Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 945
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Sofia
Аз пък готвих със спанака... талиателите им, обезкостените пил. бутчета,  граха Фрешона, сушените домати и готварската сметана за 0.95лв, както и ръжения сухар...  много любимо ястие у нас. Simple Smile  Готово за 10минути.

Скрит текст:

# 1 351
Връщането/замяната на дреха си е допълнителен ангажимент и разхождане, а и не се знае ако не съм си уцелила размера на око от първия път, дали ще имат правилния да ми го заменят.
Освен дето напоследък все по-често се оплакват в темата че основно от кефа на някой служител зависи дали ще приемат артикул за връщане...

# 1 352
И аз не харесвам този на Източен, да не говорим, че в далечния на входа ъгъл, май са плодовите млека и замразените продукти там, вече два пъти усещам да ми мирише на развалено - все едно отваряш развалена рукола след като си я забравил за месец в шкафа. Или някакъв проблем с хладилниците, или вентилацията, не знам. Има поне имаше, дано са го оправили...Рядко ходя там, само като съм в района.
Най-хубави за мен са този на Баумакс и новия на кръговото на моста на Адата. Там е разкош - няма хора, паркинг като слънце, просторно.
Днес най-после  се добрах до замразените панирани калмари, но вече не ми се ядат, та ги бутнах във фризера за някога в бъдещето.

# 1 353
Аз едно парче го ям 3 дни. Smiley Взимала съм веднъж, мислех да повторя, но явно не е било за мен. Simple Smile
Аз пък 4 парчета за около 3 часа може би. Много малки парчета, нещо Wink Satisfied Еми вкусно беше. Yum Че и имаше -30% оранжев етикет отгоре...как да се сдържи човек. Малко неща ми харесват, обаче почна ли..до край! Ноо след като започнах да чета състав и повече никога! Живее ми се още!

Оплаках се в контакти в приложението, че нямаше моркови 3 дни в 2филиала, да видим ще ме зарадват ли с купон утре....

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 00:56 от Didity02

# 1 354
Аз пък готвих със спанака... талиателите им, обезкостените пил. бутчета,  граха Фрешона, сушените домати и готварската сметана за 0.95лв, както и ръжения сухар...  много любимо ястие у нас. Simple Smile  Готово за 10минути.

Скрит текст:
Е, само картинка...
Моля, давай и рецептата!

# 1 355
Връщането/замяната на дреха си е допълнителен ангажимент и разхождане, а и не се знае ако не съм си уцелила размера на око от първия път, дали ще имат правилния да ми го заменят.
Освен дето напоследък все по-често се оплакват в темата че основно от кефа на някой служител зависи дали ще приемат артикул за връщане...
Наскоро върнах термометър -а, мисля е 10-тиня дни след покупка. Просто всички ни изкарва с Т, а го взех само заради бебо.
Не ми върнаха парите, взеха го за ремонт...та много се чудя тази седмица струва ли си или не парочистачката. Ако не ми хареса как чисти ще мога ли да я върна.

# 1 356
Върнах се току що от магазина на бул. Раковски. Една микровълнова имаше. Бяха останали и около десетина, а може би и повече, гофретници. Аз лично заредих яйца. Големият интерес беше към великденските сладки неща, позагледах ги, но на практика са същите като коледните, но в други форми. Или поне така на мен ми се стори.

Скъпите дънки не ме впечатлиха, за тая цена бих очаквала поне по някакъв начин да са опаковани или поне някакъв картон да има около тях, а не като във вторите употреби - просто сгънати.

Иначе любимият ми бекон е поскъпнал. От 10.99 вече е на 11.49 за кг. Протеиновата извара (десертчетата с плодове) кога стана 2.49, че ги намалили на 1.99? Преди това им беше редовната цена.

Мислех да взема мрежичка авокадо, пък тя била от сряда-четвъртък Simple Smile

# 1 357
  • Sofia
Аз пък готвих със спанака... талиателите им, обезкостените пил. бутчета,  граха Фрешона, сушените домати и готварската сметана за 0.95лв, както и ръжения сухар...  много любимо ястие у нас. Simple Smile  Готово за 10минути.

Скрит текст:
Е, само картинка...
Моля, давай и рецептата!
Давам разбира се Simple Smile
Скрит текст:
Слагам водата за пастата да кипне.
В това време нарязвам пилешкото на хапки, овкусявам със сол и п-р (черен), приготвих спанака и граха, сушените домати нарязах на ивици. Когато видя, че водата е готова да кипне, загрявам тиган и слагам пилешкото, както и пастата + сол в кипналата вода - варя я 3 мин.  от 4-5 по указание на опковката.
Месото запържвам за кратко - - 2мин., добавям  в този ред - граха, спанака, сметаната и сушените домати, пастата с малко от водата ѝ да се получи сос, рабърквам добре, след 2мин. е готово.  
За поръската - в заграт тиган слагам  малко олио, скилидка чесън и след секунди - ръжения сухар смлян на блендера - обърквам добре за 1-2 мин, до желания цвят и готово.

# 1 358
  • Пловдив
Има от гръцкия зехтин в пластмасова бутилка, ама е 12лв. Оня от Крит и Каламата. В брошурата го няма. Взех Примадона, намалена е и тая седм.
Любимата майонеза в жълтото бурканче е 2,50 вече.

Морена, аз тия талиатели ги варя 10мин...все нямат сваряване за мен Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 09:16 от mystic woman

# 1 359
Мистик, зехтинът Примадона в стъклена бутилка е в намаление до 10.04, не само и тази седмица.

# 1 360
  • София
Кое сладко от ягоди ще ми предложите за злоядо внуче? В Германия харесва само 1 вид, а не ми се мъкне по самолета и това.

# 1 361
За първи път загледах протеиновата извара. Мислех да пробвам, но прочетох в съдържанието, че има царевично нишесте, (до там стигнах, не видах дали има и захар или подсладител) и се отказах.

# 1 362
За хора на режим не е добра храна, да. Иначе е вкусна.

# 1 363
Благодаря, ще пасувам.

# 1 364
Има Делукс ликьор. И бонбони - плодове в шоколад. Мисля, че не ги видях в брошура или в приложението.

Общи условия

Активация на акаунт