взех от френската седмица мекото козе сирене за мазане на два и нещо, няма такава цена. Супер доволна съм, ще заредя още. Взех намалени и испанските кексчета, маслини с чушка, замразени вишни, намалено пекорино от италианската седмица, компот от череши. Абе, напълних количката догоре за към 50 лева. Днес ще отида да взема вина от френската седмица, че има още и от сирената, които са намалени.

# 491
най-накрая си взех ананас за стотинка и дънки за 7 лв.

# 492
  • София
Аз отидох да си използвам 2 купона за разни сладки неща по лев и нещо и оставих 100 лв. Stuck Out Tongue Winking Eye. Явно стратегията им работи с такива като мен пристрастени към пазаруване.

# 493
  • Перник
Честит празник, дами!

Някой да е купувал скоро контейнер и бъркалки за лидълската хлебопекарна? Изрових (от сайта) книжката да видя какво пише - мейл. Вчера писах на него, днес получавам линк да си ги поръчам от немски сайт. Плаща се с карта или paypal, доставката е DHL, няма "не искам" Joy Цялото удоволствие ще ми струва 54 лв. и стотинки... хлебопекарната съм я купувала за 111, ама това е положението Confused

Поръчайте до немски адрес и после с превозвач до България (GGBG, Gabco), би трябвало да е доста по-евтина доставката. Аз съм поръчвала от немския Лидл така и беше изгодно. 5 евро доставка за Лидл.де и 10тина лева транспортни разходи към превозвача.

Същото ще излезе.
Снощи поръчах. Обещават доставка до 8 дни, да видим Simple Smile
От Бушона съм си взимала контейнер и бъркалки за предишната пекарна, но тогава те си бяха посочени в книжката. Имаше и талон, с който излизаха 20 или 25 лв., не помня вече, беше отдавна Simple Smile
Пекарната ми е в гаранция, но в случая това няма значение, защото контейнерът и бъркалките се водят консуматив.

Козметични гъбки и четки имаше вчера сутринта на "Алабин".

# 494
  • София
Втрещих се от нов продукт - сирене с повишено водно съдържание, което излиза почти 12 лева за килограм. Бели кутии по 400 грама, произведено за безизвестна фирма с регистрация в софийски квартал.
Бих се срамувал такъв продукт да ми е в асортимента при всичките заявки за качество, които имат. Ум не ми побира как е допуснат за продажба въобще.

Общи условия

Активация на акаунт