Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 361
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 155
Пак ще гледам новите оферти значи. Особено Делукс и Фаворина. Много скъпо предлагат бадемите, иначе бих взела.

# 1 156
За мен този с помело е доста приятен. Имам още с ягода и киви + манго и розмарин, те са малко странни, но не гадни като този. Както казах, минах бързо заради лудницата (днес е тържественото откриване на новия стар филиал и е нормално да има много хора) и не можах да видя какво има като асортимент. Взех този + черния с бадем и ванилия, който ще се окаже доста по-добрият или такива са ми първоначалните впечатления от първите две-три глътки. Имам и зеления с жасмин, него също трябва да го опитам. В Германия обаче асортиментът е малко по-различен и не знам дали въпросните видове ги има и в България.

# 1 157
  • София
Чел съм положителни мнения за пречиствателя на въздух. Въпросът ми е този от новата брошура същия ли е или нов модел за който нямаме отзиви? И филтрите какъв тип са? Същите се почистват или се купуват нови и ако се купуват нови, откъде?

# 1 158
Каква е тази гадост от Lord Nelson? Комбинацията ли е потресаваща (портокал и канела), сезонът ли не е подходящ, но едвам го изпих това чудо. Нямам проблеми с марката по принцип, имат готини неща, но това ми остави кошмарен вкус в устата.
Последно взех от разфасовките им, дето се водят gourmet и вътре чая е насипен с вкус на помело, но още не съм опитала. Надявам се да е вкусен.
Не знам как да ти го кажа, и аз се надявах да е вкусен този насипният с помелото, но уви 🥴 Хем не отбирам много и пия всякакви видове чай, но този специално не им много сполучлив.

# 1 159
  • На изток от Ада
От мен нощница черна, нямаше червена. Клин, фулмастри, англ. Сладолед.
Яквтата от днес имат размери. RebelHeart, ако питаш мен, не взимай от Лидл, сигурно е със сменяеми филтри, които я има в Бушона я не. Иначе от Германия. Аз взех парочистачка, ами има филтър уж от Бушона, но да видим от де.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 18:59 от nasito8988

# 1 160
  • Пловдив
Каква е тази гадост от Lord Nelson? Комбинацията ли е потресаваща (портокал и канела), сезонът ли не е подходящ, но едвам го изпих това чудо. Нямам проблеми с марката по принцип, имат готини неща, но това ми остави кошмарен вкус в устата.
Последно взех от разфасовките им, дето се водят gourmet и вътре чая е насипен с вкус на помело, но още не съм опитала. Надявам се да е вкусен.
Не знам как да ти го кажа, и аз се надявах да е вкусен този насипният с помелото, но уви 🥴 Хем не отбирам много и пия всякакви видове чай, но този специално не им много сполучлив.
Явно, ще трябва да го ползвам за НЕжелани гости. 🤣🤣🤣

# 1 161
  • София
Ама казвайте какво сте си харесали от новата брошура. Аз нищо. Може и от стиснатост да е. 😬
Манури, Халуми, овче сирене от делукс серията,(ако е гръцко), френска леща...имаше още нещо, ама не се сещам в момента.
Не видях Манури ,има ли го в брошурата, много го харесвам, ама не го намирам в електронната.

# 1 162
  • Пловдив
Ама казвайте какво сте си харесали от новата брошура. Аз нищо. Може и от стиснатост да е. 😬
Манури, Халуми, овче сирене от делукс серията,(ако е гръцко), френска леща...имаше още нещо, ама не се сещам в момента.
Не видях Манури ,има ли го в брошурата, много го харесвам, ама не го намирам в електронната.

# 1 163
  • Велико Търново
Сутринта ММ ходи към 9 ч, уж само за една лента стойка за инструменти, а гледам кб 140+лв. Звъня му, назидателно при това, а той много щастлив ми заявява, че не се бил сдържал и си взел още няколко майсторски неща... Ужас!
По обяд, ходих аз да пазарувам, имаше всичко! Този път беше си заредено с промо и не промо храни, браво! Излизам щастлива от магазина, че съм си отмвтнала всичко от списъка и о, беда! Звъни ми майка ми, връщай се по-бързо децата са будни... Поглеждам си часовника - нямало ме е от 30 мин, от които 10 път... Явно е вярно това от рекламата, че се пазарува за 20 мин Simple Smile

# 1 164
Жената, само три пакета бяха намалените, и ги отнесох всичките. 😎

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 20:34 от Lemy

# 1 165
  • София
Ха, винаги от гръцката седмица има какво да пазарувам, без техните сирене хич не мога. Сирене Манури не видях в брошурата, но може и да съм го пропуснала, халуми със сигурност ще заредя, че имам само два пакета, маслини ще взема, но само ако са Каламата,  тяхното кисело мляко купувам винаги, изобщо нали знаеш, че съм по млечните, колкото и да не са полезни, ама това е положението. Зехтин имам на количество, така че го пропускам винаги.

# 1 166
  • Плевен
melisara късно отговарям, но тези безкабелни евтини ютии ги гледам тук в Плевен. Не знам ти откъде си. Значи ако има следващия път, направо си грабвам една.

# 1 167
  • Велико Търново
Безкабелната ютия ми е най-ужасната в нас, а аз съм идиотски фен на гладенето. Изобщо не ме кефи и си стои в гладачното (така нарича ММ дрешника), на една полица да събир прах. Много бързо се охлажда и иска пак да я върна на поставката, а то е едно безумно цъкане и щракане, което ме дразни.
Не ми е удобно да гладя със зарядното й също... Не е моя приятелка, така да се каже, а само позната.

# 1 168
  • София
Безкабелната ютия ми е най-ужасната в нас, а аз съм идиотски фен на гладенето. Изобщо не ме кефи и си стои в гладачното (така нарича ММ дрешника), на една полица да събир прах. Много бързо се охлажда и иска пак да я върна на поставката, а то е едно безумно цъкане и щракане, което ме дразни.
Не ми е удобно да гладя със зарядното й също... Не е моя приятелка, така да се каже, а само позната.
Абсолютно вярно, аз си купих и я върнах на другият ден.

# 1 169
  • София
melisara късно отговарям, но тези безкабелни евтини ютии ги гледам тук в Плевен. Не знам ти откъде си. Значи ако има следващия път, направо си грабвам една.

Виждам, че има 2 магазина в Плевен, в кой от двата я има?

Общи условия

Активация на акаунт