Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 174
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 755
Аз от десетина години правя някаква алергия към ябълки и мъхести плодове. Праскови и кайсии дори обелени не мога да ям, ябълки -  според зависи. Взех от намалените, щот плодове не съм купувала от мандарините по Коледа насам. Обелени са ми добре, за вкуса не съм толкоз в позиция да придирям. С кисело мляко и мюсли ги ям.

# 1 756
  • София
В Дружба има парочистачки и уред за прозорци. Поне по 10 броя преди час.
Калмари панирани няма, но има размразени пипала 15 лв., пакетът е около 1/2 кг.

# 1 757
  • Майничка
Вчера във филиала на Източен бяха намалени с 30% доста риби. Взехме си от филето от сьомга с подправки в алуминиеви тарелки, срокът е до 27.03., но замина веднага. Имаше и намален био бейби спанак, не много бейби и доста жилавичък, но с моцарела и чери стана хубава гарнитура за рибката.

# 1 758
  • София
Вчера взех от намалените ябълки. Безвкусни бяха. И аромат нямаха. Добре че взех само 3.

Аз взех 4. Добре че сподели. Все още не сме ги опитали, защото имаме други плодове.

# 1 759
Някой питаше за якета за бебеносене. В Пловдив на колелото на бул. България към Рогошко шосе имаше сутринта поне 5-6 бр. По 45-46лв някъде бяха.

# 1 760
Купих и тествах  парочистачката. Доволна съм. Има доста накрайници.

# 1 761
Лидл са вдигнали редовната цена на любимия ми кейл с 10 ст. на 3.59 😁
Не ми е за 10-те стотинки, но на редовна цена рядко го купувам и чакам да го намалят, напуши ме смях като видях новата цена. То е разбираемо де, Холандия е далече, транспортът е скъп. Ама да вдигат продукт, кой редовно се налага да пускат с намаление, за да не го хвърлят, ми се струва мега тъпотия. Ягодите бяха по 4.80 за 500 гр., ами то на нашия пазар килограмът е по 7 лв. и ягодите са чудни, гръцки.
До магазина на бул. Тодор Каблешков ходихме, доста празни участъци имаше при замразените зеленчуци, пиците и текущите промоции.

# 1 762
  • Sofia
Мда... и кейла и повечето салати купувам като ги намалят, за салатите се случва редовно някоя да е намалена, ама с кейла е тъпо наистина.  И като го намалят ако има и жълти листа... зависи какво е намалението, че току виж се окаже, че реално няма такова, ако ще хвърлям...
Те така и Халумито... обявено на 4.99, пък вчера го взех на 5.29... а какво се промени докато седя на рафта от понеделник, та стана толкова...

# 1 763
И майонезата с жълтата опаковка от 1.19 вече е 1.49 лв.

# 1 764
Лидл са вдигнали редовната цена на любимия ми кейл с 10 ст. на 3.59 😁
Не ми е за 10-те стотинки, но на редовна цена рядко го купувам и чакам да го намалят, напуши ме смях като видях новата цена. То е разбираемо де, Холандия е далече, транспортът е скъп. Ама да вдигат продукт, кой редовно се налага да пускат с намаление, за да не го хвърлят, ми се струва мега тъпотия. Ягодите бяха по 4.80 за 500 гр., ами то на нашия пазар килограмът е по 7 лв. и ягодите са чудни, гръцки.
До магазина на бул. Тодор Каблешков ходихме, доста празни участъци имаше при замразените зеленчуци, пиците и текущите промоции.

В Б. ягодите 250 гр са 1.99 по брошура. Сочни и вкусни.

# 1 765
Мацки има сладолед с вкус на “френски макарони” пробвали ли сте го?
И аз все по често оставям доста по малко пари в Лидл, а от други хранителни рядко пазарувам. Само плодове и зеленчуци от един доста добре зареден магазин. Спрях всякакви щуротии.
Подарявам всички купони от текущата седмица Simple Smile

# 1 766
  • На брега на реката
Във вторник  купих  Халумито, на 4.99!
Леле, ако продължи така, ще редуцираме и видове и количества!

# 1 767
  • София
Магазинът ни е като след нападение на хуни, половината рафтове са празни. За това пък редят стока от понеделнишката брошура.

# 1 768
Е, явно на хората им е евтино. От магазина ни тестват. Аз се преместих повече към Кауфланд и някои други, където има какво да си хареса човек на нормални цени. Примерно, круши на 1,80, а не на 5 лв. (един и същ сорт).

# 1 769
  • София
От Ф, тиквички за 2,49 мин. седмица.
Боровинки същият грансж за 1,79.е соррии.

Общи условия

Активация на акаунт