Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 239
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
На Женски пазар има читави неща и магазини, но човек трябва да пазарува редовно и да знае кои. Иначе за мен Лидъл си е най-вече магазин за проба на по-интересни продукти - от различните седмици. Всякакви сирена/кашкавали например. Иначе преди купувах от големите размери дрехи, детските такива, ски екипировката също.

# 1 786
На пазара зеленчука обикновено е максимално узрял, няма как да има трайност, особено като е висял в чувалче ден-два. В супера стои защото е бран по-зелен, за да е твърд докато го опипват клиентите.

експертно мнение 🤣

# 1 787
  • Пловдив
Здравейте! Да питам за бавната сокоизтисквачка, дали е хубава?

# 1 788
  • shumen
Днес взех от нашия пазар маруля,но тя нюню и 1 лев.

# 1 789
Хаха, надай се да са по-чисти продуктите на пазара ...точно от много нитрати се скапват бързо зеленчуците. На женския пазар има определени хора с добра продукция, но трябва да ги знаеш кои са. Някои си държат и цена.

# 1 790
Леле, с този Женски май и екскурзовод ще ми трябва. 😃 Последно едни дюли купувах, напълно перфектни, а доста по-евтини от тези при нас. Но сергията не беше съвсем в пазара, а малко по-странично изнесена. Хич не ми е удобна локацията и с тези негативни отзиви...не знам.

# 1 791
Днес се бях засилила за още поне 2 буркана с маслини Каламон...Ами...цена 4,99 лв! Къде отиде промоцията, нали уж беше до 10.04.?! 😵😵
Да ви питам, има едни "ленти" за коса при аксесоарите за коса- представляват всъщност ластици, но с размер като за главата...Те за момичета ли са или и за жени?😁 Не можах да разбера...🤔🤔
Щастлива съм, взех си последен буркан с лиофилизирано кафе за 4,99 лв, мен чакаше (и тъкмо за него и маслините бях отишла). 😃 Взех и един хляб и още едни микрофибърни кърпи 3 бр. Досега не ги бях виждала, но може и да ги е имало- с розовко:

Погледнах едни мултифункционални подложки за оцеждане😄, обаче може би следващия път, ако преценя, че са ми нужни...😃

Под 10 лева похарчих, имам дигитална касова бележка, обаче нямам скреч карта още...🤪
Наси, тези ментови подложки ще ти пасват на доста неща 🙂

# 1 792
  • На брега на реката
Добро утро!

Брашното Родна стряха за баница, на каква цена е? Ако е читаво, ще взимам от него.

ММ купил, от местна верига, брашно за баница на СМ. Онзи ден не обърнах внимание, но вчера видях, че струва 2,40 лв!!!  Имам още един плик от преди /около нова година/ на цена 1,60! Та това е 50% нагоре!

# 1 793
  • На изток от Ада
Мерси Долс! Каква им е цената?
Тези ленти за коса може и за жени да са. Не е проблем щом са изчистени и са големи.

# 1 794
Подарявам
Скрит текст:

# 1 795
А, Соул, разходи се, пробвай ако искаш, но бъди подготвена. За мен лично там се продава най-скапаната стока, незнайно от къде и с какъв състав. Отпред е наредена добра стока, но отзад.... обикновено не можеш да си избираш, и не можеш да разбереш какво ти пробутват факирите, най-често мургави.

# 1 796
Е, наистина ли увеличиха маслините преди да е изтекла промоцията?!  Sad  Мислех днес пак да заредя някой буркан, че идва салатено време и много ги харчим.
Жалко и ако халумито е увеличено. Що ли не купих онзи ден повече?!
А законно ли е това преди да изтече обявената промоция, да променят цената? Сигурно е, все пак е пазарна икономика.

Аз живея в почти село (малък град) и нямаме нито К., Б., Ф., нито женски пазар, имаме ЦБА, но там цените са по-високи.

# 1 797
  • На изток от Ада
Ами то и вино от тази промоция до 10 04 увеличили от 10 лв без промо за 5лв на промо и сега било 8лв , а промоцията е до 10 04.... Това каза някой.

# 1 798
Да, 30 дни имаш, а ако сканираш Лидл плюс, мисля ставаха още 30, т.е. 60 дни
Мисля,че с касовата бележка и може да ги върнеш.

# 1 799
  • Sofia
Брашното Родна стряха за баница, на каква цена е? Ако е читаво, ще взимам от него.
Вчера взех един пакет на 1.49лв, (не можех да нося повече), днес ще взема още и не знам дали все още ще е на тази цена.  Та така...

Пазарите оказва се са за местни хора/живеещи в района и посещаващи го често... да познават частниците сред борсаджиите.

Общи условия

Активация на акаунт