Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 024
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Скрит текст:
Кое червено вино от Лидл харесвате?

Вила Армира-сира.

Точно снощи приключихме бутилката. Мислех да взема нещо различно. Simple Smile

# 676
Аз пък егати късмета! Тъкмо дочаках потниците за момчета и филтрите за кана, и те ще вземат да затворят единствения ни Лидл за седмица (предполагам за ремонт). Unamused
Еми детето най-вероятно ще си остане без тях.
За протокола: олио ползваме, но запаси нямаме. В  избата има 2-3 бутилки, но те са си от преди. Не вярвам да го намалят след проверките, така че скъпо -евтино, ще си го купуваме.

# 677
Скумрията от купоните има ли я при вас?

# 678
Вчера имаше само едно кашонче скумрия филе, взех две Класик и по едно от черен пипер и провансал( с билките). На касата с купон мина само Класик-а, другите два вида не разбрахме
с  касиерката защо не ги отчете с намаление( дали защото бяха по едно от вид, а трябва два еднакви или друго...), пробва няколко пъти и ги върнах. Изхабих си купона само с 2броя.

# 679
  • Пловдив
Скрит текст:
Кое червено вино от Лидл харесвате?

Вила Армира-сира.

Точно снощи приключихме бутилката. Мислех да взема нещо различно. Simple Smile
Това също е ок...https://www.lidl.bg/p/vreme-za-vino/corte-aurelio-nero-d-avola-italia/p51819
И това е супер...
Скрит текст:

# 680
Дени, странно за скумрията...🤔 Аз взех една с черен пипер и три с провансалски билки и ми е отчело купоните. Обаче по интересен начин, първата отстъпка за 2 броя е отчетена веднага след скумрията с пипер, после са трите опаковки с билки и другата отстъпка (предполагам, системата ги е сложила така автоматично заедно трите броя с билки).
Скрит текст:

И при нас няма брошури в магазина от няколко дни...

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 16:00 от dolce miele

# 681
Има едни "червени круши". Пробвали ли сте ги, как са?

# 682
Пробвали ли сте този перлен лук, показан като нов продукт (извинявам се за лошата снимка), мек ли е или е хрупкав?

Аз взимам често и е хрупкав.

# 683
  • София

Морена, официално те признавам за корифей в кухнята!
По-лесен сладкиш, не съм правила до сега. Нямах вишни и го направих със замразени малини, уникален стана.

# 684
  • Sofia
nad_tab, благодаря за признанието, много мило! Simple Smile
Въпросният сладкиш е хубав и покрит с цедено кисело мляко/заквасена сметана/маскарпоне и поръсен с кокосови стърготини или шоколадови трохи. Но на нас най-ни харесва само с пудра захар, че е по-хрупкав разбира се. Simple Smile

# 685
Има едни "червени круши". Пробвали ли сте ги, как са?

Аз откакто ги опитах не съм спряла да ги купувам. Много ми харесват, сладки и сочни са.

# 686
Ще ги пробвам и аз на следващо зареждане.

Благодаря на Didity за сладкия жест към мен! 🤗🌼

# 687
Знам, че много гу харесвате, затова ако някой иска, подарявам купон за бриош кифлички.

# 688
  • София
А те къде стоят тези кифлички?

# 689
  • Майничка
А те къде стоят тези кифлички?
След чайовете и кафетата.

Имам и аз въпрос към тези, които са купували критските питки със сирене или фенел - как ги приготвяте?

Общи условия

Активация на акаунт