Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 945
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 380
Казах на касиера, който ме обслужи, че  на много продукти няма етикет с цени. Той ми каза да не се притеснявам, щели да се оправят нещата.
Деня преди тази снимка това мляко беше 0.89 Ст. След нея - 0.95 ст

# 1 381
Феникс, не са ли със суха и твърда сърцевина тези бонбони?
Да, и на мен това ми харесва 😊. Обичам лиофилизирани плодове, но освен по някой от мюслито в цилиндрични кутии да си отделям, не срещам често вариации на такива.

# 1 382
Здравейте!
Някоя да има впечатление от пречиствател я за въздух, който е тази седмица в Лидл Simple Smile

# 1 383
Има от гръцкия зехтин в пластмасова бутилка, ама е 12лв. Оня от Крит и Каламата. В брошурата го няма. Взех Примадона, намалена е и тая седм.
Любимата майонеза в жълтото бурканче е 2,50 вече.

Морена, аз тия талиатели ги варя 10мин...все нямат сваряване за мен Rolling Eyes

От зехтина, кой бихте препоръчали, който не горчи?

# 1 384
Каламата зехтин в пластмасово шише, когато съм купувала преди време не ми горчеше. Примадона - на офертата от 10.39 го усещам нагарчащ, но на мен не ми пречи.

# 1 385
Феникс, не са ли със суха и твърда сърцевина тези бонбони?
Да, и на мен това ми харесва 😊. Обичам лиофилизирани плодове, но освен по някой от мюслито в цилиндрични кутии да си отделям, не срещам често вариации на такива.

И аз си взех тези бонбони, на мен и децата много ни харесват. Сухи и твърди са в средата,  но самия аромат на плодчето е много силен и наситен.

# 1 386
А сигурни ли сте, че твърдостта на бонбоните с ягоди идва от самите ягоди, а не от глазурата?🙂 Питам, защото в едно мюсли с лиофилизирани/сушени ягоди те не са твърди, а много лекички.
Закуска по лидълски😃 Сушено свинско контрафиле, маслини Каламон и френския камамбер:

Кутийката на камамбера има ли някаква функция? 🙂

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 20:15 от dolce miele

# 1 387
Всъщност може би е по-точно леко жилави (стига да е точно и това като описание) са плодовете, а не твърди, Долче. Но не са меки като пресните плодчета .И са добре изсушени. А твърдост наистина придава и шоколада. Както и да е, вкусни са ми.

От доскоро предлаганите лидълски артикули ми липсва и суровия микс семена, пропуснах да споделя.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 18:09 от fenyx

# 1 388
  • Sofia
...Кутийката на камамбера има ли някаква функция? 🙂
В дървената кутийка може да го пъхнеш във фурната. На този принцип... топиш топло хлебче в разтопения камембер - ядеш и питаш за още... Simple Smile

Скрит текст:

# 1 389
Чел съм положителни мнения за пречиствателя на въздух. Въпросът ми е този от новата брошура същия ли е или нов модел за който нямаме отзиви? И филтрите какъв тип са? Същите се почистват или се купуват нови и ако се купуват нови, откъде?

Никой ли не може да каже нищо за него :/

# 1 390
От зехтина, кой бихте препоръчали, който не горчи?
Каламата, както е писала и Феникс, тази седмица го има:
Скрит текст:

Аз взех от другият ми любим зехтин, от Кауфланд, от офертата 2 на цената на 1.

# 1 391
Морена, на моя камамбер кутийката му е дървена само отстрани, отгоре и отдолу ми изглежда картон...🤔

# 1 392
  • Русе
За връщането..моята сага приключи в полза на Лидъл. Та нали си взех сауна за лице, пуснах я , не ми хареса слабата параи мириса на пластмаса, предполагам е нормално е е затова,ч е е нов. Върнах го в кутията и го нося в магазина. Там същия въпрос, със същия хъс.."Ама вие пробвахте ли го?". Вече зная,ч е отговора на този въпрос е НЕЕЕЕЕ, но тогава , на 10.02. бях млада и глупава. Отказа да ми върне парите, но "благородно" го прати за ремонт. От там след 25 дена ми връщат нов, "от Германия". И тъй като съм още в 30 дневния срок, гордо го нося да го върна, естествено в друг магазин. Да , ама не, кода на кутията е друг, отказват ми. Пиша им и след 3 дена ми отговарят,че щом са ми го сменили, вече не подлежи на връщане. Нищо,че е нов , неотварян и абсолютно работещ. Метнах го от бях в един шкаф. като ми мине може и да го пробвам.
Обичам да пазарувам в Лидъл, но тази случка остави усещане за несправедливост и техника не бих купила повече от там.

# 1 393
Много гадна история и поучителна. И без друго не е време за харчове, доста ще си помисля преди да купувам нещо.

Някой мисли ли да пробва "златния" Делукс зехтин? Да сподели отзиви, моля.

# 1 394
  • Пловдив
Аз пък сауната за лице я пробвах и толкова силна ми се стори парата, че едва удържах 10 минути. При това я бях нагласила на по-слабата степен. 😄

Общи условия

Активация на акаунт