Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 958
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ние живеем срещу магазина, лудница е от 7 сутринта още. А явно тогава е свършило. Но пък със сигурност е имало, защото доста хора влачеха по един стек.

# 721
Около две седмици преди истерията с олиото нашето беше свършило, а доста ползваме. Купихме един стек от 6бр. Калиакра на около 3 и нещо, докато гласно се възмутих колко е поскъпнало. Сега се чувствам добре, като изпреварила събитията😂. Иначе не зная дали хората се запасяват със стекове. Аз всичко купувам така. Стек олио, стек брашно, стек захар. Когато свърши - пак. Готвя всеки ден, а нямам време всеки ден да ходя по магазини.

# 722
В близкия К в 7и40 олио вече е нямало

# 723
Миналата седмица гледах в Л. И имаше олио на 3.80. вчера същото беше на 4.50.

# 724
В близкия К в 7и40 олио вече е нямало

Нямаше вече да. Аз излезнах от магазина в 7:34.
Имаше 4 бутилки само - взех 2 и жената до мен взе другите две. А палето си беше бая голямо. Имало е много бройки.
Чух и аз за починалия човек в магазина. Нямам думи. Съболезнования.

# 725
  • Sofia
... Иначе не зная дали хората се запасяват със стекове. Аз всичко купувам така. Стек олио, стек брашно,... Когато свърши - пак. Готвя всеки ден, а нямам време всеки ден да ходя по магазини.
Баш! Взимам по-повече, което се харчи много/бързо и е трайно (и не от пандемията насам) - така на мен ми е добре.  В момента имам още 3 бутилки олио от 2стека, което взехме преди 2-3 месеца някъде на промоция.

# 726
Според мен ще паднат цените и на олио, и на масло..... По принцип след пандемия го дават 6 м. спекулация и повишени цени. Малко война и я втасахме. Защото за разлика от други, ние сме бая по-бедни.
Ние имаме бая място за трупане, ама баш олио и ТХ да трупам....

# 727
  • Sofia
И аз имам място, доста... и добре, че не са ни  еднакви потребностите...

# 728
  • София
Дали се регулира темп-рата?

# 729
  • Sofia
Олиото ще си стане 5-6 лв според мен. Има си картел между големите. Въпроса е има ли някакви борси или друго място където може да се купи по-изгодно.

# 730
  • Sofia
Уф... намалили подправките в саксия и сега вече са по-хубави, и... ами взех една мента, не устоях просто, а си имам. Simple Smile  Минах за тост хляб и забърсах и намалени портокали, пък и компота от манго взех да тестваме.
От  Ф -  3 бутилки олио, тяхното на 4.69лв. Не ме вълнува ограничение, повече и не искам на тия пари, сега...
Та и кайма ни смляха - за супа топчета и принцеси;  маслини каламон; кокосова захар. Simple Smile

# 731
И преди няколко години доста се вдигна слънчогледа,  олиото в частност също...
Не знам с колко точно, колко е достигнало, защото не съм била семейна и не съм готвила толкова.
Но пак се нормализираха нещата.
И друго си мисля напоследък, не знам как е било в големите градове с много вериги,(аз  пазарувам в К. И в Л.предимно нехранителни, а сега с тези увеличения и повече хранителни), но аз винаги съм купувала от кварталното магазинче,  масло Саяна или Киселово на 2. 20 лв./125 гр.
После започнах да купувам Маркенбутер 4.80-5.00 лв./250 гр., тогава намалиха Саяната на 2.00 лв.
Сега всяка седмица във някоя от веригите има масло на тази цена..🤔

# 732
  • София
Такъв няма в Лидъл нали?

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 14:30 от midnightStar

# 733
  • Велико Търново
Днес ММ и големия син ходиха да пазаруват по мъжки Simple Smile
5 мин след като стигнали намерили паркомясто, после търсили елда, рибата от купона и салата, свинско бон филе и още нещо... Накрая ми се обадиха да ми кажат, че са дали всичко от себе си Simple Smile
Моето вино/водичка и то е вече с нова цена, направо не го очаквах. Хубаво - транспорт, амбалаж, етикет все имат цена, но то вътре си е вода.... Как можаха! От 2.49 вече е на 2.99, а толкова бях щастлива с него - хем си мислех че пия по чаша вечер, хем си е чиста вода.

# 734
Защо хлябът от фурната съхне толкова бързо, нали е с мая?

Общи условия

Активация на акаунт