Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 033
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 570
Все по- надолу върви Лидл в качеството си. И все по- нагоре в цените си, въпреки намаленията от по 10-20 Ст.

А вие какво очаквате при тази инфлация?
Ако може всичко да е с високо качество, да е евтино и постоянно да има супер промоции,всеки да си връща стока за щяло и нещяло, да оставя хранителни продукти от хладилната витрина някъде сбутани по рафтовете да се развалят, да разпечатва нови парфюми при условие, че има тестер изкаран.....

# 571
Благодаря за брошурата.
За мен сос уорчестър.

# 572
  • Пловдив
Краят на ноември или началото на декември (не помня точно) бяха пуснали една събота контактен грил за 89 лв.
Не знам обаче дали е същия.
Аз много искам да си вземем, че вече ми се прецака поредния грил тиган.

И на гофретника съм хвърлила око.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 07:41 от Ket_G

# 573
На мен ми хареса новата брошура. Ще взема почти всичко от нещата за печене. Може и бельо.

# 574
  • Sofia
Краят на ноември или началото на декември (не помня точно) бяха пуснали една събота контактен грил за 89 лв.
Не знам обаче дали е същия.
Аз много искам да си вземем, че вече ми се прецака поредния грил тиган.

И на гофретника съм хвърлила око.
Точно на 89лв го взехме миналата година, същият е грилът, много сме доволни.
И гофретникът е същият като нашия, от който също съм доволна, но е купуван преди няколко години за 22лв.

Аз набелязах от новите промоции, но като ида и разгледам, доста се редуцира списъкът ми. Simple Smile
Долче, за соса нямам впечатления, но взимам. Simple Smile
Харесва ми брошурата, в това време какво повече да искам... Няма ги любимите ни сладоледени ментови бонбони (уникален вкус!)... ама... мир да има!

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 09:19 от Morena

# 575
Вече в Лидл не се продават от розовите женски самобръсначки? Само при нас ли е или са ги разкарали като артикул?
И при нас ги няма в двата магазина, в които ходя(Пловдив).

# 576
Хареса ми новата брошура, има неща, от които пак бих заредила, като сметаната например.

В Лидл на Раковски бях в 7:30, за да си взема клинове за фитнес. Нямаше никакъв интерес към тях, а и като цяло към нищо. Олио имаше само румънско за 4,69. Нямаше от 7 и нещо (2 л), нито от 3,69. Затова пък отидох в Била и от там взех Калиакра на промоция за 3,69.

Срам, несрам, ще питам! Никога не съм си купувала лидълски гащурля, а трябва да подменя. Отговарят ли си на размера?

# 577
  • София
Вече в Лидл не се продават от розовите женски самобръсначки? Само при нас ли е или са ги разкарали като артикул?
И при нас ги няма в двата магазина, в които ходя(Пловдив).
Няма ги от доста време, накрая си взех от Лили, от тяхната марка, пак
са 5 в пакетче.

# 578
Кифличките Брьош аз ги харесвам много.
Давайте ги тия вафли да ги взимам, че моя много ги яде.

# 579
Хареса ми новата брошура, има неща, от които пак бих заредила, като сметаната например.

В Лидл на Раковски бях в 7:30, за да си взема клинове за фитнес. Нямаше никакъв интерес към тях, а и като цяло към нищо. Олио имаше само румънско за 4,69. Нямаше от 7 и нещо (2 л), нито от 3,69. Затова пък отидох в Била и от там взех Калиакра на промоция за 3,69.

Срам, несрам, ще питам! Никога не съм си купувала лидълски гащурля, а трябва да подменя. Отговарят ли си на размера?
Според мен гащите са леко уголемени, по принцип нося S, но техните S са ми леко големи. Материята е фина и мека, но аз не ги харесвам, защото обичам стегнати гащи, а тези не са.

# 580
Аз пък чакам за белгийските гофрети, отвори се повод.

# 581
Морена, благодаря още веднъж за рецептата за сладкиша с вишни. Всички го харесаха и вече ще влезе в постоянния асортимент на семейството. Че и за училищната кутийка става.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 12:01 от tara 2

# 582
Мнение за сладкия чили сос може ли?🙂

Моят мъж го харесва, но аз избягвам да го ползвам, имам киселини след това.

# 583
Морена, благодаря още веднъж за рецептата за сладкиша с вишни. Всички го харесаха и вече ще влезе в постоянния асортимент на семейството. Че и за училищната кутийка става.
Къде мога да видя рецептата? Благодаря предварително.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт