Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 194
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 770
Здравейте,  мили дами. Интересуваме тази сметана на лидл става ли за готвене, тъй като ми трябва за сос, или е само за сладки неща.

# 1 771
Става, не е подсладена. Скоро може и да не става, ако продължат да надуват цените. 😬

# 1 772
  • София
Здравейте,  мили дами. Интересуваме тази сметана на лидл става ли за готвене, тъй като ми трябва за сос, или е само за сладки неща.
Според мен няма проблеми да я ползваш за сос, не че е само за разбиване, но е годна за това. С по-ниска масленост не се разбива.

# 1 773
  • Sofia
То щом не е подсладена сметана, а  пък за готвене всяка става...  що да не...

Във вторник  купих  Халумито, на 4.99! ...
Ей го вчера

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 18:18 от Morena

# 1 774
Потресаващо е това с цените, и аз като Морена се чудих какво точно се промени за една нощ, та един и същи продукт от едно и също зареждане днес да е по-скъп от вчера. И честно да ви кажа, имам чувството, че в Лидл е най-голяма лудница откъм цени. На мен другия ми квартален магазин е Фантастико и там чак такава въртележка няма. Да не говорим за зеленчуците и плодовете, вече сте ги обсъдили. Впрочем днес бях на Женския пазар и ми се видя направо евтиния - 3 връзки лук - 1.50 лв. Толкова и чесъна. Две марули - и те 1.50. И си напазарувахме добре. А, да, краставиците бяха около и под 2 лв. Нашите ги взехме на 1.99 Sunglasses

# 1 775
Пазарувах към 9.30ч.в Лидл и беше някаква страшна лудница.В нашия град виждаме другото лице на бежанеца украинец.Чаках само заради букети с лалета,пред мен украинката плати 630лв.за количка пазар.
Следобеда отидох до един пазар и ягодите бяха 4.20 за кг.краставици за 2.20,домати от 2.50-5лв.,зелена салата 1.20, зелен лук 0.70,пресен чесън 1.20.....и  като ударих чертата ,еми Лидл ме губят за всекидневния пазар.Забравих да кажа и че търговеца на пазара ми направи комплимент със стръкче зюмбюл(много мил жест).

# 1 776
  • Велико Търново
Само на мен, и други селяни сигурно, лидл ни се вижда евтин магазин. В селските магазини всичко е по две, в общи линии, все едно живея на курорт : пудра захар 500гр 5 лв, пуканки слънчо 90ст, ябълки червени 3.40 кг... Като отида да пазарувам в града и трупам като не виждала, защото на село ми е скъпо.
Иначе, да цените са нагоре, но ще станат и още, няма да падат явно.
Утре ще ходя в Лидл, дано има нещо и за моето домакинство. Евентуално може да си купя някой кекс, че от 2 седмици ми се яде Simple Smile

# 1 777
Няма политически уклон първо и второ, я идете там на евтините цени и заредените магазини.
Аман от глупаци с плоски мисли и слепи с отворени широко очи

Иди докладвай да изтрият 😂
Задължително ще докладвам, как😆, но хората в тази тема са явно доста над нивото Ви, за да продължаваме дискусиите.

# 1 778
Нещо е трито и се губи нишката на разговора, но благодаря за информацията за пазарите. Явно е време да започна да ги посещавам. Досега ги избягвах, беше студено и не ми се яде замръзнала продукция. Обаче ще трябва да сляза към Женския сигурно, нашият е скъп извън сезона.

# 1 779
На женския е по-евтино, да, но трябва да се внимава откъде се пазарува.
Днес при нас бяха намалили сьомгата, та взех. Подозирам, че съвсем ще я намалят, но като знам как се пазарува през уикенда ...

# 1 780
По едно време и аз упорито пазарувах от Женският пазар, въпреки, че след прибирането в къщи установявах, че поне ⅓ от купеното е директно за боклука. Накрая все пак успяха да ме откажат.
Соул, приготви си здрави нерви и ниски критерии.

# 1 781
  • Sofia
Аз преди бях тествала женския пазар с плодове и зеленчуци,но се развалят буквално за часове и за мен не е опция. Не живея и в този район,беше само тест.

# 1 782
И брашното Родна стряха от 0.99 е увеличено на 1.09 лв.

# 1 783
  • София
Събота и неделя работя допълнително в квартално магазинче плод и зеленчук. Шефката ми е казвала, че на тези за Женския пазар дават скапана стока. От чувала с чушки примерно вадят тея де що годе става и отгоре трупат читавите бройки-и така минават към търговците от пазара.

# 1 784
Аз преди бях тествала женския пазар с плодове и зеленчуци,но се развалят буквално за часове и за мен не е опция. Не живея и в този район,беше само тест.
Това че са се развалили за часове е добре, означава че са истински, а не са пръскани с ГМО, нитрати и не знам още какво. Не като едни домати от Лидл, които забравих вкъщи 1 седмица (бяхме на почивка) и като се върнах бяха все още толкова свежи.

Вече и аз се чудя откъде да пазарувам. С тази инфлация е някакъв ужас. Заплатата ми е все същата каквато беше през 2019 г., а цените за това време са двойно нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт