Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 226
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 420
Я кажете при вас има ли хартиени брошури в магазина?  В нашият филиал нямаше и докато чаках поне 3 баби питаха, мама в това число. Joy

# 421
Имаше като че ли хартиени брошури след входа...🤔 Но и вчера бях в магазина и може да бъркам...

# 422
Късно беше, Долче, ако бях отишла към три следобед, сигурно щяхме да имаме време да се наприказваме Joy

Нали ви разправях и за пиянката, дето навръх Нова година вдигна панаир на касите, обвинявайки лидълци, че са отвлекли също толкоз нафиркания му другар и го държат заложник в дебрите на магазина Joy

В нашия винаги има брошури. Днес не съм била в него точно, ама не вярвам да е изключение.

# 423
Абе и при нас има, но днес нямаше и всичките заинтересовани питаха на касите, а касиерките с досада им отговаряха: Няма! Само дигиталната брошура! Не ми е драма, стана ми интересно. Може нашият меринджей да не се е сетил да поръча Grinning

# 424
Още миналата седмица пощальонката ми каза, че няма да има брошури тази седмица. Има ли проблем с печатницата май.

# 425
  • shumen
При нас брошури винаги има.
Аз днес не успях,но утре ще изпратя някой да пазари и ще потърся от тия кърпи.

# 426
Здравейте, уж четох последните страници на темата, но не видях да сте коментирали ягодите дали имат вкус или само на цвят са ок? Ясно е, че няма да са като плодовете в сезон, но нещо ме привличат доста. Не държа да са точно тези в опаковката с форма на сърце, по принцип за каквито и да е лидълски ягоди в момента питам.
Също така, голямата ми страст отново, кейлът - имате ли представа кога му свършва сезонът? 😁 Мисля да нарежа и замразя определено количество за супи и яхнии в топлия сезон, но се надявам още месец-два поне да взимам пресен.

# 427
При нас хартиените брошури дойдоха традиционно- в петък. Пловдив, Смирненски.
Ким, на мен и на цвят не ми се видяха много "ягодови". Бледи бяха, поне при нас. За вкус и аромат не знам, не ги доближих с този им цвят. Същото си мислех за кейла, засега има, но докога...🤔

# 428
При нас няма брошури.

# 429
  • Sofia
И при нас днес нямаше брошури.
Аз нали бързах и в бързината не мернах мангото,  та ако някой е взимал или го е видял поне... ?!

# 430
  • София
Кое е това обичайно олио по 2л. по препоръка от  Марчева? , нещо съм го  изтървала. Благодаря!
Румънско е, но е качествено,  OuDor ,ако не се лъжа така се изписва, но етикета съм го махнала, а другите бутилки са прибрана и не мога в момента да ги видя, с хубав златист цвят, никакъв аромат, няма вода, не пръска при готвене, и си е истинско олио.  Пиша го, защото бълг. производители на слънчогледово олио  напоследък започват да ни мамят с лоша стока, или има лош аромат, или има и вода и не е така гъсто, както се очаква от едно олио, олиото трябва да тече както зехтина, тежко.

Моренка, на една вълна със зелениите, обичам баница със спанак, нещо ми е свежо. Този спанак беше от Лидл, опакован, много чист, и много свеж и ми хареса. Листата бяха все едно сега са откъснати.  Къпани кори не съм ползвала никога до сега, не са ми попадали пред погледа, но ще ги пробвам.

# 431
Марчева,
Скрит текст:
  днес купих чудесен спанак от Кауфланд, пакет 500 гр за 2,99 лв. В пакета има и много фини и крехки листенца.

# 432
Аз купих манго, хареса ми. Надявам се да узрее без да стане черно вътре. Бананите и те бяха много хубави.
Много съм активна днес, извинете Simple Smile

# 433
А намалена ли е цената на мангото?

# 434
А намалена ли е цената на мангото?

Сега си погледнах бележката-1.99 му е цената. Сетих се, че на етикета пишеше, че е намалено от 2 и нещо, но аз никак не им вярвам на намаленията, та не му обърнах много внимание.

Общи условия

Активация на акаунт