"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 776
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Възможно е зацапването да е било от овулацията. Но е рано още за каквито и да е симптоми на бременност. Изчакайте поне още пет дни за тест ако се съмнявате.
Здравейте.
Последно ми дойде на 04 април. Имах само 3 дни и много слабо течение, не му обърнах внимание. На 19април имах съвсем леко червено зацапване два пъти сутринта и след това нищо. Беше твърде рано за да ми идва. Цикълът ми е с продължителност средно около 30дни а мензисът ми е около 4-5дни. От 5 дни имам придърпвания ниско долу в яйчниците и усещане като стягане ниско долу. Очаквам да ми дойде след седмица. Възможно ли е да съм бременна? Да си правя ли тест или да изчакам? Благодаря.

# 331
Момичета вчера както видяхте бях направила теста беше с 2 линийки шуръчек тип писалка ,днес направих тип касета 2ра линия едвам се вижда ? Една и съща марка раличен налин на ползване само ? Днес е 2ри ден от закъснението на живо линията се вижда бледа има я ,но на камера очевидно не се вижда като вчерашната ?! Защо ? Това значи ли ,че не съм бременна в събота правя последен .Рано ли ще е ? Прикачвам снимки от днес и вчера -28.04
-27.04.22г.
Ходих до фрамар току що се връщам ,по-късно мисля да направя даде ми blue dream 2 лентички ,фармацевтката ми обясни ,че най-вероятно съм бременна ,но то ще се видиаз вече се отчайвам бледа линия едвам забелижима след 2ри ден закъснение ??!

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 08:05 от wikyystZz

# 332
Пуснете кръвен тест чрез 48 часа. На ехограф нищо няма да се види в момента. Според резултатите от ЧХГ ще се види дали бременността се развива или е биохимична.

# 333
Пуснете кръвен тест чрез 48 часа. На ехограф нищо няма да се види в момента. Според резултатите от ЧХГ ще се види дали бременността се развива или е биохимична.
Кога излизат резултатите до колко време ,може ли към 11и30 да ида трябва ли да е на гладно и жадно? Колко струва?

# 334
Кога излизат резултатите до колко време ,може ли към 11и30 да ида трябва ли да е на гладно и жадно? Колко струва?

По всяко време
Зависи от лабораторията - няколко часа
Не се влияе от храна и вода
Около 20 лв

# 335
Не е задължително да сте гладна и жадна. Към 20лв струва и в зависимост от натовареността на лабораторията може да излезе и същия ден, но най-късно на следващия ден.

# 336
Не е задължително да сте гладна и жадна. Към 20лв струва и в зависимост от натовареността на лабораторията може да излезе и същия ден, но най-късно на следващия ден.
Аз говорих с моя мъж ще изчакаме до събота няма смисъл да прибързваме то до събота ще си проличи какво ще стане -оставани само да се молим ❣️

# 337
Стискаме палци всичко да е наред!И чакаме да се похвалиш 🥰🤞

# 338
Все още нямам нормален цикъл, само розово-червеникаво леко течение.  Вчера ме болеше кръста и корема но спря. Мисля си че е имало оплаждане, но не и имплантиране или нещо се обърка. В началото на месеца уж ми бяха нормални хормоните, но сега май има някакъв проблем. И се чудя дали трябва да ида на преглед Thinking Нито да имам цикъл нито да нямам е положението.

# 339
Здравейте, мили момичета! Моля Ви за мнение дали тестът е положителен? Виждам мноого бледа втора черна. Все още нямам закъснение на цикъла.

Благодаря!

# 340
Здравейте, мили момичета! Моля Ви за мнение дали тестът е положителен? Виждам мноого бледа втора черна. Все още нямам закъснение на цикъла.

Благодаря!
Според мен е положителен

# 341

Благодаря!
Според мен е положителен

И според мен е положителен!

# 342
И според мен е (+) Честито

Благодаря!
Според мен е положителен

И според мен е положителен!

# 343
момичета за бой съм,моля ви не ме съдете голямо вълнение ейсега направих 3ти тест от вчера общо ,тааа днес направих току-що blue dream 2ч без храна и вода ми май май е станала работата ?
В събота ще се включа финално за да видим дали вече има хубави 2чертички Simple Smile))

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 16:01 от wikyystZz

# 344
  • На изток от Ада
Все още нямам нормален цикъл, само розово-червеникаво леко течение.  Вчера ме болеше кръста и корема но спря. Мисля си че е имало оплаждане, но не и имплантиране или нещо се обърка. В началото на месеца уж ми бяха нормални хормоните, но сега май има някакъв проблем. И се чудя дали трябва да ида на преглед Thinking Нито да имам цикъл нито да нямам е положението.
От предполагаемият акт колко дни са минали? От предполагамата овулация? Аз бих направила тест... Или се свържи с аг

Общи условия

Активация на акаунт