Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 181
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Честит празник, дами! 🌹
Олиото в бутилка от 2л, за което писах по-напред.
.................
Точно това олио купувам, сгрешила съм му името, ми не помня как се казваше, хубаво е, благодаря  Fortuna!
Честит празник, мили дами!

# 451
Честит празник Flowers Hibiscus
И аз го харесвам това олио и купувам от него, въпреки че не обичам да ползвам големи бутилки.

# 452
Честит празник, дами! Някой може ли да ми каже колко бройки има в един плик от онези малки индивидуално опаковани десертчета, аналог на Баунти...в голям син плик. Трябват ми за печерпка в градината и да съм подготвена, да не се налага да се връщаме да докупуваме.
Аз съм виждала на самите опаковки написан броя. Между 15 и 18 са мисля.

# 453
  • In transit
Днес ползвах пакет зеленчуков микс. Микс нямаше. Имаше моркови с украса от 2 дребни розички броколи и 3 карфиол. Повече такива миксове - не.
То затова на описанието отзад пише "преобладаващо съдържание".  Grinning И аз онзи ден си взех един пакет, морковите бяха най-малко от трите зеленчука. Явно в твоя пакет са ги сложили. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 454
Честит празник, дами! Flowers Hibiscus

Ааа, Мики, ще идвам заедно да готвим, щом ще е така. Smiley

# 455
  • София
Скрит текст:
Някой купувал ли е от тези пръчици, конкретно тези с телешко и птиче месо... че днес реших да пробвам да взема за котката и като отворих една пръчица ме лъхна ужасна миризма на мърша. Взимала съм лакомства от този вид на други фирми, от зоомагазини и никога не са миришели така ужасно. Отворих още една... същата миризма... Иначе са си в срок на годност чак до 2023. Чудих се при някой друг случвало ли се е това и дали е нормално? Защото такова лакомство да смърди чисто на мърша си беше голям шок за мен, впредвид факта, че не за пръв път купувам нещо подобно и никога не е миришело така.

Честит празник, дами! Flowers Hibiscus

Спрях да купувам продукти от марката именно заради лошата миризма. Котката ги отминава, дори не помирисва.

# 456
  • велико търново
Скумрия без глави изчистена как е?
Мисля да взема да изпека във фурната.
Сутиените нищо особено. Не са нов модел.
От разпродажба та на дрехи по зле от магазин за втора употреба дрехи. Мръсни, разбъркани въргаляни дрехи. Никой не ги пипва дори. Преди бяха поне чисти нови с етикет. А сега?
Търся краве масло на промо?
От как ремонтира ха филиал ът ни е много тясно две колички едвам се разминават. А и кошове с кашони или стока на всяка де из магазина.
Вчера всички грабят цветя.
Последно честит 8март!

# 457
Нашите котки също отказват от 1 година да ядат каквато и да е храна от Лидл. Преди купувахме от големите пакети от 2 кг. и се изяждаха, не чак с голям ентусиазъм, но не са извръщали отвратени муцунки от храната. Сега от едно известно време не я поглеждат изобщо, дори дворните котки отказват да изядат остатъците от последните котешки храни, които сме купували.
Качеството определено е много зле в сравнение с преди, а с храна от К. или Б. не сме имали такъв проблем.

# 458
В Била до утре, немското масло е на 5,29. Не е особено добра промоция, но предвид актуалните цени, бива.

# 459
да, всички носят китки от лидл Wink
аз взех в неделя, до днес се запазиха чудесно и леко даже се отвориха - лалета и рози /последните пък били по 9 бр./

# 460
  • Варна
Кой пита за лалетата?
Но са снимани отблизо, реално не са чак толкова големи.

# 461
Обожавам лалетата от Лидл , като се отворят са страхотни, особено белите и лилавите. Масово магазините са накупили от тях и ги продават по 2,50лв. бройката.

# 462
Така, така, днес мъжлето пазарува за седмицата (поне до петък, тогава ще ходим за Девин изворна 11л. тубите ще са за 2.89 лв.).
Мога да похваля от преди скумрията с провансалски подправки, на оферта е 2 бр. за 3.50 лв. Вафлите с тахан меките са 🔝🔝🔝, запасихме се с 6 пакета, в петък пак. 😅 Другите неща са кашу, бадеми, шунка, кайма, кисело мляко, прясно мляко, абе, все everyday essentials. 😊

# 463
Здравейте да ли сте взимали от Лидл свинско контра филе и този джолан Осубуко? Както и уред за готвене който е 60.00 лв. Има ги в тази брошура? Както и контейнери за хладшлник

# 464
Вземала съм контрафиле преди време, изяде се без забележки.
Ако почна чак да го превъзнасям ще излъжа, то няма и кой да ми повярва за месо от супермаркет. Но пък и лошо не беше, за такава цена си е много добре даже.

Общи условия

Активация на акаунт