Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 944
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 735
Не знам, ама вече ще го отказвам хляба. Куца ми таймингът, все купувам и после не ми се яде. Ей ся одеве тука като Тор с чука млатих един с три вида семена. Той на кочан станал GrinJoy

# 736
Ако се увие в найлон, а не само в хартиената опаковка или се дъжи в хладилник няма проблем. Иначе и аз не съм намерила решение. Той не просто изсъхва, а става на камък. За този със семената и още 2 модела, но не се сещам как се водеха точно.

# 737
Май за всички видове от фурната е валидно. Става за галета, но рискувате да ви счупи блендера. Simple Smile

# 738
  • Sofia
Сега ме викна мм да гледам клип с олиото в К сутринта, направо думи нямам за управата... това е не подгравка, а  тотално унижение...  За другата събота са си приготвили ново представление...  за 3.69лв/л

Лимецовия хляб купуваме, тост хляба (който си е в найлонова опковка), и отвреме навреме - багети/пърленки, които пък ядем на деня. Та лимецовия освен в хартиенато пликче, държим и в найлонов плик, като оставям да диша (не го завивиам плътно) малко хляба, за да не мухлясва, ако не е свършил скоростно, че нали е само 300-350г, нещо такова.

# 739
Печивата от фурната стават чудесни, ако се препекат за малко в еър фрайър (преди консумация).

# 740
Каква е идеята да се публикуват тези снимки? Аман! Нито са от Лидл, нито са нови.
Някой има ли спомен био яйцата в Лидл М или Л размер са?
Тези, които са по 6бр. в кутийка.
Да махнах я, съжалявам, лъжлива била, Фла**** бг ме подведоха, а днес казаха че олио имало да се залее цялата страна. Но трагедията с човека си е истина както и насинени хора от кошмара тази сутрин в цялата страна

# 741
Това в цената на брашното към момента в Лидл. Не помня тук ли го обсъждахме.

# 742
Мдаа, това с олиото е като с горивата миналата седмица. Тогава излезе това като виц:
“ Хора, чух че книгите от петък ще станат страшно скъпи! Отидете утре и си купете. Запасете се! Да има! Складирайте ги по къщите. Вика му се домашна библиотека. Познание. Наследство. Избор. Бъдеще. Ще спестите. Ще станете богати. Може даже и да ги четете. Не боли!....не вреди.”

За да съм по темата- за първи път ми се случва настърганата моцарела от Лидл, правилно съхранявана вкъщи в хладилник, в срок (до някой април 2022), да има тук-там мухлясало. Пак явно трябва като пазарувам да оглеждам всичко като под лупа.

# 743

Като ми наближи рождения ден ще ти сигнализирам Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

На Скобелев имаше цял кашон прахчета за отпушване на канали 1+1. Като Нужната стая е, като не намеря нещо в близките филиали, ходя там Joy

# 744
Май за всички видове от фурната е валидно. Става за галета, но рискувате да ви счупи блендера. Simple Smile
Същите наблюдения имам.

..."Истинският сваляч гъзар трябва да има по 2 бидона безоловен вкъщи, 4000 ролки тоалетна хартия и кашон олио, и като падне на колене подава на любимата краставица. Ето тогава вече нещата отиват на сватба, скъпа сватба."...Шоуто на Николаос Цитиридис, 11.03.2022г.

# 745
Олиото в Лидл вече е 4,50 най-евтиното, което видях. Само преди два дни се мръщих, че е 3,80. В Кауфланд под 5 лева нямаше /изключвам това от днес/. Някаква страшна спекула е.

# 746
  • Буркина Фасо

# 747
Да. Мой приятел е техен служител. Каза : няма !

# 748
  • Sofia
Мдааа... "... няма да бъде наличен до края на промоцията."  Rage

# 749
Днес на Шипка(пардон, Хит) всичко е спокойно, олио има за всички, желаещи не 😎
Не е за Лидъл, но е по тема която всички ни интересува.

Общи условия

Активация на акаунт