Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 135
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 465
  • Велико Търново
Честит празник, уважаеми дами Simple Smile любов, мир, здраве и удоволствие от пазаруването ви желая!
Да попитам, някога в Лидл имало ли е сандъчета за цветя по 5/10 в комплект? Майка ми била гледала миналата година, а аз изобщо не си спомням такова нещо.

# 466
От брошурата си харесах само декоративното фламинго Stuck Out Tongue Winking Eye Нищо им няма на цените, краставиците са все още евтини, поничките и фафлите също. Сега се опитвам да завлека милото за лаленца Hug

Храня се с мноооооого зеленчуци, а те изобилстват от натрий.
Няма зеленчук да изобилства от натрии, може би са нитрати Satisfied

# 467
Ег@ти мизерията в Лидл ... Не е виновен персонала, виновни са хората.
В магазина захвърлени понички от витрината без плик . Сашка ядене на половина и върната на мястото ѝ. Докато разглеждах магнитните букви и цифри, гледам една опаковка със сложена защита, прерязана с макетно ножче и изваден уреда от там и скрита опаковката . Дадох я на охраната. Не помня от какво беше , но струваше 30 лв.

# 468
Кой пита за лалетата?
Скрит текст:
Но са снимани отблизо, реално не са чак толкова големи.

[img width=529 height=600]//cdn.bg-mamma.com/GeZl/7mthz.jpg[/img
]

Аз питах за лалетата, благодаря за снимките Flowers Hibiscus
Снощи бяха изкупени и така и не ги видях "на живо".
Честит празник, мили дами! Flowers Tulip

# 469
Няма зеленчук да изобилства от натрии, може би са нитрати Satisfied
Разбира се, че има, точно там е бионаличният натрий, който не прави поразии. А не в солницата. Но това може да обсъждаме в други теми. 🙂

Чакам някой да се похвали с нещо от разпродажба, иначе въобще нямам стимул да стигна до Лидл.

# 470
  • Sofia
Здравейте да ли сте взимали от Лидл... Както и контейнери за хладшлник
Ако имаш предвид кутиите от прозрачна пласмаса, имам  и са ми много полезни.

Честит празник, момичета! Бъдете здрави, щастливи, обичани, влюбени в живота и вдъхновени!

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 15:24 от Morena

# 471
Търся краве масло на промо?
Ако ти върши работа Фантастико, от четвъртък:

Днес в магазина пред мен млада двойка разпечата един парфюм - скъса целофан, опаковка, помириса го и го остави. При 10 тестера наоколо.

# 472
  • София
В Т-Маркет има на Верея масло на 4,47 лв. от днес 250 гр. Може да поръчаш онлайн. Безплатна доставка над 30 лв.

# 473
  • На изток от Ада
Уреда ми за разпенване на мляко се развали. Дже втори път се разваля, но го оправихме. Сега не мога. Каква е процедурата за ремонт нали?

# 474
Честит празник, дами! Flowers Hibiscus
За спрея за килими и дамаски, за първи път купувам,  вчера го пробвах и за мен не е нещо уау, даже като минаха 3 часа по указание и бая потърках, за да видя някакъв резултат.

# 475
  • Перник
Честит празник, дами!

Някой да е купувал скоро контейнер и бъркалки за лидълската хлебопекарна? Изрових (от сайта) книжката да видя какво пише - мейл. Вчера писах на него, днес получавам линк да си ги поръчам от немски сайт. Плаща се с карта или paypal, доставката е DHL, няма "не искам" Joy Цялото удоволствие ще ми струва 54 лв. и стотинки... хлебопекарната съм я купувала за 111, ама това е положението Confused

# 476
Честит празник, дами!

Някой да е купувал скоро контейнер и бъркалки за лидълската хлебопекарна? Изрових (от сайта) книжката да видя какво пише - мейл. Вчера писах на него, днес получавам линк да си ги поръчам от немски сайт. Плаща се с карта или paypal, доставката е DHL, няма "не искам" Joy Цялото удоволствие ще ми струва 54 лв. и стотинки... хлебопекарната съм я купувала за 111, ама това е положението Confused

Поръчайте до немски адрес и после с превозвач до България (GGBG, Gabco), би трябвало да е доста по-евтина доставката. Аз съм поръчвала от немския Лидл така и беше изгодно. 5 евро доставка за Лидл.де и 10тина лева транспортни разходи към превозвача.

# 477
  • На изток от Ада
А в Бушона няма ли?

# 478
  • София
Някой да е виждал ски ръкавици за деца в новия филиал в София на ул. Вихрен?

# 479
Подарявам
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт