Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 043
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 795
Ако след тези прахчета се налее много гореща вода, това дали ще промие тръбите? Аз ги ползвам 2-3 пъти годишно. Обаче със сигурност не съм само аз в блока. В друга кооперация, в която живеех, беше станала голяма мизерия на първи етаж. Така и не стана ясно какво е предизвикало запушването, но машини чак идваха. Не ни казаха, че може да е от препаратите. Иначе лидлските прахчета са много ефективни локално.

# 796
  • Sofia
...Винаги механично или с гореща вода.
Демек, това ли е алтернативата?
Мизерията мога да си я представя, ама "механичното почистване" не.

# 797
За механично аз си го представям като се натрупат косми при сифона, да си сложиш една ръкавица, да ги махнеш и ги изхвърлиш в кофата, а не да ги отмиваш в канала. Заливане на каналите с вряла вода периодично (а това не поврежда ли PVC тръбите? 🤔). Ако се стигне до запушване, как ли пък няма да бъркаме по тръбите. Викала съм фирма за такъв проблем. Оказа се елементарно, с един голям вакуум отпушиха за секунди, вероятно много хора биха се справили и сами. Профилактика с вряла вода ли е подходящо да се прави? Най-добре е да не се стига до запушване.

# 798
Механично- има едни дълги метални спирали, наречени жило. Вкъщи препарат за канали отдавна не се ползва.

# 799
И в Лидъл пускат такива жила за канали.
На бормашина се закача и вътри в канала, за да раздроби мизерията.
С препарата само става тапа някъде по трасето.

# 800
Щерката от миналата година живее на 1 етаж в стар блок. Вече имат доверен каналджия/водопроводчик, а за мизерии много мога да пиша. Просто е отвратително

# 801
  • София
Не бих могла да кажа откъде е информацията за брошурите, но аз също смятам, че не са необходими по ред причини и е крайно време да отидат в историята.

# 802
  • Буркина Фасо
като няма брошура, няма подвеждане на клиента. Smiley
сега точно за подвеждането ще ги подгонят.

# 803
  • Велико Търново
Липсата на брошурите, вероятно ще се обоснове със зелени намерения. Всъщност ще бъде чиста оптимизация на разходи.
Аз хартиена брошура не съм разглеждала от... Не помня колко отдавна, но майка ми и баща ми много се радват като получат на портата на къщата брошура на К Simple Smile дори си мисля че я приемат като лично за тях тази цветна картичка.
Аз лично съм неутрална - не ми трябват брошури, но и не ми пречи да ги има.
Хахах, сега си представям, как ще обяснявам на децата ми след 10г " като бяхте малки получаваме книжки с цените на продуктите в магазините" а те няма да ми вярват Simple Smile

# 804
Възрастните хора, които не ползват интернет си чакат и се радват на брошурите.

# 805
  • Sofia
като няма брошура, няма подвеждане на клиента. Smiley
сега точно за подвеждането ще ги подгонят.

E, няма я само хартиената...

# 806
  • София
Така е, факт е, че възрастните хора ги чакат, но това не е достатъчвн довод, за да продължат да ги печатат. Затова и писах, че ще бъде по ред причини.
Ние, без да сме възрастни, преди много години също им се радвахме. 😊

# 807
За прахчетата кой както иска, ама мивки и т.н. се държат отпушени с правилно ползване най-вече.

От известно време не вземам брошура, дори купоните в приложението обикновено не са по мой вкус, така че в голяма степен ми е все тая. Вчера с три купона спестих 1.60, в други случаи е 0.60, ми в графата "все тая" си остава. Промоции рядко гледам, така и така минавам почти всяка седмица заради тематичната серия, пък ако видя нещо по-евтинко покрай това вземам. Иначе полза няма, гледаш брошура, засилваш се, а като го няма в магазина си е губене на време. А това да си организирам деня според това кога зареждат новите неща в Л е абсурд, ходя когато ми е удобно, пък каквото има. В другите супермаркети има къде по-добри намаления и на повече продукти, ако това е целта. Не го разбирам цялото това вторачване и да си центрираш вселената в Л, колкото и да го харесвам за екзотика.

# 808
Видяхте ли сега, реших да се запася с 1 бутилка зехтин на 13 лв. и се набутах 😎

# 809
  • In transit
Ефибуш, да, другото без карамел на дъното е крем турон! 🙂 Аз по принцип не ям такива неща от доста време, но обожавам крем карамел и подобни и този път се изкуших. 😊 Всъщност, не ми се стори много сладко, което доста ме изненада, но ми допадна (за мен беше идеално на сладост).
И аз установих, че са леко сладки. Турона даже беше още по-лек от карамаловия.

Общи условия

Активация на акаунт