Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 003
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 690
  • русе

Доволни ли сте от комплекта за маникюр?

# 691
  • София
Понякога наистина е много трудно да се следят всички постове или да се намери нещо в темата, макар че с търсачката става, стига да знаеш как.
Купонът се активира,  отваряте си лидл плюс картата , където е баркод и си правите екранна снимка. След това я пращате. Това е.
Искрено благодаря!
Май беше доста по-лесно, отколкото в няколко поста да се обясни колко съм глупава, че не съм чела назад. Браво, показахте се! Дано се чувствате по-добре от това...
Съжалявам, но нямам време да следя всеки пост в темата. Когато нещо ме интересува, питам.
А заглавните постове винаги ги чета. И аз поддържам теми тук, наясно съм как функционира форума.

# 692
Носи се слух, че след олиото, яйцата щели да поскъпнат..да има нещо такова? Снощи взех от лидл яйца с 50% заради срока, а фла***.бг да не им правя реклама, плашат с 35ст за брой...

# 693

Имам и аз въпрос към тези, които са купували критските питки със сирене или фенел - как ги приготвяте?
На тиган с много малко зехтин.

# 694
Днес при нас беше заредено с брошури, но за следващата седмица.
Успях да се уредя с още 2 зеленчукови микса (явно от зимните за супа), но се наложи този път да помоля висока жена да ми помогне...😅 Двата най-задни пакета и на най-високото възможно място бяха тези, които исках, естествено...с моите 160 см е мисия невъзможна да ги взема оттам!😷
Надявам се за яйцата просто да си приказват...🤪

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 23:15 от dolce miele

# 695
  • София
С тези главоломно растящи цени на газа и електроенергията е ясно, че всичко ще поскъпва, но няма как да се заринем с храна. Все пак си има и срок на годност, а и заема място.

# 696
Много съм разочарована от плодовете и зеленчуците днес. Купих малко домати, картофи, целина и това беше. Краставиците не ми харесаха, литъл джемките едни умрели, алабашът повяхнал...Кашкавал на Маджаров, мляко, някой шоколад, сирена и един останал френски салам подкова.

# 697
  • Sofia
Ние с мм ходихме за обичайни неща - кашкавала на РС от Алфатар;  сиренето Железница,  Брито; млека - прясно и кисело;  яйца РС;  банани;  ананас;   една краставица с голяма мъка избрах;  тофу;   фурми;  шоколад;  лимецов хляб;  мм си забърса чистачки за някоя от колите;   и продукти за любимата ни тайландска супа (ядем и ревем дето се казва... от наслада и пикантност Simple Smile ) - пил. гърди (те така -  взимам месо и веднага влиза в тенджерата/тигана, не държа за утре или т.н.), пресен зелен боб , броколи и кокосово мляко и някакси ударихме 100ка толкова неусетно...
Забелязах обаче, че цената на олиото е пораснала..., е не е 6лв/1л, но....
Утре ще се порбваме във Ф, да видим как е.

# 698
4,99 беше днес олиото във Фантастико. И има бележка на рафта, че са позволени до 3 бутилки на клиент.

# 699
  • Sofia
4,99 беше днес олиото във Фантастико. И има бележка на рафта, че са позволени до 3 бутилки на клиент.
Тяхното ли това?

# 700
Скрит текст:
Подарявам.

# 701
Носи се слух, че след олиото, яйцата щели да поскъпнат..да има нещо такова? Снощи взех от лидл яйца с 50% заради срока, а фла***.бг да не им правя реклама, плашат с 35ст за брой...

6 яйца XL ги купувам за 2.20.  Като цената е средна. Скоро ги гледах и по 40ст.

# 702
Аз взех броколи по 1,59 лв и 2 броя кейл по 2,49 лв. Друго не ми хвана окото от сектора...🙂

# 703
Тяхното ли това?
Не, Калиакрата, за която в Била има дефицит. Не видях да има от тяхното. Имаше Калиакра и Олин. А, и от онова модерното странно олио, дето не било съвсем олио (едно с черен етикет и някакви омеги.)

# 704
  • shumen
Аз тази седмица взех от К 10 яйца за 2.00 лева.

Общи условия

Активация на акаунт