"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 694
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте! Бих искала да попитам кога най-рано могат да се проявят симптомите на бременността като гадене и повръщане? Последният ми цикъл беше на 23.04., овулацията трябва да е била около 07.05.-08.05. Днес изведнъж ми стана много зле и почна да ми се вие свят. Малко след това започна да ми се гади и в рамките на 3-4
часа повърнах 6-7 пъти. Ако съм бременна, нормално ли е в толкова ранна бременност да се проявят тези симптоми?

# 466
Едва ли Simple Smile по това време я е минала имплантация, я не Simple Smile

# 467
Едва ли Simple Smile по това време я е минала имплантация, я не Simple Smile

През коя седмица обикновено започват да се проявяват тези симптоми? В интернет прочетох различна информация и малко се обърках.

# 468
Симптоми преди положителен тест няма!

# 469
Чела си различно, защото при всеки е различно Simple Smile Но със сигурност няма как да имаш симптоми за нещо, което още не се е случило.
Симптомите идват (ако изобщо дойдат, защото има жени, късметлийки, които нямат), когато се вдигнат хормоните, което започва по-осезаемо 3-4 дни след имплантация, която е около 10ти ден след О Simple Smile +/-
За да ти повлияе обикновено отнема повече от тези 3-4 дни Simple Smile В общия случай, най-рано може да е около закъснението. И в общия случай, когато се бебеправи целенасочено, е възможно жената да повръща от нерви, от настройка... От желание. Както и да звучи това Simple Smile
Пожелавам ти да е, каквото ти е на сърце Simple Smile Flowers Four Leaf Clover

# 470
Чела си различно, защото при всеки е различно Simple Smile Но със сигурност няма как да имаш симптоми за нещо, което още не се е случило.
Симптомите идват (ако изобщо дойдат, защото има жени, късметлийки, които нямат), когато се вдигнат хормоните, което започва по-осезаемо 3-4 дни след имплантация, която е около 10ти ден след О Simple Smile +/-
За да ти повлияе обикновено отнема повече от тези 3-4 дни Simple Smile В общия случай, най-рано може да е около закъснението. И в общия случай, когато се бебеправи целенасочено, е възможно жената да повръща от нерви, от настройка... От желание. Както и да звучи това Simple Smile
Пожелавам ти да е, каквото ти е на сърце Simple Smile Flowers Four Leaf Clover

Благодаря! Blush Аз може и да не съм изчислила правилно овулацията и да е била няколко дни по-рано (не съм си правила тест за овулация). Иначе така съм повръщала много рядко и то само когато съм била много болна и затова се озадачих какво се случва. Явно нещо ми е станало днес.

# 471
Ако не е засечена с ФМ няма как да си сигурна кога е Simple Smile може да е била мнооого рано и да са ти се получили нещата Blush

# 472
Привет, момичета. М този месец ми закъснява вече 7 дена, като малко след овулация бях на преглед и цитонамазка поради продължително зацапване непосредствено след кървенето от М. Та искам да ви питам, дали цитонамазката по някакъв начин може да размести цикъла, защото никога не ми се е случвало такова закъснение при други условия. А иначе не мога да изключа и вероятност за бременност. Извинявам се, ако е глупаво това мое питане 😀

# 473
На мен ми се е случвало след преглед цикъла да подрани.
Момичета аз пак с въпрос - възможно ли е нещо да пстане след аборта. Кога да ида да ме прегледат? Много ми върви и обилно и интензивно.

# 474
  • София
Симптоми се появяват след 5-6 г.с.

Цитонамазката не се отразява на цикъла. Зацапването може да е сигнал за друго и затова да е и закъснението.

Злодеида, възможно е да не се изхвърли всичко. Както ти писах вчера, брой за 1-ви ден кръвоизлива и отиди 10-11-12 дни след това.

# 475
Отидох днес. Изписаха ми Бусколизин 3×2 и Methergin 3x1. Последното го няма по аптеките, тя ми даде хапчета половин блистер. Не знам дали да го пия. Ще ходя пакк да ме гледат. Не знам от обикновен ехограф какво изобщо виждат де, но докато дойде 26ти когато ми е часа при моя лекар нямаше къде другаде да ида.

# 476
Отидох днес. Изписаха ми Бусколизин 3×2 и Methergin 3x1. Последното го няма по аптеките, тя ми даде хапчета половин блистер. Не знам дали да го пия. Ще ходя пакк да ме гледат. Не знам от обикновен ехограф какво изобщо виждат де, но докато дойде 26ти когато ми е часа при моя лекар нямаше къде другаде да ида.

За подпомагане на изчистването са. Метергина предизвиква контракции на матката, а бускулизина изглажда шииката.

# 477
  • София
Съветвам те да го изпиеш, щом ти е препоръчано от лекар. Така ще намалиш опасността от кюретаж ако не се изчистиш добре.

# 478
Ако не е засечена с ФМ няма как да си сигурна кога е Simple Smile може да е била мнооого рано и да са ти се получили нещата Blush

Лека болка и нещо като пробождания в десния яйчник може ли да са симптоми на бременност? Случва ми се всеки ден от поне 10 дни. Досега съм усещала такива пробождания само по време на цикъл, а не 1-2 седмици преди него.
Също така имам повишена телесна температура от известно време, но това не знам дали значи нещо. В други теми четох, че има жени, които и по това са разбрали, че са бременни.

# 479
Бодежи в яйчника всеки ден от О на сам за 10 дни няма как да са симптом, защото още бременност няма. Т.е. в момента би трябвало евентуално да имаш имплантация и ако имаш симптоми могат да започнат минимум след 3-4 дни. Ама минимум. Аз лично не познавам жена с толкова ранни, но не е невъзможно, разбира се (освен при процедури, но там е по-друго).
Базалната температура малко лъже през топлите месеци, поне по себе си съдя. Лятото тотално отписвам меренето. Обикновено разбирах няколко дни преди М, че не е станало точно заради меренето Simple Smile Два месеца напразни надежди заради висока БТ ми дойдоха в повече и спрях Simple Smile  Тези дни, поне в България беше топло. Не знам ти къде си. Принципно Т се държи висока докато прогестерона е висок. Обикновено пада няколко дни преди М, ако ще пада Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт