Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 405
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Sofia
Някой има ли впечатление от гофретника ? Много му се чудя.
Харесва се гофретникът.

# 1 036
  • София
Здравейте! Днес минах през Лидл за потници на по-голямото ми дете и се озовах с доста неща в количката - козметично огледало, четки за грим, стъклени купи Ернесто, безжичната мишка и още и още. Скоро не ми се беше случвало да вземам толкова джунджурии покрай хранителните. И за да не е само хвалба, може ли да дадете отзиви за ютиите, които са без кабел? Имаше много останали и на 24 лв май. Но се чудя като се махнат от поставката, горе долу след колко секунди трябва пак да се сложат и за колко време? Не съм ползвала такава, но все ги заглеждам. Лек ден!

Моята се скапа след няколко години ползване и чакам вече няколко месеца да пуснат. Много ми беше удобна. В кой магазин има?

# 1 037
  • София
Кашкавалът на Милбона е хубав, но е по-мек.
Купих литъл джем 3 бр.в оп. за 0.99лв. и много хубав зелен алабаш.
Говорих с управителка на филиал на Лидл. След 3-4 м. се очаква да има гръцка седмица.

# 1 038
Морена,
Скрит текст:
точно такъв тип пици предпочитам аз.
Това е една от любимите ми в  Италия:

Гофретникът се харесва.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 21:32 от dolce miele

# 1 039
Устоява на гофретника, че от него се дебелее 😁
Имам един връткав с рибки от преди години бяха пускали. Стига като да си начешеш красотата 😉
Изложението - в Римини
https://en.sigep.it/

# 1 040
  • Sofia
Издай с какво е, Долче. Simple Smile

# 1 041
Някой ползвал ли е тази четка за сушене и обем?

Днес я купих, като си мислех, че се върти. Нещо не знам защо съм се объркала и сега се чудя дали да я връщам.
Доволни ли сте? Създава ли поне малко обем? И лесна ли е за употреба?
Благодаря!

# 1 042
Надявам се, че гладни вече няма, защото и аз ще се оплаквам. Преди няколко дни обелка от лук в буркан с италиански сос. Днес косъм в пакета с броколи. Не стига, че цените всеки ден се менят, ми събират 'де що видят в тези буркани и пакети.
Покрай цените на олиото разбрах, че всъщност и българско олио не ядем, защото суровината идвала от Украйна и Русия (така каза някой си министър по Tv, КП може би). Като нищо от земите покрай Чернобил. Къде отива нашия слънчоглед? Вероятно и положението с хляба е същото. Брррр... ББ хубаво ни пращаше на село да садим картофи, доброто ни е мислил човека и ягоди щяхме да си имаме, че и яйца, и...
Приключих и с кашкавала им на РС, Търговище. Много ми харесва на вкус (мек и мазен), но след 3-тия ден е почнал да мухлясва. Търпелив човек съм, що мухъл съм изрязала, от години се мъча с него. Търся си друг. Предложения?
Затвърдих си и мнението за ориза им басмати (розов пакет) - безвкусен ми е. Предпочитам РС. Grinning

# 1 043
По колко са бананите днес?

# 1 044
2.99
Олиото оня ден беше 5.49. днес същото 5.99 юхуууу.

# 1 045
Що, някой се сбиха ли?
Simple Smile Малко английско чувство за хумор.

# 1 046
  • София
От мен един положителен отзив за тестото пица (замразено, една "доза"). Първо го оставям да се размрази. Не бухва, ако се препече става твърдо. Не ми остава недопечено и глетаво. Вкъщи много го харесваме и винаги има в камерата.

# 1 047
Погледнах цените на олиото днес, за да съм в час поне за ден-два. Grin
На РС беше 5.49 лв, а от марката, близка до Spatnic, имаше на 4.99 лв.

# 1 048
  • София
Да си го пият на 5 лв.

# 1 049
  • In transit
Mi Ra, разсмя ме...то не е за смях, ама всички са занижили качеството. Явно това е новия тренд.
Аз много се дразня на доматените люспи в консервите с домати. Днес отворих една от новите био в Лидл, ми вътре имаше 3 цели люспи от домат. Явно ги белят, ама ги връщат в консервата за пълнеж.
Вчера отпечатах едно цедено мляко (на Добротица, не от Лидл), което имаше солидно петно мухлясало, а под мухъла си личеше, че някой си е гребнал с лъжица от него, явно в завода. Погнусих се. Sad
Едно "извинете" не получих за чудесната находка.

Общи условия

Активация на акаунт