Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 867
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 605
Скрит текст:
И какво е това "за бягане"..?! Маркетингови номерца пак?

Има за бягане, за фитнес, за кросфит, за тенис, за баскетбол, за бокс. Заради натоварванията и спецификата на спорта е хубаво да се избира и съответната обувка. Просто спестява от травми и възстановяване. Така например при вдигане на тежести е хубаво обувката да е плоска, при бягане - лека, с по-дебела подметка и съответния релеф и форма. То на практика може да се тича и с конвърски, но не е удобно. За мен не са "маркетингови номерца" и аз лично имам точно два чифта обувки - за фитнес и за бягане. Дали лидлските ще стават, не знам, за мен са подозрително евтини.

Аз пък си харесах доста неща от новата брошура, но само за хапване. Е, ще видя и синия клин, защото подозирам, че ще е точно за спорт на открито в по-хладно време и би ми вършил работа.
+1
Наскоро си купих онлайн маратонки за тенис, и въпреки че си знаех, че вероятно няма да са ми много удобни заради спецификите, не можах да устоя на разкошния им цвят. Естествено не ми бяха удобни за дълго ходене.
Та да, хубаво е човек да се съобразява с тези неща.

# 1 606
Сега се връщам от Лидл, взех всичко набелязано. Яйца взех последните 5 по 12бр, в нас се ядат много яйца. Калмари само исках да взема, но нямаше. Четките от 5лв са много изгодни, ползваме с дъщеря ми такъв модел, но взех с дръжка за по-удобно.

Да ви кажа какви са измамници. Миналата седмица си купих няколко кутии вино Розе Испания, намалено от 10лв на 5лв, по принцип съм купувала и ми харесва, дори за 10лв 3 литра е добра цена. В приложението пишеше, че е намалено на 50% на 5лв от 14.03. до 10.04. Беше ми интересно дали е разграбено и какво да видя - вече е на 8лв. Влязох да видя пак приложението, за да не само в нашия филиал да е с тази цена и веднага забелязах промяна на датата на промоцията - от 22.03. до 10.04 - 8лв. Пак е евтино, но не спазват срока на промоцията, която първоначално са заявили!

# 1 607
Ау, любимите гратенчета Heartbeat И пастетчетата са готинки, пушената пъстърва, пражката шунка, брито с плънка, екзотичните подправки, нектари, бамя, локум, конфитюр, морски дарове, прясна паста, нещо за градината. И спортни неща, най-вече, Smile Shoe

# 1 608
  • Sofia
Здравейте, бихте ли споделили дали има машина за вакуумиране в момента в магазините и ако има каква е цената и? Доволни ли сте от машината на Лидл? Трябва ми спешно машина и ще се раздвам за отзиви и информация.

# 1 609
  • София
Здравейте, бихте ли споделили дали има машина за вакуумиране в момента в магазините и ако има каква е цената и? Доволни ли сте от машината на Лидл? Трябва ми спешно машина и ще се раздвам за отзиви и информация.
Май мина наскоро такава машинка. Обаче е възможно в някой клон да е останала.

# 1 610
Аз имам лидлска машина за вакуумиране и си я ползвам доста успешно. Купих я на предпоследното пускане. Тогава не помня колко струваше, мисля си, че беше 60 лв., но наскоро на Раковски я видях за 49.99. Не знам обаче дали сега е с пликове и затова примерно моята да е била по-скъпа.

# 1 611
И аз съм доволна от лидълската машина за вакуумиране.

# 1 612
Купих сутринта парочистачката , имаше доста в нашия филиал. Ще мога да я пробвам в събота. Ако не ми харесва, не знам дали ще мога да я върна, че с тези нови правила....

# 1 613
При вас има ли от промоционалната френска леща и ако има, къде стои?
Погледнах вторник, погледнах днес, ц.

# 1 614
При вас има ли от промоционалната френска леща и ако има, къде стои?
Погледнах вторник, погледнах днес, ц.
При нас имаше вчера сутринта. Беше при седмичните гръцки неща, близо до локума.

# 1 615
Защо е за 2 седмици новата брошура?

# 1 616
Не е. Подвеждащо е с -50 % датирането.

# 1 617
Има ли в постоянен асортимент бадемовото брашно? Ако да, колко грама е опаковката и каква му е цената? Благодаря.

# 1 618
  • София
Има 7 броя машини в магазина на бул. "Черни връх" 47,  цена 49,99 лв.

# 1 619
  • In transit
Има ли в постоянен асортимент бадемовото брашно? Ако да, колко грама е опаковката и каква му е цената? Благодаря.
Има да, май 4 лв за 200г последно беше. Не съм 100% сигурна за цената.

Общи условия

Активация на акаунт