Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 996
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 705
Носи се слух, че след олиото, яйцата щели да поскъпнат..да има нещо такова? Снощи взех от лидл яйца с 50% заради срока, а фла***.бг да не им правя реклама, плашат с 35ст за брой...
Не знам, но днес гледам, продават олио на 5 лв. и то само по 3 бр. на човек. Направо не знам, все едно предлагат нещо супер изгодно,   та му сложили и таван на продажбите.

# 706
Не знам за яйцата по магазините, но миналата седмица една баба ми поиска левче за домашно яйце. Направо в ступор изпаднах Scream

# 707
А аз забравих боза да взема днес. И тя ли е поскъпнала..да се подготвя психологически. 😃

Zenata, да не е било заплодено яйце...ще ти донесе кокошка. Един вид инвестиционно яйце. 😂

# 708
  • На изток от Ада
А аз забравих боза да взема днес. И тя ли е поскъпнала..да се подготвя психологически. 😃
Да.
Жената, бабичката е решила да вземе някой лв от яйца. Те пенсиите за какво стигат сега 😒

# 709
Аз високо ценя домашната продукция, но 30 лв за кора ме оставя напълно безмълвна....
Соул, те кокошките са по-евтини. Как търся някой да ми гледа кокошки....ма на!

# 710
Взех за проба кашкавала на Маджаров и той не ми хареса. Не знам....не знам как ще я караме така. Подследните пъти вземам от Алфатар и беше прекалено солен. Не могат да поддържат качество и това е.
Скрит текст:
Скоро се обърках и купих от К. кашкавал Елена. Върнах им го - отвратителна миризма и вкус. Рядко влизам в К., но вече съвсем ще ме откажат да купувам непроверени продукти.

# 711
Видях новото компотче от манго. Морена, благодаря, че сподели! Мисля да го пробваме скоро...

# 712
  • На изток от Ада
Долс колко лв е компота?

# 713
2,49 лв мисля. В консервени кутийки е.

# 714
Айде сега точно преди Великден слухове за яйца Rolling Eyes Не че ме вълнува де, аз купувам само шоколадови 😁
Аз поне не забелязах лидълската сметка да е мръднала кой знае колко фрапантно, в сравнение с това което става из други магазини, не само хранителни.

# 715
И в Лидл са нагоре сметките. Днес си събрах покупките в една от техните чанти, а сметката ми беше за три участия за кемпер, че и отгоре. Преди за тези пари поне до половина напълвах количката.

# 716
Вчера в магазина ми направи впечатление , че на доста стоки :захар, брашно, олио.т.н. има до етикетите надписи
 До 3бр. на човек !!!

# 717
  • Sofia
Цитат
... До 3бр. на човек !!!
Аха, както някой писа вече...това е смешка/подигравка... закъсняха, колко ли ще искат повече на тая цена... Wink

4,99 беше днес олиото във Фантастико. И има бележка на рафта, че са позволени до 3 бутилки на клиент.
Тяхното ли това?
Не, Калиакрата, за която в Била има дефицит. Не видях да има от тяхното. Имаше Калиакра и Олин. А, и от онова модерното странно олио, дето не било съвсем олио (едно с черен етикет и някакви омеги.)
Благодаря, ще мръднем до там, пък ще си вземем 2-3 бутилки.

# 718
Аз евентуално ще ида в К другата седмица за Бисер на 3.70. ама като знам днес какво е... Може и да пропусна

# 719
  • Sofia
Аз евентуално ще ида в К другата седмица за Бисер на 3.70. ама като знам днес какво е... Може и да пропусна
Мдаа... и аз знам... вероятно е свършило вече,  на цена 3лв.
Имахме намерение да ходим (като гледах брошурата миналата събота), ама както се развиха нещата... след новините онази вечер...

Общи условия

Активация на акаунт