"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 724
  • 743
  •   1
Отговори
# 450

Май взе да ми се провеждат вече втори чертички.....🤔🤔

# 451
Аз на такъв тест си пуснах първото ЧХГ Wink ако те мъчи, отскочи до най-близката лаборатория!

# 452
  • Пловдив
Аз не виждам черта.

# 453

Аз имам същия казус,имам два теста с малко по плътна втора черта от твоята и ми закъснява с 4 дни,и утре съм на кръвен тест и много се притеснявам да не се разочаровам отново,защото попринцеп съм с недередовен цикъл и пих 3 месеца противозачатъчни и април месец ми беше първата чиста менструация и си правих и тестове за овулация, и сега ме притесняват тези тестове

# 454
Момичета, снощи късно през ноща започна неуписуема болка до 7 сутринта кървища и болка няколко часа падаха от мен разни неща каъо парцали. До момента ми кърви с бодежи и болка.В 7и30 бях в лабораторията и си пуснах кръвни резултата е 56,800 от 217 ... лаборантката ми каза, че съм направила спонтанен. Какво да правя сега? На лекар да ида няма кой да ме прегледа с тези кървища ...

# 455
Как решихте, че няма кой да ви прегледа?
Разбира се, че ще ви прегледат, това им е работата.
Най-вероятно е спонтанен аборт, да.

# 456
  • София
С кървища пак преглеждат. В спешния АГ кабинет и във всеки един кабинет, всъщност. ЧХГ е много високо. Може и друга да е причината за кървенето.
Имала съм жесток кръвоизлив, но бременността си беше там и е вече на 14 г. Полежах в болница и ми биеха свръхдоза прогестерон.
Може и спонтанен аборт да е. Важно е да се види да не е извънматочна. Не отлагай прегледа.

# 457
Fever, а болка имала ли си заедно с кръвоизлива?
При мен също беше страшна болка, като родили контракции и кръвоизливи, когато имах спонтанен аборт.

# 458
Доктора, при който ходя ми записа час за 26ти. Значи ще търся друг. 56,8 е а не 56хиляди... от 217, тоест по-ниски са. Не знам какво да правя наистина.
Точно като контракции, много боли

# 459
  • Пловдив
Отиди на спешен кабинет.

# 460
  • София
Имах си всички екстри. Аз при 3 от 5-те бременности имах кръвоизливи. Конкретно споменатият беше като потоп.

Аз реших, че са хиляди. Най-вероятно наистина е спонтанен аборт. Тогава можеш да изчакаш да мине силното кървене и да те видят след това дали си се изчистила добре. Най-добре е преглед на 10-11-12 ден.

# 461
В този случай, най-вероятно е спонтанен аборт, щом ЧХГ пада, изчиствате се сама. И все пак, може да отидете на лекар, няма да ви върнат.

# 462
По-скоро биохимична бременност. И да иде на лекар сега - няма смисъл при толкоз ниско ЧХГ. Да си изчака да се изчисти - все едно е по-силен цикъл, друго няма какво. 

# 463
Мисля, че тя е вече в 6та седмица, това не би трябвало да е биохимична, а спонтанен аборт.
Може би ЧХГ е било доста по-високо преди да си направи първия тест с резултат 217.
А и при биохимичната, доколкото знам, е евентуално като по-силен цикъл, а не контракции и силно кървене.

# 464
Утре ще звънна на личната да ми даде направление и ще ида на преглед. А на 26ти пак ще ида, защото при този лекър трудно се записват часове, искам да ми направят пълни изледвания- миомите да ми водят дали растат, хормонални да ми пуснат. Смао да съм жива и здрава и ще почва пак бебеправенето.

Общи условия

Активация на акаунт