"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 298
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Бодежи в яйчника всеки ден от О на сам за 10 дни няма как да са симптом, защото още бременност няма. Т.е. в момента би трябвало евентуално да имаш имплантация и ако имаш симптоми могат да започнат минимум след 3-4 дни. Ама минимум. Аз лично не познавам жена с толкова ранни, но не е невъзможно, разбира се (освен при процедури, но там е по-друго).
Базалната температура малко лъже през топлите месеци, поне по себе си съдя. Лятото тотално отписвам меренето. Обикновено разбирах няколко дни преди М, че не е станало точно заради меренето Simple Smile Два месеца напразни надежди заради висока БТ ми дойдоха в повече и спрях Simple Smile  Тези дни, поне в България беше топло. Не знам ти къде си. Принципно Т се държи висока докато прогестерона е висок. Обикновено пада няколко дни преди М, ако ще пада Simple Smile

Благодаря за отговора! Blush Скоро би трябвало да разбера дали съм бременна, ако не ми дойде, защото аз по принцип съм с много редовен цикъл. Ако не са станали нещата сега и тези симптоми се дължат на нещо друго, продължаваме с опитите.
Ако цикълът ми закъснее, на кой ден от закъснението е добре да си направя тест, за да отчете правилно? Да изчакам ли няколко дни или може още на първия-втория ден от закъснението да се направи?

# 481
Препоръчвам тест с чувствителност 10, попитай в аптеката Simple Smile не шуър, защото той е 50 мисля. Ако вземеш 10 и в деня, в който трябва да ти дойде М има вероятност да отчете, но бих посъветвала за поне ден закъснение Simple Smile

# 482
Здравейте! Преди 2 месеца претърпях вакуум аборт.
Първия месец след аборта цикъла настъпи на точната дата и премина без никакви проблеми и след него с приятеля ми решихме да опитаме отново да имаме бебе.
Последния ни незащитен полов акт беше на 01.05.  на 05.05. Ми дойде цикъл който продължи 5 дни. На 14.05.се появи доста силно кафеникаво зацапване което продължи дни и имам 3 положителни теста. 
Та въпроса ми е възможна ли е бременност? Благодаря предварително.

# 483
Tonita Kostadinova 719113, във вашия случай си трябва двукратно изследване на ЧХГ и Прогестерон.

# 484
  • София
Положителният тест може да е както от остатъчно ЧХГ, така и от сега.
Само 2 кръвни теста през 48 ч. ще дадат яснота.

# 485
Отидох днес. Изписаха ми Бусколизин 3×2 и Methergin 3x1. Последното го няма по аптеките, тя ми даде хапчета половин блистер. Не знам дали да го пия. Ще ходя пакк да ме гледат. Не знам от обикновен ехограф какво изобщо виждат де, но докато дойде 26ти когато ми е часа при моя лекар нямаше къде другаде да ида.
Самоцитирам се за да задам въпрос. Възможно ли е от горните хапчета да започне да ми кърви много обилно? Вече  не знам какво не изпада от мен и не спира. Лошо ми става чак, то това моето продължава дълго време.

# 486
  • София
Зло, колко дни кървиш? Не е ли от неделя или понеделник? Т.е. 3-4 дни.
Нормално е. И от лекарствата, а и докато се изхвърли удебелената лигавица.
Аз съм кървяла по 2 седмици след неуспешен трансфер, дори без имплантация. При спонтанен аборт пък имах чувството, че ми изтича кръвта.
Разбира се, ако ти става физически зле от силната кръвозагуба, трябва да те види лекар. Но да е обилно, да има парцали и съсиреци, както и да продължи 10 и повече дни, а после да цапа, също е нормално.

# 487
На мен от 1ви до 11 май ми цапаше после постепенно започна да се усилва и в понеделник аборта.

# 488
  • София
Цапането е било отделно. Не го брой. Брои се от ясно изразеното кървене. Зацапването обикновено съпътства падащите нива на прогестерона.
Съветвам те, когато почнете пак опити, да се консултираш с лекар, който да ти следи прогестерона и да ти изпише навреме поддържаща терапия.

# 489
Имали ли сте белезникаво, бежово зацапване преди цикъл при евентуална бременност? Thinking

# 490
Да , казва се имплантационно кървене . Аз имах горе долу седмица след овулацията .
Има варианти и да не е това , а примерно спад в прогестерона или друго ,но ако се окажете бременна , вероятно за него се касае .

# 491
Здравейте вече 7дни ми закъснява.. Правих тест 5ден от закъснението но нищо не показа.. Днес е 7ден и незнам какво да си мисля и какво да правя

# 492
Идете на лекар. Може да е задържан фоликул.
Здравейте вече 7дни ми закъснява.. Правих тест 5ден от закъснението но нищо не показа.. Днес е 7ден и незнам какво да си мисля и какво да правя

# 493
Здравейте вече 7дни ми закъснява.. Правих тест 5ден от закъснението но нищо не показа.. Днес е 7ден и незнам какво да си мисля и какво да правя... Според вас има ли бебе

# 494
Fillme ви е отговорила:) посетете лекар Simple Smile или поне направете кръвен тест, след което отидете на лекар Simple Smile
Без информация като дата на О, контакти около О и т.н. дори няма как да гадаем с някаква сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт