Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 012
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 765
В Била се ползва гаранция цена, дават ви подобен продукт на цената от брошурата. Мисля че заредиха Бисер олио вчера.
Току що служителка каза, че не може да се вземе бисер на цената на калиакра

# 766
  • Mediterraneo
Искам да се върне брояча на похарчените суми при пазаруване и да достигам купони, липсва ми...сега е някакси..тъпо и скучно..

В Испания тъкмо приключи натрупването с покупка на месо. 3 купона до 50 евро натрупване. Интересно ми е и на мен като има такива игрички.

# 767

Това тесто за пица в постоянния асортимент ли е? За пръв път взимам от него, бяха две в опаковка и стана супер пица. Бих заредила още поне 5 да имаме във фризера, но се замислих, че сигурно е било само за онази седмица..
Ще го има отново в понеделник и пак на 50%

# 768
  • София
Мерси много. Три пъти прелиствах брошурата, как не съм го видяла не знам.

# 769
Някой преди много време търсеше електрическа острилка за моливи, (дори не знаех, че има такова чудо), днес ги  видях в новия Лидл на ул. Вихрен по 8,99лв. Имаше много бройки. Много  неща за ученически принадлежности - четки за рисуване, блокчета и много други.

# 770
И аз искам електрическа острилка, те по принцип са много по-скъпи.

# 771
Нашата острилка много бързо се развали.

# 772
Кутиите с латексови ръкавици са по 20 лв. И писали, че не ти разрешават да си купиш повече от 3 броя. 😂

# 773
Нашата острилка много бързо се развали.
Вкъщи имаме 3бр. Едната е няколко годишна. Всички работят. Малката експлоатира 1 в училище и една вкъщи. Баткото и аз чат-пат ползваме 3тата.

# 774
Да похваля маринованото тофу, грозно но добро на вкус. Днес търсих пушена наденица и нямаше, а толкова рядко търся такова, трябваше ми за рецепта Rolling Eyes Не знам снабдяването ли е намаляло или търсенето се е увеличило, но има празнотии по рафтовете, иначе не се вижда увеличение на посетителите. Разхождах се с отворено приложение на телефона и щъкахме насам натам защото нали уж за три неща отидох, и забравих да погледна вината, а сега ми се пие нещо червено. Взех си ботички, не са съвсем като на снимката в брошурата но са много леки, меки, топли и приятни за носене, с леко грайферче, супердоволна съм.
Тия италиянските фафлички вече станаха ПА Satisfied

# 775
Хубаво е тестото от постоянния асортимент (ПА), няма да е само следващата седмица на -50%, а до 10.04:

Този период на намаление се отнася и за други намалени стоки от ПА

# 776
  • Sofia
Кутиите с латексови ръкавици са по 20 лв. И писали, че не ти разрешават да си купиш повече от 3 броя. 😂
Пък ако някой много ги иска, взима 3, после/утре още 3 и т.н.
Та така с тия ограничения - смешки откъдето и да  ги погледнаш.

# 777
Обаче тестото за пица в постоянния асортимент е 400 гр (1 брой), да си знаете, ако ви трябват 2 броя за пицата. 🙂
Леми, ясно защо на други места "няма" олио...🙄🙄🙄 Искат да го продават по 6,99 лв и те...
Ха ха, Соул , и аз си помислих същото.🤣 Но пък...ако пишат, че от другата седмица ръкавиците ще станат по 40 лв/опаковка...нищо чудно повече хора да тръгнат да си зареждат и от тях! 😅
Скрит текст:

Днес в Кауфланд беше толкова странно...вечерта уж нормален човекопоток...Докато отивах спокойно да видя има ли изобщо олио, че да взема скромно само 1 бутилчица...около мен хора, които бързаха и ме задминаваха: "Бързо, бързо, виж дали има олио, вземи Х бутилки....", Хора правеха снимки и видео клипчета на различните видове олио...Други говореха по телефона и се консултираха с близки дали "в другия магазин" имало олио и дали били купили...?!?🤔🙄😒 Чак пък толкова...все едно го пият вместо вода това олио!🤔 А по това време от уредбата в магазина НАГЛО звучи реклама, че ИМАЛО олио (не запомних марката) на 2,99лв!!! Нямаше такова олио, нямаше! А хората веднага тичаха към щанда с олио...за малко да отида до Информация да ги питам къде е това олио! 😒
Ефибуш, в ПА са си италианските вафлички. 😉
Нашите ел. острилки са си ок, от Кауфланд са, но трябва да са идентични...
Най-накрая дочаках😃 Ама съм взела нещо с карамел, а не крем турон...кой да знае, че били различни:

Имаше и намалено френско козе сирене и взех натюр и със зеленийки. 🙂
Феникс, знаеш ли приблизителния размер на мокрите кърпи за почистване на кухня, баня? Дали ще паснат на моп за сухо почистване?

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 21:57 от dolce miele

# 778
Пък ако някой много ги иска, взима 3, после/утре още 3 и т.н.
Та така с тия ограничения - смешки откъдето и да  ги погледнаш.
О, да, имаше бой и за тях, те толкова изгодни...😂😂😂

# 779
Долче, нещо не видях да пише размер на тези кърпички, но са по-малки по размер от кърпичките за под от Лидл (които от време на време се предлагат). Зависи как мислиш да ги хващаш и на какъв моп- моят за под, който става с кърпички за под, с тях няма да стане, защото въпросните кърпички идват по-къси и няма да могат добре да се захванат за мопа, ще трябва по две; така съм пробвала с едни по-малки на Доместос, разместват се. Доместос в зелена опаковка бяха почти две по две свързани кърпичките и тях съм нагаждала към мопа, но с тези за баня или кухня - ако за такъв моп става въпрос, ще трябва по две, а при чистенето дори и само в една посока да се движи мопа, пак бързо се разместват. (Уф че сложно го написах, дано успя да ме разбереш).

Общи условия

Активация на акаунт