"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 775
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
момичета за бой съм,моля ви не ме съдете голямо вълнение ейсега направих 3ти тест от вчера общо ,тааа днес направих току-що blue dream 2ч без храна и вода ми май май е станала работата ?
В събота ще се включа финално за да видим дали вече има хубави 2чертички Simple Smile))
Честито и безпроблемно до края! ❤️

# 346
момичета за бой съм,моля ви не ме съдете голямо вълнение ейсега направих 3ти тест от вчера общо ,тааа днес направих току-що blue dream 2ч без храна и вода ми май май е станала работата ?
В събота ще се включа финално за да видим дали вече има хубави 2чертички Simple Smile))
Благодаря на Вас и на всички които се включихте за да не съм объркана за съветите за всичко за мен наистина беше чест да споделя с вас тази емоция до събота ...надявам се до тогава да видим 2 хубави чертички вече ❤

# 347
Благодаря на Вас и на всички които се включихте за да не съм объркана за съветите за всичко за мен наистина беше чест да споделя с вас тази емоция до събота ...надявам се до тогава да видим 2 хубави чертички вече ❤
Ще чакаме хубави новини след преглед при АГ! Успех!

# 348
Здравейтее Simple Smile
На 15.04. ми беше овулацията, засечена с тест. Ще прикача снимката. На 16.04. лентичката беше пак положителна, но не толкова, колкото на 15.
С мъжът ми сме правили опити на 11,14,15,16.04.
От 20.04. започна да ме боли кръста, когато се навеждам, когато седя седнала. И то всеки ден почти ме боли за минути. Вчера тъкмо да заспя и се събудих пак от болките в кръста.. днес са още по-силни, дори мисля да пия хапче, защото не се търпи. Яйчниците ме преболяват, но търпимо и не постоянно.
Днес усетих и едно туптене в единия яйчник с болка, но мина за 1-2минути. Коремът е като БАЛОН. Чувствам се ужасно в тялото си.
Цикълът ми трябва да дойде в събота (30.04.)
С редовен цикъл съм 30-31дни. От този месец пия таблетки Агнукастон и капки Майчина тинктура. Това ми го изписа АГ.
Има ли някоя мацка, която е имала същите болки и симптоми?
Вече се побърквам..дали съм бременна или пак само болки преди цикъл.
Правих тест за бременност 3дни преди цикъл, тоест вчера, беше отрицателен. Теста обаче е доста евтин(беше подарък от овулационните тестове), и го водят за некачествен.
Какво е вашете мнение?
Благодаря предварително!
Прикачвам снимката от ову теста.

# 349
Все още нямам нормален цикъл, само розово-червеникаво леко течение.  Вчера ме болеше кръста и корема но спря. Мисля си че е имало оплаждане, но не и имплантиране или нещо се обърка. В началото на месеца уж ми бяха нормални хормоните, но сега май има някакъв проблем. И се чудя дали трябва да ида на преглед Thinking Нито да имам цикъл нито да нямам е положението.
От предполагаемият акт колко дни са минали? От предполагамата овулация? Аз бих направила тест... Или се свържи с аг
На 14 последно и тогава мисля че беше ову. Правих тест тази сутрин въпреки, че мисля че няма смисъл. Нещатa с кървене то се усилиха и се отдели един голям съсирек така че предполагам какво се случва. Но ще отидем утре на лекар понеже се чувствам зле. Февруари прекарахме ковид, в последствие имах цикъл 2 седмици и анемия. Та мисля че не сме я излекували и може би е допринесло за случилото се.

# 350
Добър вечер група. Искам да ви разкажа в какво положение съм . След закъсняване от 6 дни от месечният ми цикал , направих си три бързи теста за бременост. Първият ми тест беше положителен , вторият ми тест беше отрицателен след повторно отваряне на теста след около 30-40 минути беше положителен , третият тест по същият начин като вторият . Потърсих гиниколог . След посещението ми при него не ми подвърди , че съм бременна . Думите му бяха или е твърде рано или не сте бременна . Тестовете бяха шуарчек. Въпросът ми някоя от вас дами била ли в същата ситуация.

# 351
Как е засечена овулацията? Тестовете с каква урина са правени? Шуър не са най-надеждните напоследък. Най-сигурният начин в момента е кръвен тест (което, надявам се, и лекаря ви е посъветвал)

На преглед може да се види след около 2 седмици закъснение, зависи от много неща.

# 352
От вчера съм в цикъл вече. Изписаха ми Кломифен, правихме само ехограф. И доктора каза да си го намеря и да го пия от 4 за 10 дена и да дойдем пак. От това поето видях тук трябва да се направят някакви изследвания и не е подходящо за всяка жена такова лечение. И честно казано не знам как да постъпя. Мисля да се посъветван и с друг лекар някой ако може да препоръча Thinking

# 353
Как е засечена овулацията? Тестовете с каква урина са правени? Шуър не са най-надеждните напоследък. Най-сигурният начин в момента е кръвен тест (което, надявам се, и лекаря ви е посъветвал)

На преглед може да се види след около 2 седмици закъснение, зависи от много неща.

Посъветва ме до вторник ако не ми дойде да отида пак . Мислих , че тестовете не показват фалшиви позитивни

# 354
Пусни за твое собствено успокоение Simple Smile може да изпарителна, може да е положителен Simple Smile стискам палци да е каквото искаш Blush

# 355
Пусни за твое собствено успокоение Simple Smile може да изпарителна, може да е положителен Simple Smile стискам палци да е каквото искаш Blush
Благодаря ти !! Какво означава изпарителна

# 356
При някои тестове, казват, може да се появи много бледа, сива втора черта, някакво време след изтичане на периода на отчитане.
На тези линии им казват "изпарителни линии" и не са признак за бременност.
Някои дами не са виждали никога, други виждат по 10 на година, основно на тестове със син реактив, но и розовите го правят този номер. Ииии чертата дали е сива или мноооого бледо розова е мега субективно, до момента по снимките на момичетата никога не съм успявала да ги различа Simple Smile За това - кръвен и приключваш с чуденето Simple Smile

# 357
Дами нормално ли е да изпитвам много лек дискомфорт ,за момент по-силен и леко придърпване около левият яйчник на 11.05.съм на преглед при Аг.
Имам закъснение от 3дена и вече 4положителни тестове .

# 358
Напълно нормално.

# 359
Здравейте! Един смешен въпрос,мисля. Имам последвн цикъл от 27.03, след това спрях противозачатни и имах положителен тест за овулация и много симптоми на 20.04, правихме опити на 19,20,21. Чувствам се ужасно от няколко дни. Реших да се боцна вчера и резултат на кръвен тест за бременност беше 0,59. Имах крампи почти като при цикъл и всичко ме боли. Днес се боцнах пак -14,1. Знам,че е много рано за тестове, няма как да се тествам при нередовния ми цикъл при закъснение. А и сега има 2 почивни дни и мисля на 3.05 да си пусна нов кръвен или домашен може би. Какъв е шанса чхг-то да нарастне и реално да съм бременна?

Общи условия

Активация на акаунт