Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 207
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
А намалена ли е цената на мангото?

Сега си погледнах бележката-1.99 му е цената. Сетих се, че на етикета пишеше, че е намалено от 2 и нещо, но аз никак не им вярвам на намаленията, та не му обърнах много внимание.
Точно..  в случая не знам защо си намаляват отстъпката, понеже манго на обичайна цена 2 и нещо не съм виждала, все е над 3лв.

Душата, къпаните кори взех от Ф. Ама и сама можеш да си направиш и колкото ти трябват. Simple Smile

# 436
  • София
Марчева,
Скрит текст:
  днес купих чудесен спанак от Кауфланд, пакет 500 гр за 2,99 лв. В пакета има и много фини и крехки листенца.
Много ми е далеч К, затова се влача до Лидл, не за друго, а сега за един спанак...все тая ми е.
......................
Marcheva, извинявам се за офтопика, искам да я направя тази спанакопита, но гледам, че в оригиналното видео на Димитра всичко е по около половин килограм (кори, спанак, сирене, рикота). В твоята рецепта корите и спанака са увеличени по 1 кг., а останалите продукти са като в оригинала. Това нарочно ли си го променила, т.е. по-вкусно е така, или е грешка?
Не, не е грешка, довери ми се, точно така я прави както съм я написала, тя е правена много пъти и винаги с удивителен резултат, трябват ти 500 г кори, не по-малко, защото имаш отделени 7 бр кори за топинг, даже 500 г от нашите кори идват малко по-малко, техните са по различни, 3 бр са за дъното в/у галетата,, 6 - 7 броя са за  затваряне, 1 -2 имаш отгоре окончателно в/у цялата плънка и 7 бр за топинг. 12 унции са 340 г масло, 15 унции са точно 430 г сирене Фета, при мен е малко повече- 500 г  и рикотата също, яйцата са ясни, 1 паунд спанак е 450 г при мен е 500 грама., тя добавя 6 стръка зел. лук, аз добавям само 3 стръка, за мен е достатъчно.  Не е необходимо да следваш напълно точно грамажите, работи спокойно, нищо няма да е в повече, важното е да не ти е в по-малко.

# 437
Днес ползвах пакет зеленчуков микс. Микс нямаше. Имаше моркови с украса от 2 дребни розички броколи и 3 карфиол. Повече такива миксове - не.

# 438
Досега не ми се е случвало броколите и карфиолът да са толкова малко. Дано да не е така и в другите пакети...🙄

# 439
Днес следобед ходих до Лидл  купих органайзер и подложка за багажника за колата, микрофибъните кърпи от 3-те вида, влажни кърпи за кухнята, пяна за килими и дамаска, от вълшебните гъби за почистване и пакет с панагюрска луканка и филе Елена. Купих и таблетки за почистване на котлен камък. Едва намерих не отворена кутия. Клиентите даже бяха скъсали кутиите. Казах на ксиерката, че не съм сигурна дали и моята кутия не е отваряна и дали всички таблетки са налични или някой си е харесал и е прибрал в джоба си няколко таблетки. Тя нищо не ми отговори.

# 440
Някой купувал ли е от тези пръчици, конкретно тези с телешко и птиче месо... че днес реших да пробвам да взема за котката и като отворих една пръчица ме лъхна ужасна миризма на мърша. Взимала съм лакомства от този вид на други фирми, от зоомагазини и никога не са миришели така ужасно. Отворих още една... същата миризма... Иначе са си в срок на годност чак до 2023. Чудих се при някой друг случвало ли се е това и дали е нормално? Защото такова лакомство да смърди чисто на мърша си беше голям шок за мен, впредвид факта, че не за пръв път купувам нещо подобно и никога не е миришело така.

# 441
Сутиените как са, стават ли? Пускали ли са ги преди?

# 442
Сутиените как са, стават ли? Пускали ли са ги преди?

Пробвайте ги на място.

# 443
Пръчиците не ни миришат

# 444
Тези гъби вършат ли някаква работа?

# 445
Някой купувал ли е от тези пръчици, конкретно тези с телешко и птиче месо... че днес реших да пробвам да взема за котката и като отворих една пръчица ме лъхна ужасна миризма на мърша. Взимала съм лакомства от този вид на други фирми, от зоомагазини и никога не са миришели така ужасно. Отворих още една... същата миризма... Иначе са си в срок на годност чак до 2023. Чудих се при някой друг случвало ли се е това и дали е нормално? Защото такова лакомство да смърди чисто на мърша си беше голям шок за мен, впредвид факта, че не за пръв път купувам нещо подобно и никога не е миришело така.

Мойте котки много харесват тези пръчици, като награда ги имат.

# 446
Така...да се оплача от гръцкото сирене Пилос, 400г, което беше на промоция скоро и коментирахме...днес отворих една бучка, да правя баница. Не беше надуто, запечатано си беше. Обаче, като го отворих вътре беше "облечено" в червена плесен, като сирене, което е стояло отворено.
Погледнах му срока, беше до края на май 2022. Измих го добре, поизрязах го, ама ме хвана яд. Следващата бучка като отварям ще направя клипче и ако пак е същото, мисля да го пратя към Лидл.
Най-вероятно е било замърсено самото сирене при производството.

Онзи ден като като купувахме кашкавал Пилос, който беше на промоция от петък, мм забеляза, че някои от пакетите също бяха с червена плесен, но там поне опаковките са прозрачни и се виждаше. На сиренето няма как да се види вътре какво има.
На мен ми се случи със холандската гауда - вакуумирана опаковка, в срок, а вътре мухлясала и то не малко, с бяла плесен и черен мухъл. Не се усетих и я разрязах, иначе щях да им я занеса в магазина.

# 447
Честит празник, дами! 🌹
Олиото в бутилка от 2л, за което писах по-напред.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 448
Честит празник, дами! Някой може ли да ми каже колко бройки има в един плик от онези малки индивидуално опаковани десертчета, аналог на Баунти...в голям син плик. Трябват ми за печерпка в градината и да съм подготвена, да не се налага да се връщаме да докупуваме.

# 449
  • София
Различните десертчета варират като бройка, от 16 до 19. Отзад пише общия грамаж и теглото на 1 брой, та можеш да ги пресметнеш колко са.

Общи условия

Активация на акаунт