Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 784
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Sofia
Може ли купона за кексчетата Simple Smile
Благодаря, за купоните, момичета. Ще ползвам само този на peacock Flowers Rose
Нека има и за другите

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 18:20 от Monadirs

# 2 101
  • Асеновград
Всички купони за тази седмица са ми свободни.

# 2 102
Това прошуто кото с нитрит ли е?

# 2 103
# 2 104
Много ти благодаря, Леми! 🌷

# 2 105
  • София
Как си подарявате купони? Имам почти всички от тази седмица, мога да ги подаря, ако някой желае.

# 2 106
  • Буркина Фасо
Как си подарявате купони? Имам почти всички от тази седмица, мога да ги подаря, ако някой желае.
назад в темата многократно е описвано как се случва. Smiley

# 2 107
Подарявам и аз такива кексчета от скреч карта.

# 2 108
Ъ? Кво каза?
По дяволите чий го търсят картофено пюре и карагенан в  свинска шунка?
Аз поне приключих с карагенана - намерих вече малки опаковки натурална не стерилизирана нашенска сметана в близко магазинче с читави неща на малки производители.
Ако искам да ям картофено пюре, ще си го направя.

# 2 109
Хващат вода и правят структура.. А картофи вместо нишесте, щото нали нишесте също е лоша дума..
Търси се рандеман, нормално е за формовани продукти..

# 2 110
Който иска да яде боклуци, да ги купува. Аз ако ми се дояде, си правя в къщи разкошно шунково поле от флейка, както и шунка от контра филе без никакви прибавки и гадории. Имам и шунковар, но не ми допадат много нещата в него, и съм го пенсионирала.

# 2 111
Момичета, четох последните страници, но не видях да сте писали, оризът Баланс наличен ли е в Лидъл? Питам, защото заради него ще ходя утре, не се шегувам за 1-ви април да създавам слухове, сериозна съм 😁
Освен това имам въпрос и за смесите за подправки Таджин и Ханут, моля ако някоя е купувала последната седмица от тях, да ми напише или снима състава им. Благодаря предварително!
Допълвам въпросите с още един - пицата Дюнер от тази седмица и хумусът с къри също ме интересуват, ако сте ги пробвали, вкусни ли са?

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 21:21 от Анонимен

# 2 112
  • Sofia
Ким, заповядай

# 2 113
Това прошуто кото с нитрит ли е?
Това нещо е ужасно, изобщо не става за ядене. Бях купила преди време за проба, отиде директно в коша. Изглежда много добре, но е ужасно на вкус. За етикета няма да говоря изобщо. Усещаш някакъв кисел вкус, все едно е пред разваляне.

# 2 114
  • In transit
Това прошуто е от преопакованите дето навремето ги внасяха Камарко. Преди време бях взела веднъж, ама няма нищо общо с вкуса на истинската варена шунка, а и ми киселееше. Явно му добавят консерванти. А цената им е съмнително ниска. В Метро на едро цяло парче варена шунка е към 12-15лв/кг., ама разфасофката е 4-5кг. Нормално е качеството на това да е доста по ниско, съдейки по цената му.

Общи условия

Активация на акаунт