"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 260
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,
От два месеца правим опити за зачеване.
Винаги съм имала страшно болезнен и силен цикъл първите три дни.
Този месец, преди да ми дойде поувствах дикомфорт, сърбеж. Три дни преди цикъла започна ПМС, болки, подуване. Дойде ми в денят, когато трябваше. Различното беше, че за пръв път нямах никаква болка до третият ден, дори не усещах че съм в цикъл, имах, но не течеше силно и нямах никаква болка. На третият ден ме заболя на обяд и след това спря, нямах проблем и секс да правя. Потече чак на другият ден сутринта. Днес 5 твоят ден е кафеникаво зацапване. Дните преди да дойде и когато дойде бях много зле, гадеше ми се от кафе и цигари и всякаква храна. Сега мога да ям, но от цигарите продължава да ми се гади и имат някак друг вкус

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 15:23 от Елена Иванов

# 691
  • София
Имате си цикъл така, че не виждам каква бременност да има.

# 692
Много важно нещо - започнем ли да бебеправим тялото малко или много се променя. Цикъла може да се удължи или скъси. Може да стане по-болезнен или по-лек, но и всеки месец може да е различен.
Хормоните са виновни Simple Smile А симптомите ти са от прогестерона, който "властва" втората половина на цикъла. Може този месец просто да е бил повече.

# 693
Не, няма смисъл вече от ЧХГ. Само ехографът ще покаже как се движи. Но имайки предвид това което описа тя може и да си е напълно нормална бременност. Аз предния път почти до края се водих със седмица изоставане.

# 694
Много важно нещо - започнем ли да бебеправим тялото малко или много се променя. Цикъла може да се удължи или скъси. Може да стане по-болезнен или по-лек, но и всеки месец може да е различен.
Хормоните са виновни Simple Smile А симптомите ти са от прогестерона, който "властва" втората половина на цикъла. Може този месец просто да е бил повече.
Благодаря Simple Smile

# 695
  • София
Аз съм с дълъг цикъл и късна овулация. Не се притеснявай, отиди си на следващия преглед и имай търпение. Аз по същия начин бях нетърпелива, положителният тест си беше положителен, а на първия преглед не се видя нищо. Вече съм в 9 г.с. и всичко е наред.

# 696
Аз съм с дълъг цикъл и късна овулация. Не се притеснявай, отиди си на следващия преглед и имай търпение. Аз по същия начин бях нетърпелива, положителният тест си беше положителен, а на първия преглед не се видя нищо. Вече съм в 9 г.с. и всичко е наред.
Благодаря ти ☺

# 697

Здравейте,дами! Искам да Ви попитам виждате ли плоден сак и ембрион вътре. Доктора ми каза, че имал съмнения за бременност, но имам и една киста. Теста за бременност ми е с много слаба, едва забележима чертичка, а кръвния е 0,100 т. е отрицателен. Последния ми цикъл беше на 3 май и ми закъснява 14 дена. На преглед съм едва на 24.06.Всички са заети.... 😥Благодаря предварително за отговорите.

# 698
Покажи теста. Кога го прави и от кога е ехографа и кръвния тест?

# 699

Вмомента не съм вкъщи, но като се прибера ще го снимам и кача...Кръвния е от вчера, а ехографската снимка 6.06.Нямам цикъл все още. На един ден закъснение имах леко розово зацапване и това беше.

# 700
На кой ден от закъснението ди ги правила?

# 701
На кой ден от закъснението ди ги правила?
На 10 ден от закъснението е ехографската снимка, на 13 ден са кръвните изследвания. Имам придърпвания, главата ме боли и ми се гади. Нямам нищо друго като симптоми. На 5 дена от закъснението имах отрицателен резултат, на 9 имах едва забележима половин втора черта и сега от днес имам отново бледа черта, няма как сега да ги кача като снимка, защото не съм вкъщи.

# 702
Извинете, но колко дни е дълъг цикълът Ви?
Казахте последна дата на менструация 03.05, как може датата на ехото (06.06) да е на 10-ти ден закъснение? Явно имате много къс цикъл?

# 703
Извинете, но колко дни е дълъг цикълът Ви?
Казахте последна дата на менструация 03.05, как може датата на ехото (06.06) да е на 10-ти ден закъснение? Явно имате много къс цикъл?
Да, къс ми е цикъла някъде 25..26 ден. След първата бременност ми стана нередовен.Трябваше да ми дойде около 27.05,28, а нямах нищо само на 29 за няколко часа и то като се избърша розово зацапване. Странно ми е, защото при първата след 5 дена закъснение разбрах, че съм бременна, а тук доктора ми е написал, че съм в 4 г.с и 3 дена... Но ми е страно, нито теста за бременност показва ярки черти, нито ЧХГ... 🤔

# 704
При ЧХГ 0 не знам за каква бременност Ви говори този лекар, абсурдно е просто. Сменете лекаря, за да разберете от какво е закъснението, 14 дни е достатъчно дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт